Ik voelde me oprecht welkom om te komen kijken en ervaren welk juweel klopt bij mijn verlangen. Ik werd ontvangen als persoon in de eerste plaats en niet als potentiële koper. Daarnaast kreeg ik hel... Toon meer
Is nu de derde maal dat wij iets kopen bij Baunat. Service was steeds heel correct en vriendelijk. In de showroom zijn alle modellen te bekijken en te passen zonder dat men aandringt om te kopen. P... Toon meer
We hadden het sieraad met spoed nodig. Communicatie hierover was duidelijk en accuraat. Het geleverde sieraad werd precies op tijd geleverd en was prachtig. (Sieraden die wij 5 jaar geleden bij Baun... Toon meer
Online een ( dure ) verlovingsring besteld. Is altijd spannend om zoiets online te doen, maar toch de kans gewaagd. Vrij snel na het plaatsen van de bestelling nam Olivia contact op om zeker te zij... Toon meer
- #1 van de 12 beste bedrijven in Sieradenwinkel
- #1 van de 4 beste bedrijven in Diamanthandelaar
- #1 van de 6 beste bedrijven in Juwelier
- #1 van de 6 beste bedrijven in Horlogerie
Over BAUNAT
ENGAGEMENT RINGS
BAUNAT

- Fine Diamond Jewellery
- We strive to provide you with products of the best possible price quality through buying at the source, online sales and smart internal procedures. All our products are ethically sourced and manufactured, with great attention to detail for which our Antwerp based ateliers combine the newest technologies and years of craftsmanship. That is what makes your BAUNAT Jewel unique.
Fast, Free and Insured Shipping
Free and Insured shipping worldwide on each new order

Schupstraat 21, box 5, showroom: 2nd Floor, 2018 , Antwerp, Belgium, België
- +32 3 201 24 90
- info@baunat.com
- www.baunat.com
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Geweldige service, snelle levering en verwachting overtroffen.
De service is echt geweldig en persoonlijk. Ook was de levering (incl. levertijd) zeker niet teleurstellend. Het allerbeste is misschien wel dat de ring die ik heb besteld voor mijn aanstaande, in het echt nog mooier is dan op de foto's.
Baunat heeft de verwachting overtroffen in alle opzichten!
Prima service!
Hulpvaardig en deskundig
Na bezichtiging een ring online besteld. Alles volgens afspraak. Zeer positieve ervaring
Uitstekend
Zeer betrouwbaar.
Vriendelijk.
Goede info, snel antwoord.
Mooie juwelen aan correcte prijzen.
Heel content van mijn ring
Heel content van mijn ring! Ook de dame die hem presenteerde was helemaal niet opdringerig. Minpuntje: bureau waar ik de ringen mocht aanpassen was niet heel proper,ook de pasringen zelf hadden dringend een poetsbeurt nodig, ringen die heel mooi blinken kopen veel makkelijker.
Top dienstverlening van a tot z
De keuze van de solitair voor mijn echtgenote is perfect verlopen via videoconferencing, na betaling van het juweel werd ik regelmatig op de hoogte gehouden van het productieproces om uiteindelijk afspraken te maken rond de levering aan huis die perfect is opgevolgd geweest, mét de vraag om bevestiging of de levering inderdaad was gebeurd zoals was doorgegeven door de koerier. Van a tot z wordt er voor je gezorgd. Dit is echt uitzonderlijk. Het is misschien voor ons nog wat vreemd om juwelen online te bespreken en te kopen, ik kan het alleen maar aanraden. Dit ga ik nog doen.
Top kwaliteit en service!
Na enkele lokale juweliers bezocht te hebben in regio Leuven waren we teleurgesteld in hun gamma: Wat we zochten hadden ze niet en dan kregen we een catalogus te zien en hadden we zo moeten kiezen. Zonder de ring live gezien te hebben en vaak ook de opmerking dat bestellen ook kopen is. Na wat googlen zag ik Baunat. Het gamma, de prijzen, de kwaliteit en de uitleg op de site sprak ons aan. Wij kozen als verlovingsring de Alliance rondom gezet in platina en gravure. Geweldige service van begin tot einde! Afspraak gemaakt in de showroom (Corona-proof). Veel uitleg gekregen, de ring kunnen zien en kunnen passen. Op elke stap in het proces krijg je een update via email. Enkele weken later de levering via UPS. De ring is prachtig. Volgend jaar zullen onze trouwringen hier ook besteld worden.
Goed geholpen door het hele proces
Goed geholpen door het hele proces, van informatie krijgen tot het maken van een eigen design. Altijd heel professioneel en vriendelijk geholpen. De ring is ontzettend mooi geworden en de kwaliteit is fantastisch, de fiancee is onbeschrijfelijk blij met de ring!
Prima service
Prima service. Heb een degelijke uitleg gekregen ivm diamant. Ook over hoe BAUNAT werkt. Het juweel getuigt van vakmanschap. De levering verliep prima. Voor herhaling vatbaar en zal zeker BAUNAT aanbevelen in mijn kennissenkring.
Duidelijk proces
Duidelijk proces, goede communicatie over de stand van zaken en een prachtige ring ontvangen.
Ben erg blij met de ring en de prijs/kwaliteit verhouding.
Uitstekende service
Uitstekende service. Levering volgens afspraak. Komt zeer betrouwbaar over. Een aanrader.
Tennisarmband met diamanten besteld
Tennisarmband met diamanten besteld. Alles perfect verlopen. An beantwoordde ook onmiddellijk alle vragen en regelde de levering perfect volgens onze wensen. De armband is prachtig rond de arm van mijn echtgenote. Zeer efficiënt bedrijf.
olivia heeft me erg goed geholpen .
olivia heeft me erg goed geholpen .. super bedankt!
Uitstekende dienstverlening, extreem tevreden
Ik heb eerst via de chatbox uitleg gevraagd over de verschillende juwelen en mogelijkheden, en uiteindelijk een afspraak gemaakt in de showroom van Baunat.
In de showroom zeer duidelijke uitleg gekregen en de verschillende ringen kunnen bewonderen, alsook feedback over bepaalde ringen.
ABSOLUUT tevreden van mijn aankoop!
Na zowel zuiver online als fysieke showroom aankopen uitgevoerd te hebben (bij verschillende juweliers) kan ik één zeer duidelijke raad geven aan iedereen: zoek online je verschillende modellen en ga dan naar een fysieke showroom om je definitieve beslissing te nemen. Grootte, glans, vorm zijn onmogelijk te doorgronden op basis van foto's. Voor juwelen zijn dit belangrijke elementen.
Zeer tevreden van het aangekochte juweel
Zeer tevreden van het aangekochte juweel!
Ook de chat service met de nodige info en de verzending was top
We raden dan ook zeker Baunat aan iedereen aan en zullen niet laten om eventueel later verdere aankopen te doen
Thanks👌
snelle en vlotte service
snelle en vlotte service , mooi afgewerkt product en goede uitleg