Lenzen gaan niet in en blijven niet…
Lenzen gaan niet in en blijven niet goed zitten
Produces soft contact lenses and lens care products. Provides information on eye care and promotions.
Lenzen gaan niet in en blijven niet goed zitten
Sinds ik dit gebruik ipv vloeistof van de drogisterij ketens heb ik vrijwel geen last meer van eiwitten op mn lenzen. En dat terwijl ik bang was dat ik mn dure lenzen al weer moest vervangen
twee grote flessen zoutoplossing voor lenzen gekocht. blijken in een foute batch te zitten (schimmel erin). dus refund aanvraag gedaan. en vervolgens hoor je helemaal NIETS meer
bijna een jaar later blijkt de refund gesloten!!! B&L zelf opnieuw gemaild…. “nee… wij kunnen niets doen…”. ik gebruik dat spul pas 40 jaar: lekkere service!!!NOT
Deze review is namens mijn vriendin, die vaste gebruiker van Boston lensvloeistoffen was:
Eind mei van dit jaar bij Kruidvat op zoek naar mijn vaste merk voor contactlens-vloeistoffen Boston van Bausch en Lomb, maar de plek waar het stond was leeg. Medewerker van Kruidvat gaf aan dat alle Kruidvat-vestigingen het tijdelijk uit het assortiment gehaald hadden ivm. een bacteriebesmetting van diverse lensvloeistoffen van Boston/Bausch & Lomb. Dit verklaarde de oogontsteking, die ik kort daarvoor had opgelopen en die maar niet weg wilde gaan.
Van Kruidvat-medewerker contactgegevens over een terugroep-actie ontvangen en erachter gekomen dat ik inderdaad 2 flesjes van de besmette batch gekocht en in gebruik had. Op verzoek van een bedrijf dat deze terugroep-actie voor Bausch en Lomb regelt, foto's gemaakt van mijn flesjes en opgestuurd. Aangezien zij heel specifieke wensen hadden ten aanzien van de foto's nogmaals nieuwe foto's gemaakt en weer opgestuurd. Wekenlang niks meer vernomen en vervolgens nog maar eens een email gestuurd. Geen reactie!
Mijn oogontsteking was na het switchen naar het huismerk van Kruidvat (en na spoelen van mijn ogen met zout en kamille-oplossing) al vrij snel over gegaan. Ik vind het alleen wel belachelijk dat ik niks meer van Bausch en Lomb hoor terwijl dit veel duurdere merk juist in het verleden gekocht had omdat ik het beste voor mijn ogen wilde. Dat blijkt nu een drogredenering geweest te zijn: duur blijkt dus niet te betekenen "de beste kwaliteit", laat staan "het beste voor mijn ogen"!
Voor mij nooit meer Bausch en Lomb en blijf nu bij het huismerk van Kruidvat. Ben ook erg blij dat die medewerker mij op de hoogte gesteld had van die bacteriele besmetting van diverse lensvloeistoffen van Bausch en Lomb. Wie weet wat mijn ogen anders nog voor schade opgelopen hadden door dit dure, maar slechte merk! Dit had hun nooit mogen overkomen, maar nu dat toch gebeurd is, moeten ze het voortvarend oplossen!