Bauta Forsikring Reviews 3.639

TrustScore 4 uit 5

4,2

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det meste kan fixes online Eneste der ikke giver top karakterer, var orientering om hvis ikke modpart ville anerkende skaden, så kunne der være risiko for at jeg skulle betale selvrisiko. Det er... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og hurtig skadesbehandling af stjålet el-cykel. Jeg anmeldte skaden online i søndags. Der var svar fra Bauta tirsdag om at erstatningen ville gå ind på min Nemkonto i løbet af 2-4 hverdage. Alle... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har været kunde i flere år og har som alle andre accepteret prisstigninger Jeg har købt 3. bil og har bestilt tilbud på den. Medarbejderen har afvist det fordi jeg har mange skader , jeg har g... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verzekeraar

Geschreven door het bedrijf

Bauta Forsikring er sat i verden for at passe på vores medlemmer og skabe fornuftige løsninger til dem. Vi har ikke alle mulige aktionærer. I stedet har vi hinanden, og det er en god ide at være medlemsejet, hvis du spørger os. Sammen med forsikringsgrupperne Lærerstandens Brandforsikring og Runa Forsikring udgør Bauta Forsikring forsikringsfællesskabet LB Forsikring A/S. Vi er Danmarks fjerde største forsikringsselskab på det private forsikringsmarked, og vi er kendetegnet ved at have meget tilfredse medlemmer. I flere år i træk har vi ligget i top i en kundetilfredshedsundersøgelse foretaget af EPSI. Bauta Forsikring blev stiftet i 1976 som en udspringer af Lærerstandens Brandforsikring. Sygeplejerskerne ville gerne have de samme gode fordelagtige forsikringer som lærerne. Engang var Bauta Forsikring kun for sygeplejersker. Det var dengang. I dag er vi til mange grupper i sundhedssektoren. Både studerende, nyuddannede og dig, der blev færdig for mange år siden. Lad os hjælpe dig, hvis du er i tvivl om, hvordan du kommer i fornuftigt selskab hos os. Og vi forsikrer selvfølgelig også din familie. Se om du kan blive medlem her https://www.bauta.dk/bliv-medlem. Når det går godt, får loyale medlemmer penge tilbage fra Bauta Forsikring. Som medlemsejet forsikringsfællesskab arbejder pengene for medlemmerne selv, og derfor er det også loyale medlemmer, der skal mærke, når det går godt. Det, synes vi, er fornuftigt. Du kan finde mere information om Bauta Forsikring på https://www.bauta.dk/om.

Et forsikringsselskab med mening

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig hjælp i forbindelse med indbrud såvel akut som efterfølgende problemer. Tip top i forbindelse med indbrud…

Hurtig hjælp i forbindelse med indbrud såvel akut som efterfølgende problemer.
Tip top

Hej Bitten

Tusind tak for din anmeldelse af Bauta Forsikring, og tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har altid været glad for Bauta

Jeg har altid været glad for Bauta. Hurtig og god hjælp når det er nødvendigt. Billigere end alle andre der har prøvet at sælge mig forsikring.

21 april 2026

Hej Thomas

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået hurtig og god hjælp. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang sagsbehandlingstid og usaglige…

Lang sagsbehandlingstid og usaglige vurderinger!

24 april 2026

Hej Camilla

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Vi er kede af at høre, at du har oplevet både lang sagsbehandlingstid og vurderinger, som du finder usaglige. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores medlemmer.

Har du spørgsmål til din sag, er du meget velkommen til at skrive til os på trustpilot@lb.dk med dine kontaktoplysninger og en kort beskrivelse af din sag, så sørger jeg for, at en kollega kontakter dig.

Du ønskes en god dag.

Michelle, Servicecenteret

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

En retfærdig og behagelig tilgang til…

En retfærdig og behagelig tilgang til min sag med løbende dialog

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vil aldrig vælge Bauta forsikring igen..

Vil aldrig vælge Bauta forsikring igen..

Hej Stine

Tak for din anmeldelse her på Trustpilot.

Jeg er ærgerlige over at læse, at du har fået en oplevelse, der gør, at du ikke ønsker at vælge os igen – det er selvfølgelig ikke det, vi håber på.

Vi vil rigtig gerne forstå, hvad der ligger bag din oplevelse, så vi har mulighed for at følge op og blive bedre.

Som medlemsejet selskab er vi her for vores medlemmer – ikke for at skabe overskud til aktionærer. Vores fokus er at sikre en fair og bæredygtig forretning, så vi også fremadrettet kan hjælpe, når der er brug for det.

Hvis du har mulighed for det, er du meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk, så vi kan kigge nærmere på din sag.

Du ønskes en god dag.

Tobias, Servicecenteret

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor forståelse for vores problemer og…

Stor forståelse for vores problemer og meget hurtig afhjælpning af problemer

Hej Peter

Femstjernet forsikring

Vi har desværre haft meget brug for vores hundeforsikring, blandt andet da vores hund blev løbet ned af en stor hund og brækkede benet. Det har krævet tre operationer og bauta forsikring var rigtig god til, at vejlede ift den anden hunds ansvarsforsikring. Derudover er de altid utroligt hurtige til at behandle sagerne. Fem stjerner herfra

Hej Laura

Tusind tak for de fem stjerner og din anmeldelse her på Trustpilot.

Som et medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, og vi bestræber os altid på at hjælpe alle vores medlemmer hurtigt videre efter skaden er sket. Så det glæder mig at læse, at det også er din oplevelse.

Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har kun gode oplevelser med Bauta

Jeg har kun gode oplevelser med Bauta. Jeg får altid god og relevant rådgivning og har gennem årene fået en del skader dækket - altid uden bøvl.

Hej Signe

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Tak fordi du er medlem af Bauta Forsikring. Vi håber, du vil være en del af fællesskabet mange år endnu.

Super forsikringsselskab

Jeg har haft bauta forsikring i mange år og anbefaler dem til dem jeg kender!!! Super sød kundeservice og hjælp når uheldet er ude !!

21 april 2026

Hej Stinna

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har haft en god oplevelse med Bauta Forsikring. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

God og hurtig kundeservice

God og hurtig kundeservice. God og brugbar forklaring og oversigt både ved dækning og ved afslag på dækning.

Hej Maja

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende kundeservice og dårlig…

Manglende kundeservice og dårlig information.

Hej Lene

Tak for din anmeldelse på Trustpilot.

Det er vi selvfølgelig ærgerlige af at høre. Manglende information eller oplevet utilstrækkelig kundeservice er ikke den oplevelse som vi ønsker at give.
Du er meget velkommen til at kontakte os på trustpilot@lb.dk , hvis du stadig har spørgsmål. Så sørger jeg for, at du bliver kontaktet hurtigst muligt herefter.

Du ønskes en rigtig god dag.

Michelle, Servicecenteret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har altid fået god hjælp i de sager jeg…

Har altid fået god hjælp i de sager jeg har haft.

Hej

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot.

En tilfreds kunde

Jeg er meget tilfreds med min oplevelse hos Bauta Forsikring. Kundeservicen er professionel, venlig og hurtig til at hjælpe, når jeg har haft spørgsmål. Det har været nemt at få overblik over mine forsikringer, og jeg føler mig tryg som kunde. Alt i alt en rigtig god oplevelse, som jeg varmt kan anbefale.

17 april 2026

Hej

Mange tak for din fine anmeldelse af os her på Trustpilot.

Det glæder mig at læse, at du har haft en rigtig god oplevelse, da vi altid bestræber os efter at give jer medlemmer den bedst mulige oplevelse, omend det handler om rådgivning, behovsafdækning eller skadebehandling.

Imødekommende

Imødekommende
Ser muligheder

Hej Søren

Hjælpsomhed

Jeg har været kunde i 30 år. Har altid fået hjælp, når jeg har brug for det. Både på rejseforsikring, livsforsikring,bilforsikring og husforsikring. Fra småt til stort.

Hej

Mange tak for din anmeldelse af Bauta Forsikring.

Det glæder mig at læse, at du har fået hjælp, når du har haft brug for det. Som medlemsejet forsikringsselskab er det vigtigt for os at give vores medlemmer den bedste service, uanset om henvendelsen drejer sig om et tilbud, en behovsafdækning, spørgsmål til dækninger eller skadebehandling mm.

Tak fordi du har valgt os som dit forsikringsselskab. Vi håber, at du har lyst til at være en del af vores fællesskab i mange år endnu.

Meget tilfreds

God, nem og hurtig tilgang og sagsbehandling.

Hej Cemile

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god, nem og hurtig behandling. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Bauta er bare et godt…

Bauta er bare et godt forsikringsselskab, hvor der aldrig er bøvl eller diskussioner. Har stort set aldrig oplevet afvisninger.

Hej Leif

Mange tak for din anmeldelse af Bauta Forsikring.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi har altid fået god hjælp og…

Vi har altid fået god hjælp og vejledning, og når skaden er sket har vi altid følt os godt behandlet

15 april 2026

Hej Benny

Mange tak for de fem stjerner.

Det glæder mig at læse, at du har fået god hjælp og vejledning. Vi værdsætter, at du har valgt os som dit forsikringsselskab, og vi håber, at du ønsker at fortsætte med at være en del af vores fællesskab i fremtiden.

Imødekommenhed

14 april 2026

Hej Winnie

Annasofie, Marketingafdelingen

Lees meer over geverifieerde reviews.