Bayuna

Oplichters. Staat ook bij politie bekend als oplichterssite. Webshop ziet er keurig uit, na betaling krijg je allerlei andere 'super'aanbiedingen. T&t deed niets, mail gestuurd, geen reactie, na 3 wek... Toon meer

Deze site is een scam! Heb schoenen besteld en betaald maar deze niet geleverd gekregen. Naar aanleiding hiervan nietbezorgd.nl ingeschakeld in de hoop dat zij iets voor me kunnen betekenen voor w... Toon meer

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Heel dom van mij om niet eerst de…

Heel dom van mij om niet eerst de reviews te lezen alvorens te bestellen. Ik heb enkele dagen geleden een trui besteld en betaald uiteraard. Bij navraag waar mijn artikel bleef, geen reactie. Telefoon gaat idd direct op het antwoordapparaat. Mails worden niet beantwoord.
Onbegrijpelijk dat dergelijke praktijken kunnen voortduren!

17 september 2024

Bayuna is een oplichter

Wat oerstom van mij om niet eerst de revieuws te checken. Regenjas besteld (zgn van Teitslist) à € 59,- maar niets ontvangen. Zelfde verhaal als andere medesukkels: geen respons emails, blijft op 'in transit' staan, niets ontvangen.
Ga aangifte doen.

16 september 2024

Opgelicht door Bayuna

Eind juni Salomon sneakers besteld, kwamen maar niet aan, niet bereikbaar, half september werden ze alsnog bezorgd en ze blijken namaak te zijn en slechte kwaliteit. Wat een oplichters.

15 september 2024

Opgelicht door Bayuna

Ook ik ben opgelicht door Bayuna. Heb op 23 augustus een bestelling geplaatst, echter niet ontvangen. Zijn telefonisch niet bereikbaar en het mailadres wordt niet herkend. Op de website blijft de bestelling op shipping staan. Geld kwijt helaas..

23 augustus 2024

Oplichting door Bayuna

Schoenen van Salomon besteld 2 paar, echter niets ontvangen. Track&trace code klopt niet, blijft op shipping staan. Oplichters. Nietbezorgd.nl ingeschakeld en ga aangifte doen. Reageren met een nietszeggende standaard mail en telefoon gaat direct op voicemail. Nooit bij bestellen. Onvoorstelbaar dat ze al jaren hun gang kunnen gaan.

25 augustus 2024

BA! Yuna. Waardeloos bedrijf

Ik heb 19 juli een tankini besteld voor 34,99 bij Bayuna.
Op 27 augustus nog niet binnen. Wel betaald.
Inmiddels nietbezorgd.nl ingeschakeld.
Nu maar hopen dat ik ooit nog iets terug zie van het bedrag dat er voor betaald is!

19 juli 2024

Malafide webshop!!!! Niets kopen.

Wat een drama dit zeg!! Op 19 december 2023 twee dekens gekocht om met de kerst aan mensen cadeau te geven (en ja dus ook betaald). Nu 21 augustus 2024 kan ik nog steeds naar mijn dekens fluiten. Het lijkt erop alsof er een AI achter de knoppen zit daar. De eerste paar mailtjes waren excuses dat er wat vertraging op de lijn zat maar dat ik zsm mijn dekens in huis zou hebben. Na anderhalve maand en 7 e-mails verder, kreeg ik geen contact meer. Ik ben het nog steeds aan het proberen maar ik moet helaas mijn verlies nemen en de €112,00 die ik daar besteed heb, is “gewoon” naar een malafide webshop gegaan.
Het is niet voor niets dat ze hier maar een 1,1 krijgen.
Ik ga wel door met contact zoeken maar heb er geen vertrouwen in dat dat nog goed komt. Dus alsjeblieft koop niks bij Bayuna, je bent je geld kwijt aan oplichters!! Hopelijk word er nog iets aan gedaan vanuit de landelijke fraude helpdesk maar ook zij kunnen heel weinig doen.

21 augustus 2024

Eigenaars gevonden, maar geven geen gehoor.

Zelfde verhaal als hieronder. Heb mijn geld teruggevraagd via nietbezorgd.nl (nog geen bevestiging).
Heb wel even lopen zoeken en dit bedrijf is een postorder bedrijf in de UK, de betaling liep via Lunaive LLP, waar twee eigenaars op staan:
Dion Nijssen en Rowie Driessen.

Mogelijk zijn dit de mensen die achter deze scam zitten.

16 juli 2024

Slechter dan slecht

Slechter dan slecht. Track en trace werkt niet en nooit geleverd. Terwijl ze melden dat het geleverd is.
Je kan je geld beter gebruiken. Oplichters

7 augustus 2024

Ook besteld en niks ontvangen

Ook besteld en niks ontvangen, heb hun paar keer gemaild en nooit een reactie terug.
Nu net weer een mail gestuurd nu krijg ik in eens een geblokkeerd mail terug..
Track en trace nr werkt niet.
Geld foetsie krijg ik niet terug..

3 augustus 2024

13 juli een bestelling geplaatst

13 juli een bestelling geplaatst, er wordt niet geleverd. Meerdere keren Bayuna gemaild, gebeld en een sms gestuurd. Bayuna reageert nergens op. Track and Trace werkt niet. Via Bayuna is er niet meer de mogelijkheid om middels afterpay te betalen. Geen bestelling, geld kwijt. Mensen trap er niet in. Schrijf Google recensie, doe aangifte van internetoplichting en probeer via nietbezorgd punt nl jouw geld terug te krijgen.
De mensen achter Bayuna zijn oplichters.
Zelfs geen 1 ster waard!

2 augustus 2024