vandaag besteld,morgen geleverd was het helaas niet. Wel kregen wij een telefoontje dat het bestelde nog dezelfde week wel geleverd zou worden. Vrijdag kregen wij een belletje en zaterdag werd hij keu... Toon meer

Helaas was het product dat ik bestelde niet meer op voorraad en ook niet meer te verkrijgen. Ik werd hierover netjes gebeld door de klantenservice. Mijn centjes werden snel terug gestort. Erg netje... Toon meer

Het bed zou binnen een week geleverd worden.. tot op heden niets ontvangen ook geen bestellingupdate of mail/berichtgeving waarom het te laat is! UPDATE Na 2 weken geleverd foute boxspring geleverd..... Toon meer

Ik ben afgelopen maandag super vriendelijk geholpen, door een medewerkster van Bedless. Omdat zij niet het bestelde product konden leveren ondanks mij dit was toe gezegd, krijg ik nu een beter produ... Toon meer

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

3,9

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Zeer slechte comunicatie je moet maar…

Zeer slechte comunicatie je moet maar afwachten wanneer het hun uit komt wanneer je bestelling wordt geleverd ondanks dat er via bol.com wel aangegeven wordt dat je bestelling pp die dag wordt geleverd. Op mail reageren doen ze niet en telefoon wordt al helemaal niet opgenomen je heb totaal geen manier om met deze mensen in contact te komen. Je moet maar wachten tot ze tijd voor jou hebben. Hier is dus duidelijk dat bol.com helemaal niet kan waar maken wat ze beloven.

5 juni 2020

Bestel hier nooit iets !!!

De boxspring die ik besteld had kwam later binnen dan dat er stond. Nooit goed geholpen aan de telefoon met wanneer hij kwam en werd maar steeds gezegd dat die morgen kwam. Uiteindelijk kwam het bed, leveren ze de verkeerde bed !! Na het weekend konden we eindelijk bellen en ze hadden geen goede oplossing en ze hebben niet eens sorry gezegd. Het was ook ons eigen probleem dat we het bed al hadden uitgepakt terwijl we moesten kijken of het wel de juiste was. Ze probeerde het ook goed te praten dat het matras dat we erbij kregen veel beter was dan een boxspring matras. Dus niet eens hun fout willen toegeven. Heel slecht geholpen en het meisje aan de telefoon was erg onbeschoft. We hebben er voor gekozen dat het bed terug kon en ons geld terug. Ze hadden nog steeds geen een keer excuus aangeboden. Dus super slechte service en heb al die weken alleen maar gezeik en gedoe gehad.

2 mei 2020

Topwinkel!

Snelle verzending, en leuke goedkope prijzen!
Zelfs een betere matras gekregen.

8 april 2020

Verschrikkelijk matras!!

Verschrikkelijk matras!!! Vanaf moment een zakt dit matras in en vormt er zich een hele diepe kuil die niet meer weggaat. Slapeloze nachten sinds dag 1 en geen geld meer voor een ander matras.

8 april 2020

Goed behandeld!

Eerst een matras besteld voor onze zoon, toen die binnen kwam en ik door had hoe lekker hij sliep op dit matras, toch besloten om er ook 1 voor onze dochter te bestellen.
Helaas was dit matras kapot bij aankomst, maar even een belletje en foto’s doorsturen werd er direct een nieuwe opgestuurd!
Deze werd de volgende dag gelijk geleverd en de kapotte werd meegenomen.

Top service, mensen die ik gesproken heb ook erg vriendelijk! Zal het zeker aan andere aanraden

8 februari 2020

TOP SERVICE !!

TOP SERVICE !!
NEE... meer dan TOP SERVICE..
samen in elkaar gezet !
Frank ÷ 👍🏼
Check ! electric boxspring uitleg..
TOP !
THANX !!
zeker onthoudende !!
1e levering TOP 2018
deze levering nieuwe woning OOK 👍🏼 !!
ik hoop ook dat deze email de bezorger bereikt!
complimenten....

John

17 december 2019

Uitstekende service

Goede communicatie en duidelijke afspraken over de levering, zeer aan te bevelen.

13 september 2019

Beste Onno,

Bedankt voor uw bestelling!
En fijn dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. "Uw mening is enorm belangrijk voor ons.”

Bed4less.nl

Slechte kwaliteit en ik wil een logeer…

Slechte kwaliteit en ik wil een logeer bed retourneren en 3 dagen nemen ze me indemaling dat ze zullen komen en ophalen !!! En nog niet opgehaald na 3dagen thuis zitten niet normaal steeds wat

29 augustus 2019

Beste Samanta Doon,

Wij betreuren dat u niet tevreden bent over uw aankoop, echter hebben wij u hiervoor al een passend voorstel gedaan en een ophaalafspraak met u gemaakt via onze externe vervoerder.
Helaas is dit niet helemaal vlekkeloos verlopen en wij bieden nogmaals onze excuses hiervoor aan.
Ik adviseer u voortaan eerst contact met ons op te nemen voordat u een aankoop doet zodat wij u goed kunnen adviseren over onze mogelijkheden.
Uit uw bestelgegevens zien wij namelijk dat u een compleet vouwbed heeft gekocht voor € 69.00 gratis thuisbezorgd, dit is ons budget model en willen u graag adviseren indien u een vouwbed zoekt voor dagelijks gebruik.

Bed4less.nl

Prima service en goed materiaal.

Wat een fijn bedrijf, de klantenservice is fantastisch, klantgericht en helpen je met problemen, Ik heb een bestelling gedaan bij vida xl en ik had per ongeluk een dubbele bestelling gedaan, het was een kwestie van het annuleren van 1 bestelling, maar vida xl wilde er niks van weten en stuurde incasso van 300 euro op mij af voor een matras die bijna 100 euro kost plus dat ik maar 1 matras ontvangen had.
het heeft me 1 jaar gekost van bellen en brieven sturen, maar vida xl was vaak niet bereikbaar, bed4 less heeft alles grondig onderzocht en hebben alles voor me opgelost. ze hebben het incassobureau gebeld, dank zij dit bedrijf ben ik aan een rechtszaak ontsnapt, ik ben ze zeer dankbaar!! Mijn Complimenten. ik raad men aan om te bestellen via Bed4less . De matras die ik heb besteld is een prima matras en ligt heel lekker , jammer genoeg heb ik via Vida xl besteld. Had ik maar rechtstreeks besteld via Bed4less.

23 augustus 2019

Beste heer Cossenque,

Hartelijk bedankt voor uw beoordeling en alsnog veel plezier met uw aankoop gewenst!

Zwart hoofdbord

Mooi zwart hoofdbord besteld voor onze boxspring. Snelle en nette service!

16 maart 2019

Beste Cindy Egging,

Bedankt voor uw positieve beoordeling!

een echte aanrader

voor het eerst wat besteld de prijs is top kwaliteit ook en ook echt de volgende dag in huis ontvangen was een klein foutje ontstaan maar na contact met de vriendelijke medewerkers direct opgelost ik ben zeer tevreden

13 maart 2019

Beste Bianca,

Bedankt voor uw recensie!
Wij zijn altijd benieuwd naar uw mening over onze service, daarom bedanken wij u graag voor het delen van uw mening.

Top bedrijf!

Enorm goede, snelle en optimale service voor een betaalbare prijs!

8 maart 2019

Beste Roseniedebie Rasiah,

Bedankt voor uw bestelling en veel plezier met uw bestelling!

Uiteraard ook bedankt voor uw positieve beoordeling!

Bed4less.nl

Super snel geleverd en goede klantenservice

Direct na bestellen contact via de chat opgenomen. Of ze mij een indicatie van de levering konden geven.
En de boxsprings kunnen al de volgende dag bezorgd worden.
De chauffeur stuurt een bericht met een tijd dat hij er al zijn. Ideaal!
Zeker een aanrader om hier te bestellen.

7 maart 2019

Beste Kim,

Bedankt voor uw mooie woorden en veel plezier van uw aankoop!

Toppers

Zoals ik al lang van hen gewend ben, zeer correct en vriendelijk geholpen.
De bestelling kwam ook weer netjes binnen 24uur al aan.
Top!

28 februari 2019