Mijn abonnement heb ik opgezegd bij Basic fit omdat zoals naar zeggen op de website je hier een personal trainer kan inhuren. In mijn woonplaats was deze er niet. Heb een jaar lang voor niets betaald... Toon meer
De plus: - leuke korting, met veel plezier gebruik van gemaakt - vriendelijk en professioneel personeel bij contact (tenzij het een klacht betreft, zie het volgende kopje) De min - geven ge... Toon meer
Aanmelden, zaken aanpassen/regelen en opzeggen is makkelijk. Buiten de kosten die je ‘terugkrijgt’ via de werkgever zijn er geen voordelen. Hoeveel je daadwerkelijk bespaart is onduidelijk. Groot nade... Toon meer
Ik begrijp niets van onderstaande klachten over de service. Ik heb de afgelopen veelvuldig contact gehad met de klantenservice zowel per mail als per telefoon en elk mailtje en telefoontje zijn perfec... Toon meer
Bedrijfsfitness Nederland stimuleert medewerkers om te sporten. Wij geloven in een gezonde zaak: sportende medewerkers zijn fitter, productiever en minder vaak ziek. We helpen werkgevers met het aanbieden van een bedrijfsfitnessregeling voor het personeel. Dankzij de bedrijfsfitnessregeling is een sport abonnement al snel de helft goedkoper. Niet voor niets maken dan ook tienduizenden mensen hier dankbaar gebruik van. Bedrijfsfitness Nederland part of the Epassi Group
Abe Lenstra Boulevard 10, 8448 JB, Heerenveen, Nederland
- 0513633111
- klantenservice@bfnl.nl
- www.bedrijfsfitnessnederland.nl
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Gezond en Fitter werken
Beste
Ik sport al vanaf mijn 4e jaar ben nu 45 jaar in dienst bij de Mora Maastricht Sporten is niet altijd een garantie voor gezond te leven maar het helpt wel en ik kan het beamen. Ook voor jou mind. Alleen is het jammer in mijn geval dat ik bijna
met pensioen ga en nu pas na al die jaren kan profiteren van een financieel bijdrage voor te sporten /bewegen:):):);)
Ik raad het iedereen aan om te gaan sporten, (Als het lichaam het aan kan natuurlijk )bewegen moet kunnen i.p.v. met de gsm te spelen!!! Een werkbijdrage is echt een rug steun daar nu alles zeer duur is.

zeer slechte klantenservice
Klantenservice kent het woord service niet

Start van fitter worden
Met veel positieve energie ontvangen. Lekker de tijd genomen om ons aan de hand mee te nemen in een verantwoord sportprogramma.
We zijn lekker en met veel zon gestart!

Antwoord van Bedrijfsfitness Nederland
Leuk dat je met korting kan sporten
Leuk dat je met korting kan sporten en dat je werkgever een deel betaalt, maar wel gek dat de prijs op de website van Basic Fit zelf goedkoper is, scheelt zo'n 2,50 euro per maand (29,99 tegen 32,49 voor een premium abonnement). Blijft natuurlijk wel dat de werkgever 15 euro betaalt per maand, maar blijkbaar levert dat Bedrijfsfitness 2,50 per maand op. Nou ja, voor niks gaat de zon op, zullen we maar zeggen.

Antwoord van Bedrijfsfitness Nederland
Duidelijk wat er allemaal te verkrijgen…
Duidelijk wat er allemaal te verkrijgen is en makkelijk te regelen.

Eenvoudig te regelen
Eenvoudig te regelen, goede communicatie en geen werk achteraf van.

Makkelijk en snel
De gegevens die ik nodig had, waren makkelijk en snel te vinden. Het hele plan was helder uitgelegd en had een duidelijke structuur, zodat ik alles snel heb kunnen regelen.

Mooie besparing makkelijk geregeld
Mooie besparing makkelijk geregeld. Hopelijk geven meer bedrijven deze mogelijkheid.

Antwoord van Bedrijfsfitness Nederland
Wel mooie manier om mensen aan het…
Wel mooie manier om mensen aan het sporten te krijgen. Wel jammer dat niet meteen duidelijk is dat je een half jaar vooruit meteen moet betalen