MOOS the LabelReviews

3,7

Super leuke kleding binnen gekregen! Levering was vrij snel en ook de klantenservice was heel vriendelijk en beantwoordde mijn vragen vrij snel. Al met al erg tevreden 😊

Gemiddeld

Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

22 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mijn favoriete aankoop uit de bestelling

Alles werd netjes en zonder problemen geleverd. Ik was blij dat elk artikel precies overeenkwam met de foto's op de website. Vooral de off shoulder glitter top sprong er voor mij uit. De pasvorm is perfect, de stof voelt prettig aan en hij zit ontzettend comfortabel. Ik heb hem inmiddels al meerdere keren gedragen en krijg er steeds complimenten over.

15 mei 2026

Slecht retourbeleid

Eerst heel lang moeten wachten voordat de bestelling aankwam en vervolgens hebben ze een zeer slecht retourbeleid; binnen 2 weken moet je retourneren. Ik was 1 dag later en toen kon het niet meer. Nu nutteloos veel te duur kledingstuk liggen.

30 juni 2026

Alle kleding van deze site komt van Ali…

Alle kleding van deze site komt van Ali expres. De verzending duurt ook lang en via track en trace zie je dat het uit China komt. Je kunt zo alles terug vinden op ali expres, daar staat t voor 50-60% goedkoper dus je wordt gewoon opgelicht. Zou echt afraden om hier te bestellen!!

2 mei 2026

Leuk

Al met al erg tevreden 😊

22 mei 2026

Super blij met mijn bestelling

Ik heb laatst een paar topjes besteld bij Moos The Label en ben er echt heel tevreden mee. De stof voelt fijn aan, de pasvorm is mooi en ze zijn perfect voor de zomer. Ook kreeg ik mijn bestelling netjes binnen. Zeker een aanrader!

18 juni 2026

Superleuke kleding besteld

Superleuke kleding besteld! Kreeg allemaal vragen naar de statement tie gilet en de shimmer mesh top. Ook ben ik heel fijn geholpen bij de klantenservice! Ik had een vraag over de maat en ze dacht goed mee! Zeker een aanrader!

11 juni 2026

Leuke collectie

De Lace dream top voor mijn vriendin besteld, die er erg blij mee is. Kleding wordt leuk verpakt en tijdig bezorgd. Kortom leuke collectie van een leuk merk

9 juni 2026

Ik ben super tevreden over mijn…

Ik ben super tevreden over mijn bestelling bij Moos! De kleding is van mooie kwaliteit, zit fijn en komt goed overeen met de foto’s op de website. Ook de verzending was snel en alles was netjes verpakt. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen en raad Moos zeker aan!

10 juni 2026

dropshipper

Ik heb iets besteld, waarna ik een track en trace heb gekregen waarop te zien is dat mijn pakket rechtsstreeks uit china komt. bestel hier niet. beter van aliexpress bestellen want dit is een dropshipper die zijn kleren ook van aliexpress verzend.

3 juni 2026

Mooi

Net mijn pakket van MOOS gekregen, alles netjes en zorgvuldig verpakt .
Sieraden zijn leuk en netjes verpakt een in mooi stoffen zakje
Kleding zit mooi, stof is prima van kwaliteit.
Ben er erg blij mee.

26 mei 2026

Alie express spullen

Erg lang moeten wachten op mijn bestelling om er vervolgens achter te moeten komen dat ik hetzelfde kan bestellen via alie. Alles netjes verpakt, maar wel in een shein/alie verzendzak. Retour gaat lastig, maar heb wel mijn geld terug gekregen. Klantenservice heeft het wel prima afgehandeld, maar moest er zelf achteraan. Ik zou hier zelf absoluut niet weer bestellen. Jammer.. want het zijn wel leuke artikelen:(

11 mei 2026

Ronduit slecht

Een maand moeten wachten op mn bestelling. kleding hele slechte kwaliteit direct van ali of shein voor 3€ en wordt voor vrij stevige prijs door verkocht. Retourneren wordt heel lastig gemaakt daardoor nu veel geld kwijt…

16 maart 2026

heb een maand moeten wachten op mijn…

heb een maand moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens kijk ik op Aliexpress en zie ik hetzelfde topje voor de helft van de prijs. Helaas dus goedkope kwaliteit. Wel staan er leuke items online.

27 februari 2026

Regelrecht uit China

Ik heb een maand moeten wachten op mijn bestelling. Vervolgens komt het aan en is het echt goedkope troep uit China… Heel jammer want ze hebben wel leuke producten.

24 maart 2026
Reviews in alle talen tonen. (23 reviews)