Een geweldige service is mij geboden. Een paar sloffen besteld die helaas kleiner uitvielen dan gedacht, na uitgebreid gesproken te hebben met Karin van Beenmode, werd mij een ander paar gestuurd d... Toon meer
Fijne site met een groot assortiment. Zowel ik als mijn ouders zijn erg blij met de sokken en pantoffels. Je bestelling komt als nette verzending binnen met een handgeschreven en persoonlijk kaartje,... Toon meer
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Reageert doorgaans pas na meer dan 1 maand
Bestelling niet aangekomen…..mails krijg ik terug met vermelding dat de mails niet ontvangen kunnen worden
Adres klopt niet op de site. Geld nog niet terug gekregen.

Antwoord van Beenmode
Waardeloos en slechte service! Sloffen gekocht met 50% korting kreeg ik een mail mijn geld werd teruggestort door n systeem fout , kon ze op nieuw bestellen maar toen waren ze t dubbele . Telefonisch helaas t zelfde antwoord ze hadden ze nog maar niet voor die prijs

Antwoord van Beenmode
Ik heb meerdere keren een bestelling geplaatst en steeds zeer te spreken over de Service want die is super wat ik nu wel mis is het persoonlijke berichtje dat vroeger was toegevoegd maar de winter komt er weer aan dus om mijn stock weer aan te vullen

Antwoord van Beenmode
Er was iets niet in orde met mijn normaliter uitstekende wolford panties. De service van beenmode was uitstekend. Ik raad deze webshop dan ook van harte aan.

Antwoord van Beenmode
Na lang zoeken op internet heb ik bij Beenmode.nl de juiste maat Esprit sokken maat 35-38 gevonden. Op andere sites kon ik alleen maat 36-41 vinden en vaak zijn die sokken voor mij te groot.
Complimenten voor Beenmode.nl en ze hebben me ook goed via de mail op de hoogte gehouden van de verzending van mijn bestelling.

Antwoord van Beenmode
Een paar slippers gekocht! Goeie slippers en een snelle levering! Wat wil je nog meer!

Antwoord van Beenmode
Product snel ontvangen echter niet mijn stijl. Retour gestuurd maar problemen met post bezorging. Ook al had beenmode.nl mijn product nog niet retour ontvangen toch hebben ze me alvast een refund gestuurd. Top service!

Antwoord van Beenmode
Artikel viel kleiner dan verwacht..verzending duurde echt een week en retourneren is op je eigen kosten. Voor mij geen bestelling meer bij deze webshop. Artikelen gaan retour !
2 panty’s werden als brievenbus pakketje geleverd. Echter het pakketje ging niet door de brievenbus. Kleur was niet zoals ik me had voorgesteld, dus pakketje retour op eigen kosten. Je raad het al ….geen brievenbus pakketje volgens Post.nl. Dus op mijn kosten als duur pakket moeten retourneren. Klacht ingediend bij Beenmode. Als goedmakertje geven ze mij korting op de volgende bestelling.
Er wordt niets meer besteld bij beenmode door mij.
Al diverse malen besteld bij Beenmode.nl. De bestellingen worden altijd keurig op tijd geleverd.
Maar toch maar 3 sterren waard om twee redenen:
Er is een optie om het pakketje te laten afleveren op een PostNL punt (een zeer “groene” optie), maar dat kost je dan wel €3,95 extra!
Ik bestel veel online en laat bij voorkeur afleveren op een PostNL punt en bij geen enkele andere webshop moet daar een toeslag voor worden betaald.
Voor levering bij een DHL afhaal locatie wordt €1,95 extra in rekening gebracht. Wanneer je de optie kiest door DHL thuis te laten bezorgen, kun je notabene op de DHL site kosteloos de aflevering omzetten naar een DHL afhaal locatie.
Onbegrijpelijk dat er voor de meest “groene” opties extra betaald moet worden.
Tijdens het bestellen werd vermeld dat “de zending door de brievenbus zou passen”. Dus gekozen voor PostNL bestelling aan huis. Echter: Het bleek toch een pakketje te zijn, dat door DHL geleverd werd.
Verder is het retourneren voor eigen kosten. Extra zuur, wanneer je toevallig ook nog extra hebt moeten betalen om het pakketje op een PostNL of DHL afhaalpunt te laten bezorgen.
Ik bestel vaker bij webshops die bijna allemaal dezelfde artikelen/merken hebben als Beenmode.nl, maar daar is retourneren gratis, zelfs voor bestellingen uit Duitsland.
Pluspunt is wel, dat na het terugsturen van het pakketje, het geld van de aankoop (niet de verzendkosten) zeer snel teruggestort wordt.
Alles bij elkaar optellend, zal ik door de extra kosten voor verzending naar een PostNL/DHL afhaal locatie en het retourneren op eigen kosten, toch eerder kijken of dezelfde artikelen bij een andere webshop verkrijgbaar zijn, die deze extra kosten niet in rekening brengt.
Super fijne klantenservice, had verkeerde maat besteld en dat hebben ze netjes aangepast en nog eens volgende dag in huis! Geweldig
Ondanks een vertraging in de levering heel netjes geholpen bij de klantenservice. Goed bereikbaar, zeer vriendelijke en oplossingsgerichte mevrouw aan de telefoon. Volgende dag geleverd en een order geannuleerd. Er kan altijd iets mis gaan maar klasse hoe dit bedrijf dit oplost. Ga hier zeker vaker bestellen.
Al meerdere keren hier mijn panty's besteld en erg tevreden met de kwaliteit! Ook goede service!
Prima bedrijf. Snelle service en goed klanten intact. Oroblu Repos 70 denier op voorraad. Dat is onze plaatselijke lingeriewinkel lang niet altijd zo. Als aandachtspunt misschien geef een duidelijk advies over welke panties ook voor heren geschikt zijn qua pasvorm en maat.
Zeer tevreden. Had netpanty's nodig. Bijenkorf had maar liefst 1 (!) op voorraad van mijn lievelingsmerk, terwijl ik minimaal 3 nodig had. Uit noodzaak voor het eerst hier besteld. Keurige afwikkelingsproces in webshop, snelle levering en zeer nette presentatie in verzenddoos met persoonlijk dankbriefje. Zo fijn om te zien dat service nog bestaat in Nederland. Voor herhaling vatbaar.
Snelle levering, breed assortiment, goede kwaliteit producten en goede service. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
Beenmode levert het bestelde product snel en netjes verzorgd. Maar is er iets mis met het gekochte artikel dan is de service niet goed. De afwikkeling gaat erg langzaam en je moet als klant zelf overal achteraan gaan anders gebeurt er niks. Jammer!
Wat is Beenmode.nl een fantastische webshop, ook voor de heren!
Niet alleen een groot assortiment in sokken maar bovenal een persoonlijke service! Ik had het genoegen om contact te hebben met Adrienne, die mijn bestelling heeft doorgenomen en mij attendeerde op een foutieve invulling van de maat van een paar sokken, super! Daarna een persoonlijk e-mail contact over de levering, niets is het bedrijf teveel! Wat een uitstekende service.
snelle levering en een persoonlijk dankbriefje voor de bestelling; echt top!
Zal er zeker vaker bestellen!