Hej. Jeg vil gerne fremhæve den venlighed vi følte, da vi skulle organisere min mands bisættelse. Helle Nygaard-Lund, Begravelse Danmark, Haderslev, gav os fin information og var meget behjælpelig.... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfølende. Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.
Bedrijf heeft geantwoord
Vi takker for virkelig god og professionel assistance ved Johannes Hansen død. Takker for hurtig og god behandling hele vejen igennem hele forløbet.
Bedrijf heeft geantwoord
Hos Haderslev Begravelsesforretning – en del af Begravelse Danmark – møder du erfarne bedemænd med lokalt kendskab og mere end 50 års erfaring. Vi hjælper dig trygt gennem hele forløbet, når du skal arrangere en begravelse eller bisættelse i Haderslev og det øvrige Sønderjylland, og vi skaber ro og overblik i en svær tid. Du er altid velkommen i vores forretning på Ribe Landevej 59 – eller vi kan komme hjem til dig, hvis det føles mest trygt. Vi lytter til dine ønsker og hjælper med at skabe en afsked, der afspejler både afdødes liv og familiens behov. Som din lokale bedemand i Haderslev tilbyder vi både traditionelle begravelser, personlige bisættelser, askespredning, skovbegravelse og bæredygtige løsninger. Vi har også mange års erfaring med at arrangere ceremonier på tysk i tæt samarbejde med de tyske præster i området. Hos os får du nærvær, respekt og lokalt engagement – kombineret med styrken fra Begravelse Danmarks landsdækkende netværk.
Ribe Landevej 59, 6100, Haderslev, Denemarken
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Helle tog billeder af alle blomsterne i kirken og ikke mindst af urnen. Yderligere modtog vi et USB stick med præstens tale og solosangen, det har vi virkelig sat meget stor pris på.
Vi kan kun give Helle Nygaard-Lund vores bedste anbefaling.
Asta

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev
Meget profesionelle, respektfuld med plads til personlige ønsker

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev
Kåre fra Begravelse Danmark hjalp os i forbindelse med min fars død. Han er virkelig nærværende og god til at forklare, når man står i en presset situation, som man ikke har stået i før. Jeg kan ikke være andet end tilfreds med hans service og måde at være professionel på.

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev
Vi takker for virkelig god og professionel assistance ved Johannes Hansen død.
Takker for hurtig og god behandling hele vejen igennem hele forløbet.

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev
Super behagelig møde med yderst professionel mand

Antwoord van Begravelse Danmark - Din lokale bedemand - Haderslev
Stor ros til Bedemand Kåre fra Haderslev. Top professionel og medfølende.
Med hele vejen. Dejligt at man også kunne sende SMS til ham som han svarede på.