Merete vores bedemand var super hjælpsom, sød og omsorgsfuld, hvilket var rart når man er i sorg og skal have styr på så mange ting, man ikke ved noget om i forbindelse med en bisættelse. Endvidere s... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville br... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Stor anbefaling fra mig… Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati… hele forløbet har været en stor hjælp og uden problemer, og de er nemme at fange på telefonen…⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ herfra
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Kvalitets koncept
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Denemarken
- info@godafsked.dk
- godafsked.dk
Heeft 66% van zijn negatieve reviews beantwoord
Min mand døde desværre skærtorsdag d
Min mand døde desværre skærtorsdag d. 2/4 2026.
Jeg og vores børn undersøgte derfor på nettet, hvilke muligheder, vi havde vedrørende bedemand og endte med at vælge Godafsked.
Samme aften kom Emine, som på en varm og god måde informerede os om hele det videre forløb.
Stort set alt kørte, som det skulle. Der var en enkelt ting, som gik galt under bisættelsen d. 14/4 på grund af en kommunikationsfejl internt hos Godafsked, men Emine fik hurtigt og effektivt løst problemet til vores tilfredshed.
Jeg kan varmt anbefale Godafsked.
Den smukkeste dag, TAK!
Man må virkelig sige, at GodAfsked forstår, hvad det vil sige at give en smuk og værdig afsked!
Vi havde fornøjelsen af bedemand Merete, som ikke bare leverede det, man kunne forvente – hun tog det skridtet videre på alle tænkelige parameter. På en dag, der var utrolig svær, var hun med til at skabe en oplevelse, som vi i dag kan tænke tilbage på med et smil.
Vi fik mulighed for at få min fars kiste leveret flere timer før han skulle hentes, så vi (hele familien) i ro og uden stress og jag, kunne samles og dekorere den sammen (Hvilket var super hyggeligt, fordi det også var godt vejr). Det blev et helt særligt og meget betydningsfuldt øjeblik for os, som vi flere gange efter har snakket RIGTIG meget om, for det var skide hyggeligt og lige som far ville have haft det.
Merete tog os trygt gennem hele processen fra A til Z og kommunikerede klart og tydeligt undervejs, hvilket ikke kan nævnes nok gange – især når man står i sådan en situation for allerførste gang.
Som ekstra omtanke sendte hun endda billeder efterfølgende af blomsterne, kisten og andre småting, som vi selrfølgelig selv havde glemt at tage. Det siger virkelig noget om hendes engagement og medmenneskelighed.
De varmeste anbefalinger herfra.
Håber ikke det sker foreløbigt (7-9-13), men så vælger vi helt sikkert GodAfsked igen.
Tak Merete.
Stor anbefaling fra mig…
Stor anbefaling fra mig…
Blev fra første opkald mødt med stor forståelse og empati…
God kontakt fra første opringning
God kontakt fra første opringning.
Meget hjælpsomme og gode rådgivere.
Anbefales absolut herfra.
Fantastisk service
Fantastisk service - altid til at få fat i hvis man har spørgsmål. Jeg er holdt i hånden hele vejen i den svære tid, hvor jeg mistede min mand.
Jeg ville gerne give dem 1000 stjerner. Det ville de fortjene. Vil altid huske dem for deres service. Tak for jer ❤️❤️❤️
Profesionelle Personal
Profesionelle Personal det var en god oplevelse i en svær tid. Christina klarede alt for mig. Det blev en rigtig smuk afsked.
Professionelt, respekt og forståelse.
De pårørende fik er god vejledning om forløbet omkring bisættelsen. Prisoverslag blev gennemgået på en forståelig måde, og overslaget svarede til den endelige regning. Respekt og forståelse for opgaven var gennemgående fra GodAfsked og bedemand.
Hele forløbet blev afholdt efter planen.
God opfølgning undervejs og efter bisættelsen.
Meget tilfreds med GodAfsked
Merete vores bedemand en stor hjælp.
Endvidere sørgede Merete for at blomsterne efter bisættelsen blev lagt meget smukt på graven, tak for det.
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra
GodAfsked får kæmpe anbefaling herfra. Jeg fik hjælp af dem for 3 år siden da min mor døde og var meget tilfreds og vidste så med det samme denne gang, da min far døde i marts måned, at jeg ville bruge dem igen.
De er SÅ søde og ikke bare fordi “at det skal de være grundet omstændighederne” men man kan bare mærke, de er der for én gennem det hele. Bedemanden Birgitte kom hjem til mig privat for at hente fars tøj, så jeg ikke skulle afsted med det. 5 stjerner herfra ❤️

Nærvær og forståelse
Nærvær og forståelse i en svær situation
13.3 ved besøg og 21.3 i kapellet

Antwoord van GodAfsked
Professionel og dybt respektfuld støtte i en svær tid
At miste en forælder pludseligt og uden varsel er et chok, der efterlader én med utallige ubesvarede spørgsmål. I en situation, der føltes uoverskuelig, blev Charlotte fra Godafsked den professionelle og rolige støtte, jeg havde brug for.
Med stor ekspertise førte hun mig sikkert gennem de mange praktiske beslutninger, jeg som pårørende ikke selv kunne overskue midt i sorgen. Hun håndterede alt fra min mors specielle ønsker til de administrative detaljer med dødsattest, hurtig koordinering med den rette kirke og øvrig logistik.
Charlotte var ikke blot en praktisk hjælp, men en venlig og ankerfast stemme gennem hele forløbet. Jeg giver min varmeste anbefaling til Godafsked for deres evne til at kombinere høj professionalisme med menneskelig forståelse.
10 ud af 10 stjerner.

Antwoord van GodAfsked
Vi har haft en meget tryg og…
Vi har haft en meget tryg og professionel oplevelse med vores bedemand (Emine). Fra første kontakt blev vi mødt med varme, respekt og en oprigtig forståelse for vores situation. Hele forløbet var præget af ro, overblik og stor menneskelig indlevelse, hvilket betød utrolig meget i en svær tid.
Alt blev håndteret med høj faglighed og stor omhu – lige fra de praktiske detaljer til den personlige rådgivning. Kommunikation var klar og empatisk hele vejen igennem, og alle vores ønsker blev lyttet til og imødekommet på en smuk og værdig måde. Vi følte os aldrig pressede, men derimod trygt guidet med plads til både følelser og spørgsmål.
Ceremonien blev præcis så personlig og respektfuld, som vi havde håbet på, og det var tydeligt, at der var kælet for detaljerne. Vi kunne mærke, at intet blev overladt til tilfældighederne, og det gav os ro til at tage afsked på den bedst mulige måde.

Antwoord van GodAfsked
Varme, menneskelighed og rolig professionel handlekraft.
Godafsked har stået os bi i en svær tid. Vi er blevet mødt med varme, menneskelighed og en rolig professionel handlekraft. Vi har med sindsro kunnet fokusere vores energi på at sørge over det kære menneske vi netop har mistet. TAK.

Varm anbefaling af Godafsked
Vi havde en rigtig god oplevelse med Godafsked, så de kan varmt anbefales herfra. De står klar med svar og hjælp, når du/i mangler det. Servicen er i top.
Pauli

Service i top
Service i top, jeg blev båret igennem hele forløbet i en situation hvor man er vi presset følelsesmæssigt og har det svært.
Jeg har kun positive ting at sige om GodAfsked stor ros herfra 😊🙏

Alt kørte som smurt
Alt kørte som smurt - der var styr på hele processen uden jeg behøvede at tjekke op på noget - dejligt

Antwoord van GodAfsked
Personlig og yderst venlig hjælp på en…
Personlig og yderst venlig hjælp på en søndag morgen.
En medfølende hjælp på dagen. Alt professionelt udført. En værdig sidste rejse for min hustru, med alt taget hånd om. Tak til jer alle.

Hun var super god
Hun var super god, tog billeder af alle blomsterne der var i kirken, det var dejligt at kunne se dem bagefter, hun havde styr på det hele,

Antwoord van GodAfsked
Lees meer over geverifieerde reviews.