Fra første til sidste opkald var der en helt fantastisk empati. Behøver ikke nævne navne - samtlige medarbejdere vi har väret i kontakt med gjorde et helt fantaskist arbejde. Vi fik altid meget hurt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne anbefale GodAfsted, fordi der har været så søde mennesker der har taget telefonen hver gang jeg ringede til dem. De tog sig af det hele omkring begravelse da jeg bor i Aalborg og min mor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
vi kunne simpelthen ikke have fået bedre hjælp til planlægning af bisættelse end vi fik af Christina. Vi blev grundigt oplyst om alt hvad en bisættelse og begravelse medfører lige ned til mindste det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked. Vi blev mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. De 2 bedemænd var venlige, lyttende og imødekommende over... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Jeg kan på det varmeste anbefale Godafsked som bedemand. Virkelig venlig og medfølende attitude hos alle vi var i berøring med.
Meget professionel håndtering af en ikke så enkel forsendelse af urne til Thailand. De klarede al nødvendig dokumentation og forsendelse af urnen. Kan simpelthen ikke gøres bedre. Tusind tak!
Mogens Pedersen

Antwoord van GodAfsked
Frank var tillidsvækkende og respektfuld i en vanskelig situation og gjorde det enkelt at forholde sig til alle informationerne

Antwoord van GodAfsked
Vi havde en rigtig god oplevelse, og da vi ikke før havde haft kontakt til en bedemand, havde vi behov for både introduktion, vejledning og information. Vi havde en rigtig god kontakt fra start til slut og blev vejledt hele vejen igennem. Vi havde også et par specielle ønsker, som der blev taget hånd om med det samme.

Antwoord van GodAfsked
Jeg har fået den bedste service. Hjertevarm bedemand, i en meget svær situation. Ikke lige en situation man står i hver dag (Heldigvis). Blev i overført betydning taget kærligt i hånden. Og efter mødet, var mine skuldre sænket. Så TAK.

Antwoord van GodAfsked
Top professionelle- ingen overraskelser, alt bliver gjort som aftalt😉

Antwoord van GodAfsked
Fik en meget god service og hensynsfuld service og behandling. Samt god vejledning igennem hele forløbet

Antwoord van GodAfsked
Alt foregik i et stille, roligt og behageligt tempo. Så man kunne nå at få sin sjæl med. Det var helt rart, når man til daglig er vant til at alt skal foregå i et vist tempo.

Kompetent, venlig, imødekommende.
Gode til at tage bestik af situationen, der blev også plads til lidt humor på trods af..

Antwoord van GodAfsked
Jeg har brugt GodAfsked to gange indenfor en kort periode og vi var så heldige at få samme bedemand, Bo, begge gange. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde og sørget for at vi som pårørende begge gange fik lige præcis den afsked, som vi havde brug for. Der har været god kommunikation hele vejen og vi har ikke været i tvivl om noget. Det har også været nemt at komme i snak med "kundeservice", hvor man tydeligt kan mærke at folkene bag ved, at de her situationer aldrig er nemme for de pårørende, så de hjælper glædeligt med at besvare alle ens spørgsmål. GodAfsked kan klart anbefales til alle, som har brug for at gøre den svære tid som pårørende til en mere overskuelig periode.

Antwoord van GodAfsked
GodAfsked er landsdækkende med flere afdelinger og jeg valgte dem da jeg skulle arrangere bisættelse med transport på tværs af landet.
Alt forløb som det skulle. De svarer altid på e-mails, sms og telefonopkald. De fleste punkter blev klaret på telefonen på under en halv time. Der var ikke forsøg på mersalg hvilket jeg værdsætter.
De holder hvad de lover, både til prisen og til tiden.

Antwoord van GodAfsked
Fantastisk arbejde, kan varmt anbefales, og Sylvester som bedemand, fantastisk individ.

Antwoord van GodAfsked
At tale med et tålmodigt forstående respektfuldt menneske - som fulgte op hele vejen - og ikke forsøgte at sælge en dyrere løsning end den valgte - mine varmeste anbefalinger

Antwoord van GodAfsked
Dygtige og meget venlige. Kan kontakte dem og spørge om råd også efter begravelsen omkring proceduren med skifteretten og pension Danmark.

Antwoord van GodAfsked
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked
I en svær og følelsesladet tid blev vi mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. Hele forløbet blev håndteret med en ro og menneskelighed, som gjorde en stor forskel for os som familie.
Der blev lyttet til vores ønsker, og vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem. Intet var for meget besvær, og alle detaljer blev håndteret med stor værdighed og omtanke.
Vi er meget taknemmelige for den støtte og hjælp, vi modtog, og vi vil varmt anbefale bedemandsforretningen til andre, der står i en lignende situation.
Tusind tak for den smukke og respektfulde hjælp

En virkelig god afsked.
Tak for jeres måde at behandle os på. Vi følte os så godt taget i mod i en svær stund og Bo (Odense) var så god til at sætte os ind i alle de ting man skal være opmærksom på.
Samtidig var han en fantastisk støtte både bør og under selv bisættelsen.
Så I får de varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van GodAfsked
De personer jeg talte med eller mødte fra god afsked var yderst imødekommende og i øjenhøjde. Det var ,i alt det triste, en god oplevelse, og bedemanden Brian gav sig god tid til at fortælle og forklare alt, tak Det eneste negative var stenhuggeren Per, som hverken jeg eller graveren ved Agerskov kirke Rita kunne tale med, vi forstod ikke hinanden. desværre Men stenen kom dog til sidst på datoen men tidspundet lykkedes ikke

Antwoord van GodAfsked
Ole, min mors samlever gennem mange år, og os pårørende mistede desværre min mor for nyligt.
Det er selvfølgelig enormt hårdt, og samtidig er der mange ting man skal forholde sig til.
Vi fik anbefalet GodAfsked, og de kan på det varmeste anbefales!
Allerede næste dag kom bedemændene, Christina og Jette, som gav sig god tid til at tale med os og gennemgå alt det efterfølgende man skal tage stilling til.
Der var langt mere end vi pårørende umiddelbart var klar over.
Men vi blev hjulpet med ALT.
Lige fra udfyldelse af dokumenter, koordinering med præst, og kirkegård.
Mulighederne for at vælge askespredning, bisættelse eller begravelse. Valg og bestilling af blomster og bårebuket, samt at blomsterne blev anbragt i kirken på dagen.
Jeg indrømmer, at alt var lidt turbulent lige dagen efter min mors død, og at os pårørende ikke lige kunne huske det hele.
Men GodAfsked har døgnåbent og tager sig altid god tid med at hjælpe.
Deres hjemmeside Godafsked er også nem og visuelt meget overskuelig at bruge.
Så på vegne af Ole og os pårørende kan vi på det varmeste anbefale at kontakte GodAfsked ved de triste tider, når vi mister en vi elsker.
Tusind tak for alt!

Antwoord van GodAfsked
De gav en rigtig god service. en empatisk og god rådgivning.
står til rådighed ved tvivls spørgsmål.
Var i trygge hænder