GodAfsked Reviews

1.054
TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fra første til sidste opkald var der en helt fantastisk empati. Behøver ikke nævne navne - samtlige medarbejdere vi har väret i kontakt med gjorde et helt fantaskist arbejde. Vi fik altid meget hurt... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne anbefale GodAfsted, fordi der har været så søde mennesker der har taget telefonen hver gang jeg ringede til dem. De tog sig af det hele omkring begravelse da jeg bor i Aalborg og min mor... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

vi kunne simpelthen ikke have fået bedre hjælp til planlægning af bisættelse end vi fik af Christina. Vi blev grundigt oplyst om alt hvad en bisættelse og begravelse medfører lige ned til mindste det... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked. Vi blev mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. De 2 bedemænd var venlige, lyttende og imødekommende over... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Begrafenisondernemer
  2. Uitvaartcentrum
  3. Uitvaartverzekeringsmaatschappij

Geschreven door het bedrijf

Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.

Kvalitets koncept

Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet

Vi sørger for alt, så du kan samle dig om selve afskeden. Vi koordinerer med kirke, præster, kirkegård og alle andre instanser, og vi sørger for alle dokumenter, alle godkendelser og alt det praktiske, så du kan tænke på andre ting.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord

venlig og proffesionel service

venlig og proffesionel service

1 juni 2026

Kære Christina

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede en venlig og professionel service.

De varmeste anbefalinger

Jeg kan på det varmeste anbefale Godafsked som bedemand. Virkelig venlig og medfølende attitude hos alle vi var i berøring med.
Meget professionel håndtering af en ikke så enkel forsendelse af urne til Thailand. De klarede al nødvendig dokumentation og forsendelse af urnen. Kan simpelthen ikke gøres bedre. Tusind tak!
Mogens Pedersen

18 juni 2026

Kære Mogens

Tusind tak for din meget flotte anmeldelse og for din varme anbefaling. Det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for, at du oplevede vores medarbejdere som venlige og medfølende, og at vi kunne hjælpe med den omfattende dokumentation og den sikre forsendelse af urnen til Thailand. Internationale forløb kan være komplekse, så det glæder os, at vi kunne gøre processen tryg og overskuelig for dig.

Tak for din tillid.

Den gode personlige kontakt

Frank var tillidsvækkende og respektfuld i en vanskelig situation og gjorde det enkelt at forholde sig til alle informationerne

2 juni 2026

Kære Henrik

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at Frank skabte tryghed og mødte jer med respekt i en vanskelig situation. Vi er også glade for, at I oplevede informationerne som overskuelige og lette at forholde jer til.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og personale.

God service og personale.

18 mei 2026

Kære Laila

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget, at du har oplevet god service og et personale, der har gjort en positiv forskel.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Vi havde en rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse, og da vi ikke før havde haft kontakt til en bedemand, havde vi behov for både introduktion, vejledning og information. Vi havde en rigtig god kontakt fra start til slut og blev vejledt hele vejen igennem. Vi havde også et par specielle ønsker, som der blev taget hånd om med det samme.

28 april 2026

Kære Britt

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at I følte jer godt vejledt og trygge gennem hele forløbet, særligt når det var første gang, I stod i kontakt med en bedemand.

Vi ved, hvor mange spørgsmål der kan opstå undervejs, og derfor er det vigtigt for os at være nærværende og hjælpe hele vejen. Det glæder os også, at jeres særlige ønsker blev mødt med forståelse og hurtig handling.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har fået den bedste service

Jeg har fået den bedste service. Hjertevarm bedemand, i en meget svær situation. Ikke lige en situation man står i hver dag (Heldigvis). Blev i overført betydning taget kærligt i hånden. Og efter mødet, var mine skuldre sænket. Så TAK.

20 april 2026

Kære Pia

Tusind tak for din varme anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig trygt og omsorgsfuldt guidet gennem en svær situation.

At kunne skabe lidt ro og lette noget af den byrde, man står med som pårørende, er noget af det vigtigste i vores arbejde. Derfor glæder det os særligt at høre, at du gik fra mødet med sænkede skuldre.

Tak for din tillid.

Top professionelle- ingen…

Top professionelle- ingen overraskelser, alt bliver gjort som aftalt😉

13 juni 2026

Kære Klaus

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du oplevede et professionelt forløb, hvor alt blev gjort som aftalt – præcis som det skal være.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik en meget god service og hensynsfuld…

Fik en meget god service og hensynsfuld service og behandling. Samt god vejledning igennem hele forløbet

25 mei 2026

Kære Kia

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du oplevede både god service, hensynsfuld behandling og tryg vejledning gennem hele forløbet.

Vi gør os umage for at støtte og guide de pårørende på en omsorgsfuld måde, så det betyder meget for os at læse dine ord.

Få din egen sjæl med

Alt foregik i et stille, roligt og behageligt tempo. Så man kunne nå at få sin sjæl med. Det var helt rart, når man til daglig er vant til at alt skal foregå i et vist tempo.

Kære Joan

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget, at du oplevede forløbet som roligt og behageligt, og at der var tid til at få det hele med i dit eget tempo.

Vi ved, hvor vigtigt det er at skabe ro og overblik i en svær tid, og derfor betyder dine ord meget for os.

Kompetent

Kompetent, venlig, imødekommende.
Gode til at tage bestik af situationen, der blev også plads til lidt humor på trods af..

Kære Lone

Tusind tak for din anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du oplevede os som kompetente, venlige og imødekommende.

Vi ved, at et afskedsforløb ofte rummer mange forskellige følelser, og derfor er det vigtigt for os at møde hver familie med både nærvær og forståelse for den situation, de står i. Samtidig kan et smil eller et øjebliks humor nogle gange være med til at skabe lidt lys i en svær tid, når det føles naturligt og passende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har brugt GodAfsked to gange…

Jeg har brugt GodAfsked to gange indenfor en kort periode og vi var så heldige at få samme bedemand, Bo, begge gange. Han har gjort et fantastisk stykke arbejde og sørget for at vi som pårørende begge gange fik lige præcis den afsked, som vi havde brug for. Der har været god kommunikation hele vejen og vi har ikke været i tvivl om noget. Det har også været nemt at komme i snak med "kundeservice", hvor man tydeligt kan mærke at folkene bag ved, at de her situationer aldrig er nemme for de pårørende, så de hjælper glædeligt med at besvare alle ens spørgsmål. GodAfsked kan klart anbefales til alle, som har brug for at gøre den svære tid som pårørende til en mere overskuelig periode.

3 juni 2026

Kære Natacha

Tusind tak for din varme anmeldelse og for din anbefaling.

Først og fremmest vil vi gerne udtrykke vores medfølelse med, at du inden for så kort tid har været igennem to afskeder. Vi er taknemmelige for, at du har valgt at betro os opgaven begge gange.

Det betyder meget at høre, at Bo har været en god støtte for jer, og at I oplevede at få den afsked, som I havde brug for. Vi ved, hvor vigtigt det er, at både de praktiske og menneskelige aspekter bliver håndteret med omsorg, nærvær og respekt, når man står midt i sorgen.

Vi er også glade for, at du oplevede god kommunikation og støtte fra vores kolleger, og at vi kunne være med til at gøre en svær og uoverskuelig tid lidt lettere at navigere i. Det er netop den oplevelse, vi ønsker at skabe for de pårørende.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Alle os hos Godafsked

GodAfsked er landsdækkende

GodAfsked er landsdækkende med flere afdelinger og jeg valgte dem da jeg skulle arrangere bisættelse med transport på tværs af landet.
Alt forløb som det skulle. De svarer altid på e-mails, sms og telefonopkald. De fleste punkter blev klaret på telefonen på under en halv time. Der var ikke forsøg på mersalg hvilket jeg værdsætter.
De holder hvad de lover, både til prisen og til tiden.

6 mei 2026

Kære Johnny

Tusind tak for din anmeldelse og for at du valgte GodAfsked i forbindelse med planlægningen af bisættelsen.

Vi er glade for at høre, at alt forløb som forventet – særligt når der skulle koordineres transport og praktiske forhold på tværs af landet. I en svær tid er det vigtigt for os at gøre processen så enkel og tryg som muligt, og derfor betyder det meget at høre, at du oplevede god tilgængelighed, hurtig hjælp og klare aftaler hele vejen igennem.

Tak også for dine ord om vores gennemsigtige rådgivning uden fokus på mersalg. Det er vigtigt for os, at de pårørende føler sig mødt med respekt, ærlighed og omsorg, så de kan træffe de valg, der er rigtige for dem.

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, kan varmt anbefales, og Sylvester som bedemand, fantastisk individ.

Kære dig

Tusind tak for din flotte anmeldelse og varme anbefaling.

Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med forløbet. En særlig tak for de pæne ord om Sylvester – det betyder meget for både ham og os. Vi lægger stor vægt på at møde de pårørende med nærvær, omsorg og respekt, og derfor er det dejligt at vide, at det har gjort en positiv forskel for dig.

Alle os hos Godafsked

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

At tale med et tålmodigt forstående…

At tale med et tålmodigt forstående respektfuldt menneske - som fulgte op hele vejen - og ikke forsøgte at sælge en dyrere løsning end den valgte - mine varmeste anbefalinger

2 mei 2026

Kære Jane

Tusind tak for din fine anmeldelse og dine varme anbefalinger.

Det betyder meget for os at høre, at du oplevede mødet med os som både tålmodigt, forstående og respektfuldt. I en svær tid er det vigtigt for os at skabe tryghed og være til stede gennem hele forløbet, så de pårørende føler sig godt støttet og vejledt.

Vi sætter også stor pris på, at du fremhæver vores tilgang til rådgivningen. For os handler det om at finde den løsning, der passer bedst til familiens ønsker og behov – aldrig om at sælge mere end nødvendigt.

Dygtige og meget venlige

Dygtige og meget venlige. Kan kontakte dem og spørge om råd også efter begravelsen omkring proceduren med skifteretten og pension Danmark.

4 juni 2026

Kære Lise

Tusind tak for din anmeldelse og de pæne ord.

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet os som både dygtige og venlige, og at du har følt dig tryg ved at kontakte os – også efter begravelsen. Vi ved, at der ofte opstår spørgsmål omkring blandt andet skifteret, pension og de mange praktiske forhold, som følger efter et dødsfald, og derfor hjælper vi gerne med vejledning, når behovet opstår.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Det betyder meget for os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi kan kun give vores varmeste…

Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked
I en svær og følelsesladet tid blev vi mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. Hele forløbet blev håndteret med en ro og menneskelighed, som gjorde en stor forskel for os som familie.
Der blev lyttet til vores ønsker, og vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem. Intet var for meget besvær, og alle detaljer blev håndteret med stor værdighed og omtanke.
Vi er meget taknemmelige for den støtte og hjælp, vi modtog, og vi vil varmt anbefale bedemandsforretningen til andre, der står i en lignende situation.
Tusind tak for den smukke og respektfulde hjælp

8 mei 2026

Kære Martin

Tusind tak for dine varme og rørende ord.

Det betyder meget for os at høre, at I følte jer mødt med omsorg, respekt og tryghed i en tid, der ofte er både svær og følelsesladet. Vi lægger stor vægt på at lytte til familiens ønsker og skabe et forløb, hvor der er plads til både nærvær, værdighed og ro, så det glæder os at vide, at det gjorde en positiv forskel for jer.

Tak fordi I tog jer tid til at dele jeres oplevelse og for jeres anbefaling. Det er en stor tillidserklæring, som vi sætter stor pris på.

En virkelig god afsked

En virkelig god afsked.
Tak for jeres måde at behandle os på. Vi følte os så godt taget i mod i en svær stund og Bo (Odense) var så god til at sætte os ind i alle de ting man skal være opmærksom på.
Samtidig var han en fantastisk støtte både bør og under selv bisættelsen.
Så I får de varmeste anbefalinger herfra.

2 juni 2026

Kære Michael

Tusind tak for din varme anmeldelse og for de flotte ord. Det betyder meget for os at høre, at I følte jer godt taget imod og trygt guidet gennem de mange ting, der kan være svære at overskue i forbindelse med et dødsfald.

Vi er særligt glade for at høre, at Bo kunne være den støtte og tryghed, I havde brug for – både i tiden op til og under bisættelsen. Netop nærvær, omsorg og personlig vejledning er noget, vi lægger stor vægt på, og derfor betyder det meget at vide, at I oplevede dette i en svær stund.

Tak fordi I valgte at dele jeres oplevelse og for jeres varme anbefaling. Det værdsætter vi meget.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De personer jeg talte med eller mødte…

De personer jeg talte med eller mødte fra god afsked var yderst imødekommende og i øjenhøjde. Det var ,i alt det triste, en god oplevelse, og bedemanden Brian gav sig god tid til at fortælle og forklare alt, tak Det eneste negative var stenhuggeren Per, som hverken jeg eller graveren ved Agerskov kirke Rita kunne tale med, vi forstod ikke hinanden. desværre Men stenen kom dog til sidst på datoen men tidspundet lykkedes ikke

26 mei 2026

Kære Bodil

Tusind tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Først og fremmest er vi glade for at høre, at du oplevede vores medarbejdere som imødekommende og nærværende i en svær tid, og at Brian tog sig god tid til at guide og informere dig gennem forløbet. Det betyder meget for os at vide, at du følte dig mødt i øjenhøjde og godt hjulpet.

Samtidig er vi kede af at høre om udfordringerne i forbindelse med kommunikationen med stenhuggeren. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når forventninger og aftaler omkring gravstenen ikke forløber helt som ønsket, særligt i en periode, hvor der allerede er meget at forholde sig til. Det beklager vi.

Vi tager din feedback med os og vil bruge den konstruktivt i dialogen med vores samarbejdspartnere, så vi kan sikre de bedst mulige oplevelser for de pårørende fremadrettet.

Tak fordi du både fremhæver det, der fungerede godt, og gør os opmærksomme på det, der kunne have været bedre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

GodAfsked hjælper med alt de svære dage efter et dødsfald.

Ole, min mors samlever gennem mange år, og os pårørende mistede desværre min mor for nyligt.
Det er selvfølgelig enormt hårdt, og samtidig er der mange ting man skal forholde sig til.

Vi fik anbefalet GodAfsked, og de kan på det varmeste anbefales!

Allerede næste dag kom bedemændene, Christina og Jette, som gav sig god tid til at tale med os og gennemgå alt det efterfølgende man skal tage stilling til.
Der var langt mere end vi pårørende umiddelbart var klar over.

Men vi blev hjulpet med ALT.

Lige fra udfyldelse af dokumenter, koordinering med præst, og kirkegård.
Mulighederne for at vælge askespredning, bisættelse eller begravelse. Valg og bestilling af blomster og bårebuket, samt at blomsterne blev anbragt i kirken på dagen.

Jeg indrømmer, at alt var lidt turbulent lige dagen efter min mors død, og at os pårørende ikke lige kunne huske det hele.

Men GodAfsked har døgnåbent og tager sig altid god tid med at hjælpe.
Deres hjemmeside Godafsked er også nem og visuelt meget overskuelig at bruge.

Så på vegne af Ole og os pårørende kan vi på det varmeste anbefale at kontakte GodAfsked ved de triste tider, når vi mister en vi elsker.

Tusind tak for alt!

28 april 2026

Kære Barbara

Tusind tak for jeres fine og meget personlige anmeldelse.

Først og fremmest vil vi gerne kondolere med tabet af din mor. Vi ved, hvor overvældende og følelsesmæssigt krævende tiden efter et dødsfald kan være, og derfor betyder det meget for os at læse, at Ole og resten af familien har følt sig godt hjulpet og støttet gennem forløbet.

Det glæder os særligt, at Christina og Jette kunne skabe den tryghed og ro, som der er brug for i en svær tid, og at I oplevede at få den nødvendige hjælp til både de praktiske og de mange beslutninger, der følger med et farvel til et menneske, man holder af.

Vi ved, at det kan være svært at overskue alle detaljer i dagene efter et dødsfald, og derfor er det vigtigt for os at være tilgængelige, tage os god tid og hjælpe med både de store og små spørgsmål undervejs.

Tak fordi I valgte GodAfsked, og tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse. Det betyder meget for hele vores team.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De gav en rigtig god service

De gav en rigtig god service. en empatisk og god rådgivning.
står til rådighed ved tvivls spørgsmål.
Var i trygge hænder

27 april 2026

Kære Nina

Tusind tak for dine varme ord. Det betyder meget for os at høre, at du følte dig trygt og empatisk mødt gennem hele forløbet.