Fra første til sidste opkald var der en helt fantastisk empati. Behøver ikke nævne navne - samtlige medarbejdere vi har väret i kontakt med gjorde et helt fantaskist arbejde. Vi fik altid meget hurt... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg vil gerne anbefale GodAfsted, fordi der har været så søde mennesker der har taget telefonen hver gang jeg ringede til dem. De tog sig af det hele omkring begravelse da jeg bor i Aalborg og min mor... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
vi kunne simpelthen ikke have fået bedre hjælp til planlægning af bisættelse end vi fik af Christina. Vi blev grundigt oplyst om alt hvad en bisættelse og begravelse medfører lige ned til mindste det... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked. Vi blev mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt. De 2 bedemænd var venlige, lyttende og imødekommende over... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Godafsked sikrer fair behandling og fornuftige priser. Priserne hos traditionelle bedemænd er tit svære at gennemskue før ceremonien. Godafsked gør op med den type bedemænd. Spar penge i forhold til den lokale bedemand, hvad enten du vælger begravelse eller bisættelse. Gennemsigtighed og Ærlighed er vores motto.
Vi hjælper dig hele vejen igennem forløbet
Sandtoften 10K, 2820, Gentofte, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 60% van zijn negatieve reviews beantwoord
Rigtig god rådgivning og service
Bedemanden og de andre personer vi talte med, var meget behalige at tale med og de fyldte op på om alt var ok og vi havde flere spørgsmål

Antwoord van GodAfsked
De havde styr på det hele. Gav tid i en svær situation til den sidste afsked. Har fulgt op på aftaler og fulgt op de ting der har været.
En positiv oplevelse

Antwoord van GodAfsked
Igennem hele forløbet blev der taget hånd om det hele på en god og sober måde.
Vi følte os set og hørt.

Antwoord van GodAfsked
Fair priser, og god service hele vejen. Kan varmt anbefale GodAfsked.

Antwoord van GodAfsked
Nem at tale med og man føler ikke det bare er en penge maskine ..
De er virkelige hjælpsomme og søde

Antwoord van GodAfsked
Alt gik som lovet og jeg fik hurtigt fyldestgørende information om forløbet, så jeg ikke skulle tilbage og stille spørgsmål midt i processen. Og der komme ikke yderligere udgifter, ud over hvad jeg var stillet i udsigt herunder kremering, som jo egentlig ikke er en udgift til bedemanden. Det sætte jeg stor pris på.

Antwoord van GodAfsked
Vi havde Christina som bededame, og følte os godt informeret og nænsomt behandlet hele vejen. Vi brugte Nordre Kapel på Vestre Kirkegård. Smukt kapel, med fint personale.

Antwoord van GodAfsked
Behagelige snakke,fuld accept af vores ønsker hele vejen igennem. Ligeså rigtig god støtte ved bisættelsen og efterfølgende opfølgning

Antwoord van GodAfsked
Mig og mine søskende har haft den bedste oplevelse med GodAfsked. I en ellers sårbar tid greb Birgitte os, og vi følte os meget trygge i forløbet.

Antwoord van GodAfsked
Vi kan kun give vores varmeste anbefalinger til GodAfsked.
Vi blev mødt med stor omsorg, respekt og professionalisme fra første kontakt.
De 2 bedemænd var venlige, lyttende og imødekommende over for vores uvidenhed, usikkerhed og behov.
Der blev lyttet til vores ønsker, og vi følte os trygge og godt vejledt hele vejen igennem.
Vi er meget taknemmelige for den støtte og hjælp, vi modtog.

Antwoord van GodAfsked
Jeg vil lige gi’en smuk anmeldelse….
Det har været for mig en rigtig fin oplevelse,jeg mistede min søn i Århus,og GodAfsked hjalp mig hele vejen da jeg selv boede i Esbjerg.
De var der bare fra første opringning ,jeg fik den støtte jeg havde brug for.
Jeg kan kun anbefale GodAfsked,det var som om de tog min hånd og førte mig videre og hvor er det bare dejligt,i nødens stund er det rart der er nogen der er så profesionelle og dygtige til deres fag,men også har så meget kærlighed og overskud til,at jeg fik så smuk en afslutning for min elskede søn. 1000 Tak
MVH Jette Olsen

Antwoord van GodAfsked
Vi fik den 9. juni 2026 god professionel service og et godt arbejde fra en bedemand, som var godt inde i sagerne og det videre forløb frem til slut.

Bedre end 5 stjerner!
Jeg havde en 100/10 oplevelse og fik det bedste til min kære mor.. hold op jeg er glad og taknemlig for dem og deres service.. man fik oplevelse af at de virkelig var der og lyttede til en 💐

Antwoord van GodAfsked
Bedemanden reagerede virkelig hurtigt med såvel personligt fremmøde samt udsyngning og planlægning af bisættelse med præst og kirke.

Antwoord van GodAfsked
Bedemand Brian gjorde et fantastisk og medfølende arbejde i forbindelse med dødsfaldet samt den senere bisættelse fra Bredballe Kirke.

Antwoord van GodAfsked
Der har været en utrolig god og omsorgsfuld kommunikation hele vejen igennem. Vi har været glade for Frank, der er et nærværende og medfølende menneske. Ligeledes behagelige telefonsamtaler med Jette. Vi har fået svar på alt, hvad vi har været i tvivl om hen ad vejen.
Jeg kunne ikke have ønsket det bedre.