Voedingsbh's besteld in verschillende maten, om thuis te kunnen passen. Bh's waren volgende dag na bestelling al in huis. 2 te kleine bh's teruggestuurd. Volgende dag meteen bericht van ontvangst én g... Toon meer
€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd. Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten... Toon meer
Persoonlijke service gekregen na twijfels over de juiste maat. Het advies bleek zeer behulpzaam, waardoor ik de juiste maat binnenkreeg. Erg fijn, bedankt! Zeer mooi jurkje, goede kwaliteit, goede p... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
De leukste zwangerschapskleding online! Altijd de nieuwste mode van mamalicious, Love2wait, Noppies en Queen mum
Willem Dreeslaan 36, 2729 NH, Zoetermeer, Nederland
- 079-5939156
- info@bellyfashion.nl
- www.bellyfashion.nl
Mooie winkel met echt hele goede hulp
Mooie winkel met echt hele goede hulp. Zijn erg klantvriendelijk en nemen absoluut de tijd. Geen 5 sterren omdat ze slechte reviews niet plaatsen bij hun producten op de website. Sommige producten zijn nu eenmaal van mindere kwaliteit en het zou netjes zijn om daar eerlijk over te zijn.
Belly fasion nr 1 voor zwangere vrouwen
Wat een mooie winkel met heel veel keus voor zwangere vrouwen . We worden goed en netjes behandelt door mevrouw denkt met alles met je mee . Als het er niet is kun je het bestellen . Heel erg gezellig gewinkeld in deze shop . Dat was het zeker waard om 2 uur voor te rijden . Echt super bedankt voor de leuke kleren
Goede service/garantie
Een aantal voedingstruien bij bellyfashion besteld voor na de zwangerschap. Bij eentje ging de rits bij de borst na een aantal weken stuk. Hierover gemaild met bellyfashion en erg tevreden over de snelle reactie en goede service! Na opsturen foto’s dezelfde dag een nieuwe trui toegestuurd gekregen.
Fijne winkel om zeker een keer terug te…
Fijne winkel om zeker een keer terug te komen voor meer advies. Alleen de prijzen zijn er ook naar; voor sommige merken is dit het waard, andere merken zijn wat snel vaal en pollig na maar weinig wassen.
Zeker een aanrader!
Hele ruime keuze. Ben geweldig geholpen met uitzoeken en passen. Een winkel waar je blij van wordt!
Een aanrader!
Ik was getipt over deze winkel en ben dik tevreden (leuke woordspeling voor een zwangere😊) over de winkel. Buiten het centrum, makkelijk te bereiken, voor de deur parkeren, lekker rustig, leuk speelhoekje voor de kleine, genoeg keuze, maar geen volgepropte winkel, klantvriendelijk geholpen, leuke kleren, prima prijsjes. Kortom: een aanrader!
Dank jullie wel voor de fijne service!
Dank jullie wel voor de fijne service! Ben superblij met mijn nieuwe zwangerschapsbroek!
Prima! Snelle levering
Goede service, snelle reactie per email, supersnelle levering. Goede kwaliteit producten
Slechte kwaliteit en klantenservice
Slechte kwaliteit en zeer slechte klantenservice! 2 broeken gekocht, 1 met gescheurde knieën die bij bukken helemaal scheurde. Door de slechte service de andere broek (ongedragen) direct retour gestuurd! Echt nooit meer!!!!
Levering iets verlaat, maar klantenservice reageerde meteen!
Ik heb een sportbroek (Fay sportlegging black print) besteld bij Bellyfashion. Helaas moest ik iets langer wachten op mijn broek, maar na een mailtje gestuurd te hebben naar de klantenservice kreeg ik direct mail terug. Hij zou wat vertraagd kunnen zijn, maar zeiden me direct weer contact op te nemen als hij na zoveel dagen nog niet binnen was. Maar hij was er! Fijn contact. De broek zelf zit erg goed, sluit mooi aan! Ik vind het wel een vrij dunne stof voor een redelijk prijzige sportbroek, hij schijnt wat door op de billen bij bijvoorbeeld een squat... Verder ben ik tevreden.
Een zeer goede webshop met snelle levering en uitstekende klantenservice.
Kortom, ik ben in alle opzichten een tevreden klant.
Goede service, goede kleding
Zeer mooi jurkje, goede kwaliteit, goede pasvorm. Zwangerschapslegging toch nog iets te groot voor mijn buik (zit nog in zo'n twijfelperiode), maar daar groei ik nog in. Ook zeer goede kwaliteit verder.
Mijn beugel kwam uit mijn voedings bh. Nadat ik mijn bh had opgestuurd had ik na enkele dagen een nieuwe.
Leuk!!
Erg blij met m'n shirt en top van mamalicious. Helaas was de broek niet helemaal naar m'n verwachting. Ga zeker vaker op bellyfashion.nl shoppen.
Super snelle service en levering van mooie producten
Ik had mijn bestelling snel binnen, een deel van de bestelde artikelen paste helaas niet goed. Na een kordate mailwisseling was het omruilen voor de juiste maat in no time geregeld. Twee dagen later had ik alles in huis. Super geregeld!
Snelle levering, goed product
Enkele basisitems van Carriwell gekocht. Bevallen goed. Levering was in een enveloppe (spaart kosten en milieu) en was de volgende dag in huis.
Goede service en snel.
Product was juist en de bestelling kwam super snel, tevreden dus!
Goede service, vriendelijk, snelle levering
Doordat de ideal betaling niet door was gekomen kon ik online het betreffende artikel niet meer bestellen. Na een telefoontje kreeg ik alsnog de juiste gegevens om te betalen en mijn artikel toch te krijgen. Snel en vriendelijk opgelost en het product is netjes en snel geleverd
Buikband zelf prima, bedrukking matig
Letters op de buikband laten na 1 x dragen los!

Antwoord van Bellyfashion.nl