Bellyfashion.nl Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,1

Mooie winkel met echt hele goede hulp. Zijn erg klantvriendelijk en nemen absoluut de tijd. Geen 5 sterren omdat ze slechte reviews niet plaatsen bij hun producten op de website. Sommige producten zij... Toon meer

Voedingsbh's besteld in verschillende maten, om thuis te kunnen passen. Bh's waren volgende dag na bestelling al in huis. 2 te kleine bh's teruggestuurd. Volgende dag meteen bericht van ontvangst én g... Toon meer

€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd. Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten... Toon meer

Persoonlijke service gekregen na twijfels over de juiste maat. Het advies bleek zeer behulpzaam, waardoor ik de juiste maat binnenkreeg. Erg fijn, bedankt! Zeer mooi jurkje, goede kwaliteit, goede p... Toon meer

1. Damesmodewinkel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

De leukste zwangerschapskleding online! Altijd de nieuwste mode van mamalicious, Love2wait, Noppies en Queen mum

Goed

TrustScore 4 uit 5

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende service en topmerken!

Belly Fashion levert een uitstekende en snelle service, zelfs indien het gaat om een ruil. Alle merken zijn van hoge kwaliteit, Queen Mum is mijn topfavoriet!

3 maart 2014

fantastisch product en goede levering!

Erg blij met mijn carriwel padded meegroei/voedingsbh's!
Zitten echt als als een tweede huid.

Zelf heb ik wel een maat groter als de productbeschrijving aangaf besteld.
Dit was een goede beslissing want hij zit nu perfect met nog wat ruimte om te groeien (nu 28wken zwanger)

2 maart 2014

Snel en betrouwbaar

Laatst kocht ik een voedings-bh bij Bellefashion. De kwaliteit is zeer goed, het materiaal super zacht. De bh werd snel geleverd en de prijs viel me reuze mee. Wel jammer dat mijn maat nu al niet meer leverbaar is, want ik wilde er nog eentje bestellen.

27 februari 2014

Ruim arsortiment en snelle bezorging

Ik was op zoek naar 2 voedings BH's die ik bij mijn eerste dochter het beste vond zitten, heel Utrecht afgelopen en bij Bellyfashion beide kunnen vinden. Snelle bezorging per post.

18 februari 2014

Goed!

Heel fijne riem, staat bij veel kleding erg leuk! Goede levering. Dit past gewoon door de brievenbus, dus je hoeft er niet thuis voor te zijn. Top!

17 februari 2014

Perfect

De bestelling was binnen 2 werkdagen hier, en super fijn verpakt!
Leuk dat er nog een foldertje bij zat over tips van, hoe je je leuk kan kleden tijdens je zwangerschap!
Ga hier de komende maanden nog wel wat spulletjes bestellen!

15 februari 2014

supper

was de volgende dag al in huis :-)

11 februari 2014

BellyFashion is bereikbaar, maar € 4,00 betalen als retourkosten is wel erg veel, zwanger zijnde past alles niet meer zoals je graag wilt,zulke kosten betalen voor elke retour is niet klantvriendelijk

€ 4,00 retourkosten is echt niet meer van deze tijd.
Je bent zwanger, dus alles past niet meer zoals je dat gewoonlijk gewend bent. Wanneer je dan voor elke bestelling verzendkosten en retourkosten moet betalen, wordt het een dure grap. Niet klantvriendelijk, en daarom was deze bestelling voor mij eenmalig.

10 februari 2014
Logo Bellyfashion.nl

Antwoord van Bellyfashion.nl

Bedankt voor je feedback. We proberen de service hoog te houden mede door vanaf 20 euro geen verzendkosten voor de heenreis in rekening te brengen, wat bij veel andere sites vaak €3,95 of meer is.
We hebben onlangs een kostenbesparende retourzending ingevoerd waardoor je geen €6,75 maar max €2,95 hoeft te betalen voor een retour pakketzending.

Snelle goede levering

Via prettymum een voedingsbh besteld. De maat is goed, door te kijken naar de tabel die op de site staat. En de BH had ik de volgende dag al in huis, netjes en discreet verpakt. Tevreden dus!

4 februari 2014

Supersnelle levering en hele goede service

Als zwangere (of kraamvrouw) is niets zo fijn als online winkelen. Bij Bellyfashion had ik de kleding binnen 1 werkdag in huis. Het artikel dat te klein was, kon ik terugsturen en kreeg ik een grotere maat voor terug. Supergoede service dus!

3 februari 2014

Mooie winkel met goed personeel!!

Mooie winkel. Omdat de winkel wat klein is en er uiteraard veel kleding is, kan je wat leuks uitzoeken en de medewerkers helpen je met de juiste maat, wanneer deze niet in de winkel hangt. Ik ben erg tevreden met de kleding die ik de afgelopen twee weken hier heb aangeschaft!! Medewerkers waten erg behulpzaam.

1 februari 2014