Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hvis du har cøliaki og ikke tåler gluten, kan Bernstorff Slot absolut ikke anbefales. Jeg deltog i et stort frokostarrangement med omkring 300 gæster, hvor maden blev serveret som buffet. Buffe... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk sted og lækker mad. Vi har lige haft den skønneste aften på Bernstorff Slot. Alle retter var perfekte, især Keylime kagen med havtorn is med ananas/passionsfrugt kompot. Mange mange tak til... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vi holdt vores bryllup på slottet i juli 2019 og det var simpelthen noget så fantastisk. Alt spillede lige fra starten, hvor vi mødtes med Cami (Camilla) for planlægning af menu osv. Maden var udsøg... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hej, Havde for lang tid siden bestilt overnatning i bededagsferien 2022 og nej, ikke muligt at få plads i restauranten pga. arrangement. Fair nok, vi nøjes med værelset. 11/04 modtager vi en mail med... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Verhuur van conferentie- en vergaderzalen

Geschreven door het bedrijf

Bernstorff Slot ligger billedskønt placeret midt i Bernstorff Slothaves smukke grønne omgivelser, men samtidig kun 9 km fra København centrum. Slottet lægger de perfekte rammer til jeres næste firmamøde eller konference og har 23 hotelværelser. Skal du fejre en af livets store fester - bryllup, konfirmation, barnedåb eller rund fødselsdag, står vi også klar til at hjælpe jer til den perfekte oplevelse.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

3,1

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bryllup på slottet

Vi blev gift på Bernstorff Slot d. 5. september 2020 - og hvilken fantastisk oplevelse det var. Dette skyldtes ikke mindst det fantastiske personale, de skønne omgivelser og den udsøgte mad. Vi vil til enhver tid give vores bedste anbefalinger til slottet og menneskerne der arbejder der, og det er bestemt ikke sidste gang, vi holder fest på slottet.

3 oktober 2020

Bryllup i perfekte rammer

Alt spillede lige fra starten, hvor vi mødtes med Cami (Camilla) for planlægning af menu osv. Maden var udsøgt og rammerne er exceptionelle. Personalet var ligeledes fantastiske og alt spillede under middagen, hvor der bl.a. var særforplejning til nogle af gæsterne.
En skøn gave fra slottet er gratis overnatning og brunch til brudeparret, samt til favorabel priserne til gæsterne.

30 december 2019

Søndagsbrunch med bobler

Jeg var til en søndagsbrunch i januar efter at have deltaget i et bryllup i september. Jeg var helt forelsket i lokationen, og ikke mindst den lækre mad og den helt igennem professionelle, men også imødekommende og meget smilende service. Allerede da vi kom ind af døren blev vi mødt af smil fra det imødekommende personale både bag receptionen og på gulvet. Vi blev vist til vores pladser af en flink tjener, og så gik vi ellers igang med buffetten. Den bugnede af lækker mad alt fra udsøgte oste til helt specielle retter som falafel og grillede paninier - eftersom vi ikke kunne lade være med at smage alt, blev vi siddende helt indtil klokken 13 både fordi vi nærmest ikke kunne gå efter alt den lækre mad, men også fordi at de forskellige stuer er så hyggelige at man nærmest ikke har lyst til at tage hjem ;-)

Alt i alt en helt fantastisk oplevelse og det er bestemt ikke sidste gang vi aflægger slottet et besøg!

23 januari 2018
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Flotte omgivelser, men værelset var uacceptabelt

Vi besøgte Bernstorff Slot ifbm. et bryllup.
Omgivelserne, maden og serveringen kan man ikke sætte en finger på, fantastisk.

Men værelset vi fik var så meget under standard at vi ikke kommer til at overnatte der igen, med mindre værelserne får en ordentlig gennemgang.
Specielt når man kigger på prisen. Småt, kedeligt, og med et badeværelse der virkelig trængte til en gennemgang af de store.

Stjernerne er udelukkende vurderet på vores værelse.

23 juni 2014

Helt nede i kælderen

Måske man forestiller sig noget andet. Brunch på Bernstorff Slot, med bobler. Det lyder forjættende. Men hvilken skuffelse. Brunchen bliver severet i lokaler i kælderen, altså ingen udsigt eller slotsstemning overhovedet. Hertil kommer at man ikke kan høre hinanden da lokalerne er pakket med mennesker. Og så selve brunchen. Vi ankom kl. 11. 00 og havde bestilt bord til 6 personer, da vi når frem til buffeten. Er alle fade, skåle mv. tomme, vi spørger efter forsyninger, og lidt efter lidt kommer der noget på fadene, sågar brød lykkedes det at få. Det mest positive ved denne søndag, var det dejlige efterårsvejr til en skøn gåtur i parken. Jeg kan absolut ikke anbefale Bernstorff Slot. Det er spild af penge.

29 september 2013