Leuke site met spannende biedingen. Heb zojuist geboden op een chromecast en ben benieuwd of ik erbij zit.! Spannend. Ga straks ook nog proberen voor een nieuwe iPhone.! Kan het iedereen aanraden.!
Ik ben sinds gister lid van biedveilingen. Het is super leuk en spannend om te doen. De mogelijkheid om een vette prijs, voor een schijntje te kunnen kopen wil natuurlijk iedereen. Je moet alleen wel... Toon meer
Heel leuke site waar je veel geluk moet hebben , maar dan kun je ook mooie spullen voor een fractie van de prijs kopen. Het is meer een leuke kans-site dan een traditionele opbiedsite
Ontzettend leuke en zeer verslavende site. Simpel en spannend bieden op de mooiste artikelen. Op deze manier koop je voor een paar centen euke artikelen. Een aanrader!!
Leuke veilingsite om voor weinig geld…
Leuke veilingsite om voor weinig geld toch leuke producten aan te kunnen schaffen. Kortom, gewoon geweldig!
Het is geinig en de spullen gaan voor…
Het is geinig en de spullen gaan voor goed onder de winkelprijs weg alleen moet je wel je gekochte credits erbij optellen weet niet of heel veel mensen daarop zitten te wachten
Veiling zou je alleen op de spullen moeten kunne bieden zonder maar 1 credit te kopen
Maar voor de rest is het wel leuk als je je portemonnee maar in de gaten houd
Hartstikke leuk en spannend
Hartstikke leuk en spannend. Nog niks gewonnen maar hopelijk wel snel
Superr
In afwachting om te winnen, ben nog heel nieuw hier. Maar lijkt mij super gaaf.
Prima veiling site
Prima veiling site zit er al een paar jaar op als je wat wint word het snel verstuurd
Mooie producten die geveild worden en…
Mooie producten die geveild worden en netje credits terug gekregen omdat ik geen veiling gewonnen had dus maken wel waar wat ze beloven!!!
Geen succes
Aardig wat credits gekocht en ingezet, maar niets gewonnen. De omstandigheden waaronder ik ineens steeds werd overboden, vond ik opmerkelijk. De ervaring zette me in ieder geval niet aan tot extra aankopen. Biedveilingen stuurt veel mails waarin ze je extra credits aanbieden, onder voorwaarde dat je een pakket koopt. Die extra credits krijg je vervolgens ook, maar zoals gezegd, mij is het in ieder geval niet gelukt er iets mee te winnen. Verder wordt je per mail ook vaak gemeld dat je een kans van 1 op 2 of 3 hebt om een duur apparaat (meestal een TV) te winnen als je opwaardeert. Ondanks de statistisch gezien enorme kansen, heb ik ook daarmee niets gewonnen. Dat geeft te denken. Mijn mails aan biedveilingen bleven onbeantwoord, wat nog meer te denken geeft. Kortom: ik ben niet overtuigd dat dit echt iets op kan leveren. Misschien hebben anderen betere ervaringen.
Hele leuke veilingsite
Hele leuke veilingsite met mooie producten
Top veilingsite met genoeg keus voor…
Top veilingsite met genoeg keus voor een ieder. Randy
Mooie artikelen om op te bieden
Mooie artikelen om op te bieden. Helaas nog niets gewonnen maar de aanhouder wint!!
Eerlijke veilingsite
Eerlijke veilingsite, geen verborgen dingen! Blijft spannend
Biedveilingen is een top site!
Biedveilingen is een top site met leuke aanbiedingen. Echt een aanrader.
Spannende veilingen en mooie items om…
Spannende veilingen en mooie items om op te bieden👍
Leuke site, leuk concept
Leuke site. Leuk concept. Duurt wellicht lang voordat er iets gewonnen kan worden door iemand.
Super leuke veilingsite
Super leuke veilingsite, met prachtige artikelen