Bildelarexpert Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag lämnade initialt en 1-stjärnig recension av misstag – jag avsåg att recensera ett annat företag (Bildexperten) på grund av det likartade namnet. Men jag vill uppdatera mitt betyg till 5 stjärnor p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Helt perfekt ,men det jag inte visste var att denna säljare gåt via "AUTODOC " dit betalningen gick ,därifrån jag även köpt från tidigare så jag blev lite förvånad med detta köp mvh Anders i Åker... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Att ni hade delen jag letade efter är perfekt, tyvärr drar spårningsmöjligheten av min leverans ner betyget, nu håller jag bara tummarna för att delen passar som utlovat .

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Garanti för säkert köp en kostnad som gör mig irriterad dessutom några felleveranser som jag slängde i soptunnan, svaghetstecken hos er alltså! Facebook nästa?9

Bedrijfsgegevens

1. Automaterialenwinkel

Geschreven door het bedrijf

Din webbutik för ✓ bildelar till förmånliga priser ✓ bromsar ✓ avgassystem ✓ filter och mycket mer – Beställ allt för ditt fordon enkelt och till förmånliga priser på nätet

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Delar till saab 9-5

Jag fick vad jag sökte till ett bra pris, och en snabb leverans.

29 mei 2024

Antwoord van Bildelarexpert

Good afternoon, thank you for your high rating. We are glad that our services were able to meet your expectations. Best regards, bildelarexpert Team

Antwoord van Bildelarexpert

Hello! Thank you so much for your review! We will try to continue to provide you with the best experience in the future. Best regards, AUTODOC Team

Ni var dyrare

19 februari 2024

Kära Christos,
Vi jobbar jämnt och ständigt på och förbättra vår service så att våra kunder ska få en bra köperfarenhet. Vad menar du med att vi var dyrare?
Vänliga hälsningar
Bildelarexpert-Teamet

Snabbt

Snabbt, smidigt och billigt.

29 januari 2024

Antwoord van Bildelarexpert

Hej Bo! Tack för din tid och positiva feedback! Ha en bra dag! Med vänliga hälsningar, Bildelarexpert-teamet

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

24 januari 2024

Antwoord van Bildelarexpert

Hej Andy! Tack för ditt omdöme och för att du valde oss! Med vänlig hälsning, Bildelarexpert-teamet

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Tog lång tid innan delen kom

Tog lång tid innan delen kom. Men det är för att dom kom från autodoc.

18 januari 2024

Hej Henrik,
En Leverans tar normalt sätt 3-6 arbetsdagar. Är det utöver detta så vänligen kontakta vår kundtjänst. Vänliga hälsningar, Bildelarexpert-teamet

Hej!
Bildelaronline-teamet

Nöjd kund

Snabb leverans på beställning 87409633

25 september 2023

Hej Cecilia!
Boldelarexpert-teamet

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Att det ska ta 3-4 dagar innan dom får…

Att det ska ta 3-4 dagar innan dom får skickat delar som är lagervara o betald, är riktigt dåligt.När man väntar på att få igång bilen som man är så beroende av 😠. Nej skärpning...

7 oktober 2023

Hej Raymond,
Vi beklagar verkligen besväret. Vänligen kontakta oss på trust@bildelarexpert.se med ditt beställningsnummer så vi kan undersöka problemet med din beställning så fort som möjligt. Vänliga hälsningar Bildelarexpert-teamet

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jag beställde en ABS givare det står…

Jag beställde en ABS givare det står att den skulle passa när jag fick den så passade inte den den var för lång dåligt koll på delarna

7 september 2023

Hej Hans,
'Vi beklagar verkligen besväret.
Vi rekommenderar att alltid kontrollera produktens OEN referens i produktbeskrivningen för att vara säker på att man får 100% rätt del.
En quality control manager kommer och kontakta dig inom kort för att hjälpa dig med reklamationen. Vänliga hälsningar, Bildelarexpert teamet

Rätt vara, bra leveranstid

Att få rätt delar är viktigt, och en bra leveranstid.Framförallt om man har bråttom, så tar det tid att returnera varan och tid innan du får den nya varan.

4 september 2023

Hej Gert!
tack för betyget!
Med varje feedback blir vi bättre.
Med vänlig hälsning, Bildelarexpert-teamet

Bra och snabbt

Hej. Bra och snabbt

31 augustus 2023

Hej Kent!
Bildelarexpert-teamet

Bra support

Fick fel produkt på grund av felbeskrivning på hemsidan, men det fixade deras support galant så jag fick en återbetalning av de jag beställt.

15 augustus 2023

Antwoord van Bildelarexpert

Hej Mattias, Vi beklagar verkligen besväret. Vänligen kontakta oss på trust@bildelarexpert.se med ditt beställningsnummer så ska en quality control manager se över returprocessen och hjälpa dig med vad du behöver. Vänliga hälsningar Bildelarexpert teamet

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var helt ok från beställningen till…

Det var helt ok från beställningen till leveransen av bildelen som var en egr ventil till Volvo v50 diesel.

9 augustus 2023

Hej John!
Tack för din feedback! Vi är mycket glada över att vi kunde överraska och nöja dig!
Bildelaronlie24-teamet.

Bra pris

Bra pris, snabb leverans.

11 december 2022

Hej Benjamin!
Vi är mycket nöjda med att läsa de uppriktiga recensionerna.
Tack för att du valde oss, vi är glada att du gillade allt.
Bildelarexpert teamet.

Snabb leverans

4 december 2022

Dear Customer,

Thank you for taking the time to write a review. We're thrilled to see you had a positive experience with us.

Best regards,
Bildelarexpert Team

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Bak ljus till Audi

Jag beställde bakljus till min Audi A6.Jag bestämde med min regeringenskylt,,ändå fick jag fel bakljus.
Det är ni som gjort fel.

6 oktober 2022

Hello Gobic Marino,
Sorry to hear about your experience.
Your case has been referred to the quality control department and will be considered as soon as possible. We will be happy to improve our service for you.
Best regards,
Bildelarexpert Team.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.