Bilernes Hus A/S Reviews

2.448
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har benyttet værkstedet i BILERNES HUS afd. Audi for udbedring af reklamation indenfor garanti perioden . Super service af værkfører Christian med råd og vejledning og udført arbejde af auto t... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nu været i bilhuset nogle gange og syntes det er meget lidt serviceminded personale på stedet,hvis der overhovedet er personale til og hjælpe en. Ville gerne have hørt lidt mere om Nissan,men mø... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig og i mødekommendende personale man føler sig hørt og en hyggelig omgangstone. Og så er der et lækkert bred udvalg af biler. Ja og så er der kaffe og et godt område man kan sidde og tænke... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et stort fantastisk bilhus med alt hvad hjertet begær af biler. Fik en fantastisk betjening og man kan mærke service niveauet er helt i top. Ende sku også med at købe en ny bil AIWAYS U5 Og k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. ook in
  3. Autobedrijf/Garage

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Vi har stort moderne værksted, er autoriseret servicepartner for en lang række bilmærker og så kan du altid regne med at få seriøs rådgivning og service - alt under samme tag!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(2.448)

207 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Perfekt service og god handel

Perfekt service og god handel.
Specielt sælgeren Jonas har udført sin opgave til UG. Kommer til at handle næste bil der også, og forhåbentlig med Jonas.

27 november 2025

Kære Torben Chander,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os rigtig meget at høre, at du har haft en god oplevelse med både servicen og handlen, og at Jonas har leveret en fremragende indsats.

Vi ser frem til at hjælpe dig med din næste bil og håber selvfølgelig, at det bliver med Jonas igen. Tak fordi du deler din oplevelse – det betyder meget for os.

Troværdigt og god service

Har købt en brugt bil, den var rigtigt fin. Efterfølgende spørgsmål og hjælp har været mødt med et smil og høj grad af service

13 oktober 2025

Kære Jakob Herbert Pedersen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både bilen og den service, du har modtaget – både under købet og efterfølgende.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores fokus på troværdighed og god service. Det motiverer os til at fortsætte med at give vores kunder den bedste oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Behagelig aflevering og modtagelse af bilen.

God modtagelse ved aflevering af bilen.
God orientering ved modtagelsen efter reparation.

12 november 2025

Kære Carl Mølgaard

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os, at du oplevede en behagelig aflevering og modtagelse af bilen, og at vores orientering efter reparationen levede op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at byde dig velkommen igen ved næste service.

Bjarne Nielsen

Fantastisk god service

Fantastisk god service. Vi købte bilen nysynet og med helårsdæk. Det viser sig, at dækkene på baghjulene var sommerdæk. De blev skiftet uden problemer. Tak til Bilernes hus.👍

21 november 2025

Hej Bodil Andersen,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede god service, og at skiftet af dækkene blev håndteret uden problemer.
Vi håber, du nyder din bil, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen hos Bilernes Hus.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kaffe og god behandling

Kaffe og god behandling

Hej Else Marie Olsen,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du oplevede god behandling – og at kaffen faldt i god smag.
Du er altid velkommen hos os.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God betjening høfligt personale holder…

God betjening høfligt personale holder lovede aftaler

5 november 2025

Hej Bent Susic,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄 Vi er glade for at høre, at du oplevede god betjening, høfligt personale og at vi kunne holde vores aftaler. Din tilbagemelding betyder meget for os, og vi ser frem til at hjælpe dig igen fremover.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Havde booket prøvekørsel af en bil

Havde booket prøvekørsel af en bil, da jeg ankommer efter 2 timers kørsel til bilhuset får jeg afvide at bilen er solgt selvom den stadig ligger tilgængelig på nettet… virkelig dårlig service ikke at ringe eller skrive og annullere prøvekørslen og sige den er solgt. Så jeg kører meget skuffet 2 timer hjem igen….

16 november 2025

Hej Freja

Tusind tak for, at du har delt din oplevelse med os. Vi kan godt forstå, hvor skuffende det må have været at køre hele vejen til vores bilhus, kun for at erfare, at bilen allerede var solgt. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker for vores kunder.

Vi beklager, at du ikke blev kontaktet på forhånd. Vi tager din feedback meget seriøst og arbejder på, at vores online annonceringer og booking af prøvekørsler altid er opdaterede, så vores kunder bliver informeret rettidigt.

Hvis du har brug for hjælp til at finde en anden bil, eller blot ønsker at drøfte forløbet, er du meget velkommen til at kontakte os direkte.
Vores salgschef, Andreas Nørgaard, står klar til at hjælpe dig:

E-mail: anno@bilerneshus.dk

Telefon: 7210 0633

Vi ser frem til at høre fra dig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fik leveret bil lige som aftalt

Fik leveret bil lige som aftalt - endda med en stor rød sløjfe på 👍👍

14 november 2025

Hej Peter Hansen,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄 Vi er glade for at høre, at leveringen af bilen levede op til forventningerne – og at den store røde sløjfe faldt i god jord. Vi sætter stor pris på din feedback og håber, du får mange gode oplevelser i din nye bil.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk service og imødekommende…

Fantastisk service og imødekommende personale.

Hej Arild Moberg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du har oplevet god service og et imødekommende personale. Vi sætter stor pris på din feedback og ser frem til at hjælpe dig igen.

Stor tak til Bilernes Hus og Helena Jensen

Stor tak til Bilernes Hus og Helena Jensen for en god samt kompetent betjening og års-service af vores bil
Mvh
Jan B. Hansson

10 november 2025

Hej Jan B. Hansson,

Mange tak for din flotte anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med Helena og vores team, og at servicen af bilen levede op til dine forventninger. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen ved næste service.

Skift af sliddele på Fiat 500

Alt blev lavet til ug og bilen var færdig til den aftalte tid

6 november 2025

Hej Michael Dürr Sørensen,

Mange tak for din anmeldelse! 😄 Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse, og at arbejdet på din Fiat 500 blev udført til tiden og med høj kvalitet. Vi sætter stor pris på din feedback!

Vi ser frem til at hjælpe dig igen, når det bliver tid til næste service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hej det en super god oplevelse at købe af jeno

hej det en super god oplevelse at købe

Hej Per Olsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du havde en super god oplevelse med købet hos Jenoshan. Vi sætter stor pris på din feedback og anbefaling.

God og effektiv håndtering

Hurtigt ekspedering og fin venteforhold
Bilen var klar som aftalt og alt var i orden

5 november 2025

Hej Klavs Mensberg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en god og effektiv håndtering, hurtig ekspedition og fine venteforhold. Dejligt at høre, at bilen var klar som aftalt og alt var i orden.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Der var hojt kvalitet service.

Der var hojt kvalitet service.

Hej Margarita,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede service af høj kvalitet – det er netop den oplevelse, vi ønsker at give alle vores kunder.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig god og hurtig oplevelse

Rigtig god og hurtig oplevelse ift. til at få leveret en bil fra en anden afdeling

28 oktober 2025

Hej Kim Frank Pedersen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en hurtig og smidig levering af bilen fra en anden afdeling. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Bilhandel

God betjening

29 oktober 2025

Hej Anthon Hansen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med bilhandlen og oplevede god betjening hos os.

God oplevelse

Meget professionel behandling og arbejde udført hurtigt.

27 oktober 2025

Hej Rasmus L.,

Tusind tak for din positive anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede en professionel behandling, og at arbejdet blev udført hurtigt og effektivt. Vi sætter stor pris på din tilbagemelding.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service.

God service.
Gode faciliteter hvis man venter

3 november 2025

Hej Jesper Jensen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede god service, og at vores faciliteter gjorde ventetiden behagelig. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rigtig god sælger

Rigtig god sælger, der oplyste os om alle muligheder for ekstra forsikring, service osv.

27 oktober 2025

Hej Vibeke,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse med vores sælger, og at du fik fyldestgørende information om mulighederne for ekstra forsikring, service og andet. Vi sætter stor pris på din feedback.

Rare omgivelser

Rare omgivelser. Smilende og imødekommende personale

26 oktober 2025

Hej Laila Hinrup,
Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du oplevede vores omgivelser som rare, og at personalet var smilende og imødekommende. Vi arbejder altid på at sikre, at alle vores kunder får en behagelig og tryg oplevelse hos os.