Bilernes Hus A/S Reviews

2.448
TrustScore 4.5 uit 5

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg har benyttet værkstedet i BILERNES HUS afd. Audi for udbedring af reklamation indenfor garanti perioden . Super service af værkfører Christian med råd og vejledning og udført arbejde af auto t... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Har nu været i bilhuset nogle gange og syntes det er meget lidt serviceminded personale på stedet,hvis der overhovedet er personale til og hjælpe en. Ville gerne have hørt lidt mere om Nissan,men mø... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super venlig og i mødekommendende personale man føler sig hørt og en hyggelig omgangstone. Og så er der et lækkert bred udvalg af biler. Ja og så er der kaffe og et godt område man kan sidde og tænke... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Et stort fantastisk bilhus med alt hvad hjertet begær af biler. Fik en fantastisk betjening og man kan mærke service niveauet er helt i top. Ende sku også med at købe en ny bil AIWAYS U5 Og k... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Autodealer
  2. ook in
  3. Autobedrijf/Garage

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Hos Bilernes Hus finder du Danmarks største udvalg af nye og brugte biler fra de meste populære bilmærker. Vi har stort moderne værksted, er autoriseret servicepartner for en lang række bilmærker og så kan du altid regne med at få seriøs rådgivning og service - alt under samme tag!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Virkelig god service

Virkelig god service

16 januari 2026

Hej Vivi Noble,

Mange tak for din anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du oplever vores service som virkelig god.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Har lige fået lavet service på vores Audi - super service fra start til slut og meget professionelle. Alle var søde, venlige og hjælpsomme.

14 januari 2026

Hej Vivi Noble,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har oplevet super service fra start til slut, og at vores personale var professionelle, søde og hjælpsomme under servicen af jeres Audi.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse, og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er glad for at handle bil

Jeg er glad for at handle bil, ved dem og godt tilfreds med deres værksted

13 januari 2026

Hej Morten Kirkegaard,

Tusind tak for din anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både bilkøbet og vores værksted. Din feedback betyder meget for os, og vi sætter stor pris på din tillid.

Vi glæder os til at hjælpe dig igen fremover.

God kundepleje

Jeg købte en BMW, som desværre havde mangler. Bilernes Hus erkendte fejlen og handlen blev annulleret.
Ikke kun stod alle pengene på kontoen 2 dage efter, jeg fik også en dybfølt undskyldning for besværet.
Wow, sikke en kundeservice!

10 januari 2026

Hej Stig Sejr Larsen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at dele din oplevelse.

Selvom vi naturligvis beklager, at bilen havde mangler, er vi glade for, at du oplevede, at vi tog ansvar og håndterede sagen hurtigt og ordentligt. God kundeservice og tillid betyder meget for os, så din feedback sætter vi stor pris på.

Vi håber at få mulighed for at byde dig velkommen igen en anden gang.

Hurtigt og flot arbejde

Hurtig service, komfort lånebil og flot arbejde.

1 januari 2026

Hej Mikail,

Tusind tak for din 5-stjernede anmeldelse og de flotte ord.

Det glæder os at høre, at du har været tilfreds med både den hurtige service, lånebilen og det udførte arbejde. Det betyder meget for os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.

Hej Morten,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og de fem stjerner!

Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og det betyder meget for hele teamet.

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen og hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for fremover.

Bilerne Hus

Hurtigt

Hurtigt, nemt og tilfredsstillende.

25 december 2025

Hej M Hjortstrøm,

Mange tak for din anmeldelse 😊

Det er dejligt at høre, at du oplevede en hurtig, nem og tilfredsstillende service.

Vi sætter stor pris på din feedback.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God betjening af Daniel

God betjening af Daniel. Er dog lidt tung at tlf træffe derfor 4 i stedet for 5 stjerner

5 januari 2026

Hej Frank Lærke,

Tak for din feedback og de fine ord om Daniel – det sætter vi stor pris på! 😊

Vi beklager, hvis det har været lidt svært at få fat i os på telefonen. Vi arbejder løbende på at blive mere tilgængelige og håber, at din næste oplevelse bliver endnu nemmere og mere glidende.

Tak igen for din anmeldelse.

Flot service godt tilbud

Flot service godt tilbud

30 december 2025

Hej Tomasz Mendala,

Tusind tak for den flotte anmeldelse!

Vi er glade for, at du var tilfreds med både service og tilbud😊

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

There was the fastest car purchase

There was the fastest car purchase! It takes long to park the old car than to take the new one! Really huge place to find your car! If you don’t find there probably is because your car doesn’t exist yet!

18 december 2025

Hi Ionut Opris,

Thank you very much for your fantastic review!
We’re delighted to hear that your car purchase was so fast and smooth — that’s exactly the experience we aim to provide.

We’re also happy you enjoyed our large selection. Your comment truly made us smile!

We hope you enjoy your new car and look forward to welcoming you again in the future.

Kind regards
Customer Center

God service som altid

God service som altid

18 december 2025

Hej Peter Abildgaard,

Tusind tak for de pæne ord og for din loyalitet.
Det betyder meget for os at høre, at du oplever god service – hver gang.
Vi glæder os til at hjælpe dig igen.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Klargøring ifm. køb af ny bil

Klargøring ifm. bilkøb utrolig dårligt, til trods for aftale med sælger..

1 december 2025

Hej Lone Jacobsen,

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse.

Det er vi naturligvis kede af at høre, da det ikke lever op til den standard, vi tilstræber.

Vi vil meget gerne invitere dig til at få klargøringen gennemgået igen, så vi kan sikre, at bilen lever op til dine forventninger.

Du er derfor velkommen til at kontakte os direkte på kundecenter@bn.dk eller 99291946, så vi kan finde en løsning sammen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig salgsprocess og engageret…

Hurtig salgsprocess og engageret sælger.
Ved overdragelse af nykøbt elbil, som blev undervognsbehandlet inden levering, havde værkstedet desværre glemt at lade bilen op som planlagt
Sælger var hurtig til at beklage mange gange og kvitterede efterfølgende med en bonus for hbor værdien heraf langt oversteg prisen for den "akutte" lydladning jeg måtte foretage.
Der skal være plads til fejl, men måden man håndterer dem på er for mig afgørende.
Det gjorde Nicolai Kandborg over forventning.
Kan anbefale Bilernes Hus!

30 november 2025

Hej Morten Skriver Kragegaard,

Tusind tak for den flotte og nuancerede anmeldelse!

Vi er glade for at høre, at du oplevede en hurtig salgsproces og en engageret sælger. Selvom det naturligvis er ærgerligt, at bilen ikke var fuldt opladet ved overdragelsen, sætter vi stor pris på din forståelse og på, at du fremhæver den måde, situationen blev håndteret på.

Vi giver gerne rosen videre til Nicolai Kandborg – det betyder meget for os, at vores medarbejdere gør en forskel, også når noget ikke går helt som planlagt.

Tak for anbefalingen og for tilliden til Bilernes Hus. Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye elbil 🚗⚡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Manglende svar på vurdering.

Nu har jeg ventet på en vurdering af min bil i snart 5 uger. Og stadig intet hørt. Det må siges og være en useriøs virksomhed.

26 november 2025

Kære Morten Madsen,

Tak for din anmeldelse, og vi er meget kede af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse med ventetiden på vurderingen af din bil. Vi forstår din frustration over den lange ventetid, og det er bestemt ikke den serviceoplevelse, vi stræber efter at levere.

Vi sætter stor pris på din tålmodighed, og vi vil gerne undersøge, hvad der er sket i dit tilfælde. Vi har haft en høj volumen af vurderinger på det seneste, men vi burde have været mere kommunikative omkring ventetiden. Vær sikker på, at vi tager din feedback alvorligt, og vi vil hurtigst muligt få taget en vurdering af din bil og give dig svar.

Hvis du har brug for hjælp eller yderligere information, er du altid velkommen til at kontakte os direkte på mail kundecenter@bn.dk eller på tlf. 99291946.

Vi håber at kunne rette op på din oplevelse og takker igen for din tålmodighed.

Med venlig hilsen,

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

gider ikke bruge tid på kunder der har…

gider ikke bruge tid på kunder der har gennemført købet, og tilbyder ikke vw forsikring til kunderne.
Jeg har for længe siden købt en vw hos jer, og har egentlig også brugt jer til service. På VW hjemmeside står der at man skal kontakte jer for at gøre brug af vw forsikring. Det gider i ikke bruge tid på når man ringer ind. Heldigvis er VW holstebro mere behjælpelige, men det er dårlig service. Jeg har snakket med 3 medarbejdere der alle er meget uforstående overfor at de skulle tilbyde det. Det står på VW hjemmeside at man skal kontakte jer.

Kære Glenn Nicolaisen,

Vi beklager, at vi ikke fik håndteret din henvendelse omkring VW Forsikring tilfredsstillende. Vi oplever desværre, at vi ofte bliver forvekslet med VW Silkeborg, som ligger på den anden side af vejen, og vi forstår, at dette kan skabe forvirring. Da vi ikke har mærkeforhandling af VW, har vi ikke mulighed for at tilbyde forsikringen.

Vi sætter stor pris på, at du har været kunde hos os, og tager din feedback til os for at kunne forbedre vores service fremadrettet.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Professionel service BMW Bilernes Hus!

En meget professionel service håndtering af min bil!
Mega dygtig bmw servicetekniker som klart har stærke kompetencer indenfor BMW biler!

Hej Poul Henrik Jespersen,

Mange tak for din flotte 5-stjernede anmeldelse!

Det glæder os meget at høre, at du har haft en professionel oplevelse hos os, og at vores BMW-servicetekniker har levet op til dine forventninger.

Vi sætter stor pris på din feedback – den betyder rigtig meget for både teamet og vores fortsatte arbejde med at levere service på højt niveau.

Du er altid velkommen hos os igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vores oplevelse med Bilernes Hus har vi…

Vores oplevelse med Bilernes Hus har vi været rigtig glad for, ingen sælger som hænger på ryggen så snart man træder i af døren, og vores handel omkring en hyundai Iloniq sammen med Thomas Skotte har været helt igennem perfekt, ingen stress/pres stille og roligt, bil nr 2 i træk købt der.

Kære Torben Høøg,

Tusind tak for din flotte anmeldelse!

Det betyder meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse hos Bilernes Hus – og ikke mindst, at du har følt dig tryg og i dit eget tempo uden pres.

Vi giver din ros videre til Thomas Skotte, som helt sikkert vil blive glad for at høre, at han har kunnet bidrage til en rolig og tryg handel. Og hvor er det fantastisk, at du nu har købt bil hos os for anden gang – det er den største tillidserklæring, vi kan få.

Tak fordi du valgte os igen, og vi glæder os til at byde dig velkommen, hvis vi kan hjælpe dig fremover.

Dear Ian Ernest Clifton.

Thank you so much for your review!

We're delighted to hear that you experienced great and attentive customer service. Feedback like yours means a lot to us.

You're always welcome back!

Kind regards,
Customer Service

Køb af første el-bil

Stod og skulle købe min første el-bil. Blev mødt at en utrolig venlig sælger som gav den plads som det kræver når man skal bruge den slags penge. Derudover var der bare god service hele vejen igennem. God kommunikation fra sælger.

Alt i alt en super oplevelse jeg kun kan anbefale andre at prøve

21 november 2025

Hej

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en positiv oplevelse med dit første køb af en elbil, og at du følte dig trygt og godt vejledt gennem hele processen.

Vi sætter stor pris på, at du fremhæver vores service og kommunikation – det motiverer os til at fortsætte med at give vores kunder den bedst mulige oplevelse.

Alltid blide

Alltid blide, og undersøger bilen godt for feil

5 november 2025

Kære Marija Birute Åkvåg,

Mange tak for din flotte anmeldelse!
Det glæder os at høre, at du oplever vores team som blidt og grundigt, når vi undersøger biler for fejl.

Vi sætter stor pris på, at du deler din oplevelse – det motiverer os til at fortsætte med at levere høj kvalitet og god service.