Når de skal pushe regel om åpent kjøp i 30 Dager så bør det minste kravet være at delene som blir solgt passer. Fikk pengene mine tilbake men å krangle om småpenger bør være unødvendig da reimen... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Sjekket på nett at Biltema hadde produkt i butikken og kjørte derfor dit for å handle. Da jeg kom frem fikk jeg vite at de hadde fått varer som ikke var pakket ut og at varen jeg skulle ha, lå utilgje... Toon meer
Jeg er veldig fornøyd med Biltema, men det er én ting jeg ikke forstår. Når de først får inn et produkt som er skikkelig genialt og kundene liker, virker det som de slutter å selge det. Av og til føle... Toon meer
Kjøpte et campingbord og en pumpe til luftmadrass. Kina skrot! Pumpen gikk i stykker etter én gangs bruk. Aluminium bordet hadde huller som var frest feil. Ergo kunne det ikke samles. Forsøkte å få ny... Toon meer
Bedrijfsgegevens
- Auto-accessoire winkel
- ook in
- Auto-accessoirewinkel
- Autochemie winkel
- Automaterialenwinkel
- Autoschoonmaakdienst
- Autoservice
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Biltema kjennetegnes av kvalitetsprodukter til meget lave priser. Produktområdene er bil, verktøy, båt, bygg, teknikk, fritid, hjem, kjemikalier.
Contactgegevens
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Varer på lager men blir bedt om å komme igjen dagen etter for den er ikke pakket ut
Når man spør etter en vare men blit bedt om å komme igjen dagen etter for den er på lageret ...
De selger snøfresere (ST11002)som ikke…
De selger snøfresere (ST11002)som ikke holder i 15 timer engang før drivreimene til utlastet ryker, greit det er billig, men det får være måte på.
Lang åpningstid og bra utvalg
Lang åpningstid og bra utvalg. Veldig lett og gratis og parkere.
Noe å skryte på!
Noe å skryte på!
Biltema sin kundeservice reagerer kjempe rask ok effektiv. Har nå opplevd det flere ganger ved bestilling av deler eller hjelp med montering. Også ved bestilling hos ansatte i Mo i Rana.
5 stjerner velfortjent her!
Tragisk vakuum maskin
Biltema sin nye vakuum maskin er helt tragisk. Den gamle modellen var helt grei.
Men den nye modellen er totalt tragisk.
Bare søppel.
Fikk arbeidsbukse i gave
Fikk arbeidsbukse i gave. Passet ikke. Ville bytte men fikk ikke pga jeg ikke hadde kvitteringen. Dårlig servise.
Biltema - dårlig opplevelse!
Forsøkte den 6. oktober 2025 å reklamere på et sett vindusviskere (art. 58-473 til kr. 269,00) kjøpt hos BT Nordfjordeid, 6. sept 2025 kl. 17:25. Det gikk rundt 3 uker før viskerne ble montert. Varen ble betalt med kort med et totalt beløp på 492,00 på det tidspunktet. Dette var et sett vindusviskere med førerside og pass.side, på passasjersiden fungerer viskeren perfekt, på førersiden skraper den på retur, virker som gummien er blitt hard. (Sikkert eldgammel på lager.) En hyggelig ung mann så på problemet og sa "skal ikke være slik" - så kom en "eldre" kar på banen, han var adskillig mindre kundevennlig og forlangte kvittering som man jo ikke tar vare på... (Selv om det nok er mulig å "spore" transaksjonen i systemet deres, de klarte det i allefall på forrige dårlige erfaring jeg har med denne butikken.) For dette er andre erfaring med denne butikkens kundebehandling på kort tid. For noen mnd. siden forsøkte jeg å bytte et ubrukt luft filter der, det var kjøpt på samme sted, men det visste seg å være noen få dager "over bytterett" i fra kjøp. Både rett og feil filter er/var lagervare hos dem. OG det var deres representant som sa at filteret passet på kjøpstidspunktet. Så dessverre anbefaler jeg ikke disse regelrytterne, de er dessverre ikke kundevennlige nok og forholdsvis arrogante i møte med "problemer". Men bevares, kvittering kvittering kvittering, så de har sikkert sitt på det tørre. Det gleder meg å fortelle at både rett filter og nye viskere nå er innkjøpt annet sted enn hos disse regelrytterne og leverandørene av dårlige varer. Og det samme er en mengde andre ting både av meg og av kjenninger. Det lønner seg som regel å vurdere hvert tilfelle individuelt, to saker og to bom på Biltema Norfjordeid. Anbefaler ikke å handle der!
Hagebelysning
Etter at elektriker hadde montert hagebelysning med skumring fungerte den i 4 døgn, så var det slutt. Elektriker kom tilbake for å sjekke, og det ble slått fast at lampa hadde tatt kvelden. Jeg får byttet til en ny, men elektriker for test , demontering og montering av ny må jeg som kunde betale selv. Jeg er også pålagt å bruke fagfolk til elektriske jobber på bygg i forhold til forsikring. I slike tilfelle burede vi fått litt kompensasjon i form av rabatt på ting man handler senere. Har handlet for mange tusen på Biltema både privat og for arbeidsplassen så da bør man ikke ha utgifter når et produkt til 1000,- pluss montering slutter å virke etter noen få timer. Jeg vil selvfølgelig vurdere andre leverandører neste gang jeg skal anskaffe elektriske produkt.
Støvsuger fra helvete?
Kjøpte en poseløs støvsuger fordi min Miele fra 2012 begynte å ta kvelden. Jeg angrer bittert.
I den unge alder av ni og tjue er jeg nå redd for å få hjerteproblemer grunnet eksplosivt sinne. Den støvsugeren jeg kjøpte kostet 600kr og den suger ikke. Den hopper. Helt fullstendig ubrukelig på alt annet enn parkettgulv og vegg-til-vegg tepper fra sytti-tallet.
Setter man den ned på teppet i den tro om at nå får man opp kattehår og diverse tar man grundig feil. Munnstykket? Stativet? Hodet? Teppesaken? Kosten?Hopper bare bortover teppet. Alt av hår og støv ligger igjen.
Jeg skriver sjelden anmeldelser av noe slag, men dette er noe av det sykeste jeg har vært med på.
Ikke kjøp denne støvsugeren. Den lukter at man er stresset og har dårlig tid, så da hopper den bare mer.
På toppen av dette må kolben som skal snurre (gud veit hvorfor), tømmes hver gang det støvsuges, og det ville faktisk vært bedre å brukt min gamle forhistoriske posestøvsuger.
Jeg skriver en anmeldelse basert på det faktum at jeg må gjøre noe konstruktivt og søker å advare folk mot å utvikle sinneproblemer med hjertestans til følge. Jeg har mest lyst til å knuse det ubrukelige søppelet, og jeg vil helst spare gulvene mine litt lenger.
STYR UNNA STØVSUGERE UTEN POSE MERKET BILTEMA.
Vi kjøpte to sykkel slanger og BEGGE…
Vi kjøpte to sykkel slanger og BEGGE sprakk i løpet av 1 time. Ikke bra
Dårlig kvalitet
Mye dårlig kvalitet på produktene. Styr unna produkter som må tåle en liten grad av kraft/mekanisk styrke, Fuktighet, elektronik og kjemiske midler. Det er ikke mulig å lese kundeanmeldelser på produktene. Reklamasjon er vanskelig, og de skylder sansynligvis på brukerfeil.
Elendig kundeservice Sarpsborg avdeling.
Elendig og kranglete kundeservice Biltema Sarpsborg.
Oliver (French fries) på Biltema Fauske…
Oliver (French fries) på Biltema Fauske var den mest hjelpsomme ansatte man kunne møte på. Ekstra service med å hjelpe oss med lampa på bilen!! 10 stjerner!!⭐️
Langt hår i maten
Skulle bare ha en kylling baguett. Dro ut et 40cm langt hårstrå fra halsen istedet. Siste maten jeg spiser på Biltema Lyngdal.
Biltema ansatte har dårlig kunskap om…
Biltema ansatte har dårlig kunskap om produkter.
Spurte om den beste rust-fjerner, men de var ikke sikker. Spurte om gir deler til en sykkel, men også her er de usikre.
Gikk over til Jula. Der hadde de all kunskap.
Det blir Jula fremover fra nå.
God service, dårlig kvalitet
Hyggelige og serviceinnstilt betjening - svar på henvendelser kommer innen rimelig tid. Dessverre er produktene de selger ræl og skrap og de skylder på brukerfeil istedenfor å innrømme at det er billigskrap de selger. Selvhevdende tåkefyrsteri, men ikke verre enn forventet for handelsstanden for øvrig som heller vil tape sjel enn penger.
Vil ikke selge del de har på lager
Vi bor i et nisseland fullt av nisser som ikke evner å ta egne avgjørelser, men følger slavisk tullete regler som faktisk skader egen bedrift. BILTEMA er intet unntak.
Jeg trenger en del som fins på MANGE butikker over hele landet, bare ikke på min butikk og på hovedlageret. Biltema sentralt ønsker IKKE å hjelpe kunden med å få bestilt denne delen. Butikkene ønsker IKKE å hjelpe kunden med å sende delen. Dette er total mangel på kundeservice og innsikt i hvordan drive en bedrift. Det koster så lite å yte denne lille "ekstra" servicen som det ikke er noe som helst ekstra ved. I stedet mister de en kunde som legger igjen flere tusen kroner på Biltema hvert år. Gratulerer Biltema, elendig service og maks idioti!
Svarer ikke på email til kundeservice.
Svarer ikke på email til kundeservice.
Sendte spørsmål til Europris, Jula og Biltema. Fikk svar fra alle untatt Biltema.
Ingen svar.
"Hei og takk for din henvendelse!
Vi har registrert saken med saks-nummer x, og vil besvare henvendelsen så fort det lar seg gjøre."
Dvs aldri...
syns biltema får ufortjent mye dårlig…
syns biltema får ufortjent mye dårlig kritikk. Husk på at det er billige kinavarer. hva skal man forvente?? :)
Dit is Trustpilot