Et for os udfordrende problem med at låse skiboksen klarede mekanikeren hos Bilxtra i et snuptag og lige på stedet - helt uden ventetid. Opgaven krævede absolut in side viden, og den har han! Pris:... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
- Rigtig god service, og gode til at guide igennem telefonen og undersøgte alle muligheder for at finde en base til en autostol. - Fik lov at sende autostolen retur, selvom jeg havde smidt origina... Toon meer
Vi stod i en virkelig presset situation, hvor vi havde solgt en tagboks, men pludselig ikke kunne finde nøglen til den. René fra Bilxtra Aalborg smed dog nærmest alt, hvad han havde i hænderne og fand... Toon meer
Nogle gange har man brug for hjælp når en lampe i ens bil lyser rød… og man meget gerne vil kunne køre videre. En sådan situation var min veninde og jeg i en lørdag hvor de fleste autoværksteder har l... Toon meer
Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews
hold nu k..
hold nu k... en super serice i verdensklasse rasmus du ringer lige for at tjekke om alt er i orden og med fælgenen passer, en service i topklasse, fortsæt dit og jeres fantastiske arbejde abseslut ikke sidste gang der bliver handlet ved jer 😁
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Fantastisk service!
Venlig, sød og hjælpsom betjening.
Jeg er kommet som kunde hos BilXtra i mange år og har altid oplevet den bedste service.
Uanset hvilken opgave det handler om, så er servicen og venligheden altid i top!
I dag var det bare en bilpære, der skulle skiftes.
Selv om der var travlhed tilbød den venlige unge mand at skifte den! Tak for hjælpen og altid god service!
Jeg kan på det varmeste anbefale BilXtra!
Wauw🤩- sikke en dejlig oplevelse og…
Wauw🤩- sikke en dejlig oplevelse og fantastisk service. Skulle købe ny autostol til mine børnebørn, og fik grundig vejledning af René i valg og efterfølgende hjælp til montering- pigerne elsker deres nye Disney-Frozen-stol💜
Fik reklamerammen omkring nummerpladen fjernet, og her var igen super vejledning, udførsel og service -og med tid til en hyggelig snak undervejs🙏🏻😊
Undervogn
Har været nede og bestille undervogn til min bil og derefter monteret den. Ved bestillingen gik de meget op i at få bestilt den helt rigtige undervogn til bilen og få alle data på bilen sendt ind. Super service ved montering af undervognen og alt spiller bare. Det er ikke sidste gang jeg handler der.
Fantastisk service
Fantastisk service – reddede vores ferie!
Vi stod med et punkteret dæk en fredag eftermiddag, og vi skulle afsted på ferie søndag morgen. Alle andre værksteder vi kontaktede kunne først hjælpe efter weekenden – men heldigvis fandt vi dette sted!
Mekanikeren var utrolig hjælpsom og sød. Han mødte frivilligt ind lørdag morgen, selvom det egentlig var uden for normal åbningstid, og fik hurtigt og professionelt skiftet dækket, så vi kunne komme afsted som planlagt.
Vi er virkelig taknemmelige for den gode service og hjælpsomhed – det er sjældent man møder den slags engagement i dag.
Stedet får vores varmeste anbefalinger! ⭐⭐⭐⭐⭐
Man står en torsdag kl 16.15 og har et…
Man står en torsdag kl 16.15 og har et dæk på bilen, hvor luften fiser ud. Men heldigvis har bilextra åben, så jeg kører derhen, jeg har aldrig været der før. Straks man træder ind af døren, møder jeg en ung mand, som sagde drik en kop kaffe og så er det fikset. Og 14 minutter senere, kunne jeg køre videre. Det er service. Og en stor tak
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse, helt fra starten, hvor de tog sig tid til at snakke sent på aftenen om hvilke ting der skulle bruges for at skifte bilradio i min bil, tingene kom hurtigt, og ved montage tog de tlf og guidede os til hvordan vi fik løst problematikkerne ved instalationen, alt i alt en supergod oplevelse, det er virkelig et firma hvor man føler sig hørt og hjulpet godt på vej.
Ps. Hvor sætter man 10 stjerner?
Jeg har brugt BilXtra i flere år og har altid fået en super god service.
Sidst fik jeg spændt hjul efter og fikset et dør-hængsel, de kunne lave det med det samme da jeg kørte forbi, og uden beregning for deres tid. Mega fin service 💪
Fejl håndteret på bedste vis – super service!
Der opstod en fejl i forbindelse med min bestilling, men BilXtra tog ansvar med det samme og håndterede situationen professionelt og venligt.
De var nemme at komme i kontakt med, lyttede til mit problem og fandt hurtigt en løsning. Det er virkelig rart at opleve en virksomhed, der ikke bare gemmer sig bag regler, men som faktisk tager kundeservice alvorligt.
Stor ros til teamet hos BilXtra – det giver tryghed at handle et sted, hvor man bliver taget seriøst og mødt med forståelse. Jeg handler gerne hos jer igen!
Fantastisk god service til rimelige…
Fantastisk god service til rimelige penge. Altid parat til at hjælpe
Gæve gutter med styr på deres ting
Jeg takker og bukker for de to gæve gutter hos bilxtra.
Renee med super service og rådgivning. Rasmus for at udføre mine fælgdrømme.
Han fandt lige de fælge jeg skulle have, som hans læste mine tanker.
Alt blev målt og forsikret om fitment passede.
Var lidt nervøs, men det hele passede som han sagde. Jeg er lykkelig for det hele er som jeg drømte om.
Kan varmt anbefale drengene hele vejen igennem 🫶🏻
Virkelig god rådgivning og professionel…
Virkelig god rådgivning og professionel montering 😊
5 stjerner herfra
Virkelig engagerede og hjælpsomme med…
Virkelig engagerede og hjælpsomme med at finde den rette løsning, i dette tilfælde nye sommerdæk og fælge.
Kan varmt anbefales 😊
Fantastisk oplevelse hos Bilxtra
Fantastisk oplevelse hos Bilxtra. De er super hjælpsomme og servicen er i top. Kan kun anbefales herfra!
Jeg er rigtig glad for den service jeg fik
Jeg er rigtig glad for den service jeg fik. Imødekommende, forstående og venlig mekaniker. Jeg blev guidet godt på vej, og han fandt en god løsning til det der skulle ordnes på bilen. Det var ret vigtigt jeg fik lavet det der skulle laves, inden jeg skal ud og køre langt. Han fik mig klemt ind i skemaet, trods de havde en travl dag.
Fantastisk service og personale!
Fantastisk service og personale!
Jeg var så uheldig og punktere, men det skete heldigvis tæt på Bilxtra! Jeg gik derind i håb om at de måske kunne hjælpe mig med at skifte mit dæk. De var SÅ imødekommende og hjælpsomme! De ville gøre alt for at hjælpe og der gik ikke mere end 10 minutter, så var mit dæk skiftet og jeg var på vejen igen! Tusind tak fordi i tog jer tid til at hjælpe, i er virkelig et lys i en mørk tid!
Tak for god kunde service “Rene” plus…
Tak for god kunde service “Rene” plus team. Altid en fornøjelse, i forstår hvad kundeservice er.
Derfor kommer man igen og igen…
Fin service da jeg skulle have nye…
Fin service da jeg skulle have nye fælge og dæk. Dækkene kom ikke som aftalt pga. GLS, men de ringede som aftalt med nyt og vi fandt et andet tidspunkt at sætte dem på
Uovertruffen Service
Vi havde en uheldig oplevelse med en trailer, mens vi var på vej fra Aalborg med et flyttelæs. Da det var fredag eftermiddag/tidlig aften, var alt lukket, og vi stod lidt (meget) handlingslammede.
Vi kontaktede BilXtra Aalborg på Gammel Gugvej 41 og fik fat i René, som gik langt ud over, hvad man kunne forvente. Ikke alene ordnede han hurtigt et nyt dæk til fælgen, men han sørgede også for, at vi havde det nødvendige udstyr som en donkraft, hjulnøgle og buk, så vi kunne få det gamle dæk af, og det nye på.
René brugte over 2 timer af sin tid, selvom butikken allerede var lukket (normalt lukket efter kl. 17.30), og hjalp os helt hen på aftenen.
Fantastisk service og en utrolig hjælpsomhed – stor tak til René for at redde vores flytning!
Lees meer over geverifieerde reviews.