Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer

Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer

Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer

Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. ook in
  3. Behangwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Bouwwinkel
  6. Posterwinkel
  7. Schilderijenwinkel

Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!

4,0

Alle reviews

29 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beste kwaliteit!

De print op het canvas is de beste kwaliteit die ik gezien heb. Top! De DPD service is flop. De bezorger heeft het bij iemand anders gebracht, maar ik was thuis. Hij heeft het adres niet gevonden???

14 december 2024

Beste klant,

Het spijt ons voor het ongemak dat het bezorgbedrijf heeft veroorzaakt. Maar we zijn blij dat u uw pakket heeft kunnen vinden en dat u tevreden bent met ons product. Nogmaals bedankt en we nodigen u graag nog een keer uit.

Het Bimago-team

Ik vind het terug sturen van het…

Ik vind het terug sturen van het kamerscherm erg duur ik heb het zelfs geruild voor een grotere maat de kosten waren 24.95

15 december 2024

Beste klant,

Het spijt ons voor het ongemak. Maar door de bestelling op onze pagina te plaatsen, gaat u akkoord met de voorwaarden ( https://www.bimago.nl/klantenservice/algemene-voorwaarden ) en daarmee met ons retourbeleid ( https://www.bimago.nl/klantenservice/retourneren ) waarin we duidelijk informeren dat als u het artikel wilt retourneren: "De directe kosten voor het retourneren van de goederen komen voor uw rekening."

Ik heb niks binnen gekregen

Ik heb niks binnen gekregen

5 december 2024

Beste klant,

Volgens de track van GLS heeft de koerier uw pakket op 12 december 2024 afgeleverd.
Controleer of het misschien is opgehaald door uw buurman of een familielid. Als dit niet het geval is, neem dan contact op met onze klantenservice via e-mail. We zullen de koerier vragen om een ​​zoekopdracht uit te voeren om uw pakket te lokaliseren.

Het Bimago-team

Ik heb nog niets ontvangen.

Ik heb nog niets ontvangen.. mijn bestelling van 14 december is nog onderweg..

14 december 2024

Beste klant,

Het spijt ons zeer voor het ongemak dat de vervoerder heeft veroorzaakt. Zoals we via e-mail hebben gemeld, hebben we een verzoek naar DPD gestuurd om ons te informeren over wat er met uw pakket gebeurt. We nemen contact met u op zodra we een update van de vervoerder hebben ontvangen. We vragen om uw geduld.

Het Bimago-team

Ik heb na bijna drie weken nog geen…

Ik heb na bijna drie weken nog geen levering ontvangen

Beste klant,

Door het toegenomen pakketvolume in de vakantieperiode wordt de levertijd in de standaardservice vaak verlengd. Koeriers kunnen niet alle pakketten op de aangegeven dagen bezorgen, waardoor leveringen worden uitgesteld.

Onze excuses voor het ongemak dat het bezorgbedrijf heeft veroorzaakt. Maar zoals we op de tracker kunnen zien, is het pakket al bezorgd. We zijn blij dat u uw bestelling eindelijk hebt ontvangen. We wensen u een prettige rest van de week.

Mooie kussens

Mooie kussens, goede kwaliteit.

7 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons is de hoge kwaliteit van producten een van onze prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

Ik heb een XXL poster bij Bigamo…

Ik heb een XXL poster bij Bigamo besteld. De bezorgtijd zou 5 dagen zijn, maar ik had de bestelling 11 december gedaan en de poster werd 23 december bezorgd. Dit ook natuurlijk omdat het een drukke maand is maar ook omdat de poster een grote afstand heeft afgelegd, helemaal uit Polen geloof ik.
De prijs van de poster was veel lager dan bij andere bedrijven, dus met een beetje geduld krijg je waar voor je geld.

11 december 2024

Beste klant,

Door het toegenomen volume aan pakketten in de vakantieperiode, wordt de levertijd in de standaardservice vaak verlengd. Koeriers kunnen niet alle pakketten op de aangewezen dagen bezorgen, waardoor leveringen worden uitgesteld.

Maar hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Voor ons is de hoogste kwaliteit van producten een prioriteit, dus we zijn buitengewoon blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Mooie afbeelding en lijst

Mooie afbeelding en lijst. Jammer dat hij er niet in zat… Was leuker geven geweest!

10 december 2024

Beste klant,

In uw opmerking meldt u dat u het product niet aan iemand kon geven omdat het niet in het pakket zat? Kunt u ons foto's sturen van wat u hebt ontvangen? Wij zullen de zaak dan bespreken met onze afdeling Kwaliteitscontrole en uw klacht verwerken.

De tevredenheid van de klant betekent veel voor ons, daarom nemen we contact met u op om ervoor te zorgen dat uw zaak is afgehandeld. We hebben u een bericht gestuurd met het verzoek om opheldering. Controleer uw mailbox en neem contact met ons op.

Het bimago-team

Leuke poster voor een acceptabele…

Leuke poster voor een acceptabele prijs. Keurig op tijd bezorgd. Zou het zo een 2e keer doen

10 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelle levering en hoge kwaliteit van producten onze prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

Product is precies wat we verwachten

Product is precies wat we verwachten. Snel en zorgvuldig geleverd. Communicatie daarover prima

4 december 2024

Het bimago-team

Besteld maar is een kado dus nog niet…

Besteld maar is een kado dus nog niet gezien. Communicatie en levering perfect 👌🏼

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice. Voor ons betekent klanttevredenheid veel voor ons. Nogmaals bedankt en we nodigen u graag nog een keer uit.

Prima informatievoorziening d.m.v

Prima informatievoorziening d.m.v. e-mails. Nette bezorging. Duidelijke instructie. Product zoals op internet getoond. Dziekuje !

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice. Voor ons betekent klanttevredenheid veel voor ons. We zijn ook blij om te horen dat u tevreden bent met uw aankoop. Nogmaals bedankt en we nodigen u graag nog een keer uit.

Goede site, snel geleverd

6 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons is de snelheid van uitvoering een van onze prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Snelle service
Zoals afgebeeld op de site
Tevreden met alles

3 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Voor ons zijn snelle productie en leveringssnelheid van groot belang, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u graag nog een keer uit.

Het bimago-team

Goede service, duurde wat lang eer het werd afgestuurd maar voor de rest alles goed.

1 december 2024

Beste klant,

We willen u informeren dat de verwerkingstijd enigszins is vertraagd vanwege het zeer grote aantal bestellingen (voor de feestdagen). Onze excuses voor het ongemak.
Maar we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Nogmaals bedankt en we nodigen u nogmaals uit.

Het bimago-team

Tijdig en afgeleverd ondanks dat het…

Tijdig en afgeleverd ondanks dat het programme her adres niet gioed verwerkte (postcode serdt niet goed meegenomen) De correctie is sel verwerkt.

27 november 2024

Geleverd volgens richtlijnen

Geleverd volgens richtlijnen, netjes verpakt, product zoals verwacht. Mooie kwaliteit.

23 november 2024

Beste klant,

We zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelle levering en de hoogste kwaliteit van producten onze prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

Het product is van de beste kwaliteit

Het product is van de beste kwaliteit! Betaalbare prijzen en vooral aandacht voor de klant. Ik ben zeer tevreden. Hartelijke bedankt 🙏❤️

28 november 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden. Voor ons is de hoge kwaliteit van producten onze prioriteit. De tevredenheid van de klant betekent veel voor ons, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

Degelijk kamerscherm geleverd binnen…

Degelijk kamerscherm geleverd binnen een redelijke termijn. Ziet er super degelijk uit. Behoeft geen zelfwerkzaamheid want alles zit al in elkaar.

28 november 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons is de hoge kwaliteit van de producten onze prioriteit, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Goede communicatie, snelle levering

Goede communicatie met de klantenservice. Snelle levering.

27 november 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve feedback! We zijn blij dat u tevreden bent met onze klantenservice.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan helpen we u graag.

Bimago – Klantenservice