Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer

Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer

Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer

Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. ook in
  3. Behangwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Bouwwinkel
  6. Posterwinkel
  7. Schilderijenwinkel

Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nadat bleek dat mijn huisnummer ontbrak contact gelegd. Meteen dezelfde dag reactie terug en acties uitgezet voor bezorging. Super geholpen.

Geachte klant,
bedankt voor uw positieve beoordeling over de service van bimago.nl! Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl.

mooi product

mooi product,duidelijk kostenoverzicht ,goede communicatie

20 januari 2025

Geachte klant,
bedankt voor uw positieve beoordeling over het gekochte product en onze service! Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Customer Service

precies het product zoals ik wilde

precies het product zoals ik wilde, mooi ziet er luxe uit Perfect geleverd

21 januari 2025

Geachte klant,
Bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Customer Service

Keurig netjes ziet het eruit

Keurig netjes ziet het eruit , goed op de hoogte gehouden wanneer het geleverd zou worden

Heel tevreden

Goede kwaliteit, mooi product. Levering uit Polen, binnen 2 weken in huis gekregen.

Geachte klant,
Bedankt voor uw 5-sterrenbeoordeling! We zijn blij dat het product en de service die wij bieden aan uw verwachtingen voldoen.

Customer Service

Bimago is een top bedrijf

We hebben paar kamerscherm bestel , en was voor ons de erste keer dat we aan Bimago bestellen, we zijn ech te vrede met de producten zijn van goede kwaliteit en de prijzen zijn ook betaalbaar. We aanraden om producten van Bimago te proberen. De service is ech goed via de mail en ook telefonisch contact met de personeel gehad was duidelijkheid goed.en snel ingeleverd.

20 januari 2025

Geachte klant,
dank u voor uw lovende woorden, wij zijn erg blij dat de bestelde producten aan uw verwachtingen voldoen. Wij hopen dat u altijd iets moois en interessants in onze winkel zult vinden om uw interieur te verfraaien. Klanten zoals u maken ons echt enthousiast! Wij nodigen u uit om nog lang bij ons te blijven.

Met vriendelijke groeten,
Klantenservice

Mooie en originele producten en erg…

Mooie en originele producten en erg goede service!

12 januari 2025

Geachte klant,
Dank u voor het delen van uw mening en voor de mooie woorden van waardering. Graag tot ziens!

Klantenservice

Fotobehang besteld en vandaag geplakt

Fotobehang besteld en op de wand geplakt, ik was niet heel blij met de kwaliteit en heb waarschijnlijk een slechte badge getroffen.
N.B
Na het plaatsen van deze reactie is er contact geweest tussen mij en Bimago en is er een oplossing gevonden waar ik heel tevreden mee ben, top! Bedankt ☺️

14 januari 2025

Beste klant,

Jammer dat u ons niet heeft gecontacteerd over uw bestelling voordat u de feedback plaatste. Het spijt ons zeer dat u niet tevreden bent met uw aankoop (of dat u vindt dat het te duur was). Wij willen u informeren dat u het recht hebt om het product binnen 30 dagen na de datum van ontvangst te retourneren om een ​​volledige terugbetaling voor de bestelling te krijgen. U kunt ons retourbeleid vinden op onze pagina: https://www.bimago.nl/klantenservice/retourneren

Alles keurig afgewikkeld

19 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. We nodigen u nogmaals uit.

Goed verpakt

Goed verpakt, netjes afgehandeld, zoals we verwacht hadden.

25 december 2024

Nog niets ontvangen

Nog niets ontvangen, bestelling blijft onderweg.

18 december 2024

Beste klant,

Zoals we in onze berichten hebben laten weten, kon de DHL-vervoerder het pakket niet bij u afleveren omdat u niet het volledige afleveradres hebt opgegeven - het huisnummer ontbrak.

Zoals vastgesteld, sturen we het pakket nog een keer naar u zodra het bij ons is teruggekeerd. Wanneer het nieuwe pakket is verzonden, ontvangt u een automatische bevestiging met het trackingnummer van het pakket. U kunt de verzending vervolgens volgen op de pakketbewakingssite van de koerier.

Blikvanger!

Prachtig behang, zware kwaliteit. Het heeft even geduurd omdat ons huis in aanbouw is maar nu is het dé blikvanger in de slaapkamer. Goed verpakt verstuurd ook.

22 september 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelle levering en hoge kwaliteit van producten prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Goed verpakt!

Het bimago-team

De gemaakte afspraken op de site worden…

De gemaakte afspraken op de site worden geheel nagekomen. Chapeau !
Het ontvangen kamerscherm bezorgd door GLS is geweldig mooi !

21 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelle levering en hoge kwaliteit prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u nogmaals uit.

Het bimago-team

Heel goed foto behang,erg makkelijk te behangen,veel makkelijker dan gewoon vliesbehang.

Heel goed foto behang,erg makkelijk om te behangen, makkelijker dan gewoon vliesbehang.Wat ook erg handig is dat de stroken genummerd zijn en makkelijk op de lijnen af te knippen is,erg blij mee!

9 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons is de hoge kwaliteit van de producten onze prioriteit, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

produkt is nog steeds niet geleverd

produkt is nog steeds niet geleverd, onduidelijk wanneer het komt

15 december 2024

Beste klant,

Door het toegenomen volume aan pakketten in de vakantieperiode, wordt de levertijd in de standaardservice vaak verlengd. Koeriers konden niet alle pakketten op de aangegeven dagen bezorgen, waardoor leveringen worden uitgesteld. Onze oprechte excuses voor het ongemak.
Maar zoals we op de tracker kunnen zien, is uw DPD-pakket op 6 januari 2025 bij u afgeleverd.

Het bimago-team

Nog steeds niets ontvangen en Bimago…

Nog steeds niets ontvangen en Bimago reageert niet op E mails. Ik zal nooit meer wat bij hun bestellen. En ook niet bij bedrijven die gebruik maken van het DPD verzendbedrijf. De laatste is volkomen onbetrouwbaar.

Beste klant,

We hebben op uw berichten gereageerd (controleer uw mailbox). Nogmaals, het spijt ons zeer voor het ongemak dat het bezorgbedrijf heeft veroorzaakt. Zoals gevraagd, hebben we uw bestelling met nummer geannuleerd. We hebben DPD ook gevraagd het pakket te retourneren, maar als de koerier deze bestelling probeert te bezorgen, weiger dan de levering. We zullen binnenkort een volledige terugbetaling voor uw bestelling doen.

Het bimago-team

Prachtig product voor niet teveel geld.

Prachtig product voor niet teveel geld.
Levering duurde wat langer over de feestdagen. Maar zag ook dat het uit Polen moest komen. Ondanks dat, binnen de termijn

Beste klant,

Door het toegenomen volume aan pakketten in de vakantieperiode, wordt de levertijd in de standaardservice vaak verlengd. Onze excuses voor het ongemak.

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons is de kwaliteit van het product een prioriteit, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Snelle levering, mooi dessin

12 december 2024

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelle levering en kwaliteit van producten een prioriteit, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u opnieuw uit.

Het bimago-team

17 december besteld en nog steeds niks…

17 december besteld en nog steeds niks binnen

16 december 2024

Beste klant,

Door het toegenomen pakketvolume in de vakantieperiode wordt de levertijd in de standaardservice vaak verlengd. Koeriers kunnen niet alle pakketten op de aangegeven dagen bezorgen, waardoor leveringen worden uitgesteld.

Zoals we op de tracker kunnen zien, is uw pakket nog onderweg. Hopelijk wordt het snel bij u afgeleverd. We vragen om uw geduld.
Mocht u vragen of verzoeken hebben over de levering, neem dan rechtstreeks contact op met de vervoerder.