Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer

Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer

Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer

Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. ook in
  3. Behangwinkel
  4. Binnenhuisarchitect
  5. Bouwwinkel
  6. Posterwinkel
  7. Schilderijenwinkel

Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!

4,0

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

4,0

Alle reviews

20 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Het product ziet er heel erg mooi uit

Het product ziet er fantastisch goed uit. Boven verwachting eigenlijk.
Alleen duurde het even voordat ik bericht kreeg dat het verzonden was en de levering duurde iets langer dan gedacht. Maar er wordt niet vanuit Nederland verstuurd, vandaar dat het langer duurde. Maar al met al, ik ben heel blij.

20 oktober 2025

Antwoord van Bimago

Dank je wel voor je fijne feedback! Fijn dat het product aan je verwachtingen voldoet.

Schilderij beschadiging niet opgelost

Schilderij besteld, maar gekreukt aangeleverd. Na het sturen van een email geen reactie ontvangen. Jammer!

15 oktober 2025

Beste Klant,
Het spijt ons zeer dat u een beschadigd schilderij heeft ontvangen – onze oprechte excuses voor het ongemak.

We willen u graag laten weten dat ons klantenserviceteam uw melding heeft ontvangen en de meegestuurde foto zorgvuldig heeft geanalyseerd. Op basis daarvan is er al een voorstel voor een oplossing naar u verzonden.

Mocht u deze e-mail niet hebben ontvangen, controleer dan alstublieft ook uw spam- of reclamefolder. Uiteraard helpen wij u graag verder en kunnen we het voorstel opnieuw versturen indien nodig.

Het Bimago Team

Fotoprint strekt

Had prachtig behang met hangende bloemen besteld. Toen ik het binnen kreeg waren de bloemen 17 tot 20cm …vond dat niet vergelijkend met hun foto op hun site want er staat immers een bed voor en lijkt het geheel subtiel. Ik heb Bimago gebeld en in het Engels werd uitgelegd dat fotobehang uitrekt als je een grotere maat besteld. Ik had maar 4.00 bij 268 nodig een vrij normale grote. Ik vroeg waarom ze dan op hun site een foto gebruiken die de schijn doet wekken dat het zo wordt. Toen zei meneer dat dat computer programma’s zijn waar ze mee werken. Het geheel is nu veel te groot en benauwd mij dus kan het niet gebruiken. Kreeg wel netjes €100,- terug maar toch 0€38,- weg gegooid geld.

2 oktober 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw reactie.
Het spijt ons dat het product niet volledig aan uw verwachtingen voldeed. Na ontvangst van uw melding hebben wij een gedeeltelijke terugbetaling aangeboden, die door u werd geaccepteerd en uitgevoerd.
De foto’s op onze website dienen ter illustratie en tonen het algemene patroon in een voorbeeldinterieur. De verhoudingen van de elementen kunnen variëren, afhankelijk van het gekozen formaat van het behang.
Wij moedigen onze klanten aan om bij twijfel contact op te nemen met onze adviseurs – wij helpen graag bij het kiezen van het product dat het beste bij uw wensen past.

Het Bimago-team

Slechte kleuren, slecht papier.

We hebben het behang erop laten plakken door onze schilder. Hij heeft bijna 50 jaar ervaring, maar heeft enorm gestoeid met dit volgens hem waardeloze papier. De print zat niet recht. En toen ik het resultaat zag schrok ik vooral van de kleur. Deze was veel en veel harder dan wat ik besteld heb. Ook het kleine plaatje dat als voorbeeld bij de rol zat had duidelijk andere, zachtere kleuren. Bimago gaat niet in op de klacht, het kleurverschil is beleving en komt door mijn scherminstellingen…. Zeer slecht!

3 juni 2025

Hallo,
Zoals we al in onze directe reactie aangaven, verwees uw eerste bericht uitsluitend naar het feit dat de kleuren niet aan uw verwachtingen voldeden. Aangezien het behang inmiddels al was aangebracht, waren onze mogelijkheden om een oplossing te bieden begrijpelijkerwijs beperkt. Zoals vaak het geval is bij online aankopen, kan kleurwaarneming variëren door individuele scherminstellingen en lichtinval – factoren waarop wij helaas geen invloed hebben.
Als het artikel ongebruikt was geretourneerd, hadden wij graag een retour of omruiling voor u geregeld. Desondanks hebben wij u een korting aangeboden op een toekomstige bestelling, als blijk van goodwill.
Wat betreft de nieuwe zorgen die u hier aanhaalt: we willen graag verduidelijken dat onze fotobehangen gemaakt zijn van hoogwaardig vliesmateriaal, en niet van papier. Op basis van de door u aangeleverde foto's hebben wij geen technische gebreken kunnen vaststellen. Het probleem lijkt enkel te liggen in persoonlijke kleurvoorkeur, waarbij retourneren nog mogelijk was vóór installatie.
We begrijpen niet helemaal waarom van deze mogelijkheid geen gebruik is gemaakt, maar ons aanbod van korting blijft uiteraard staan.
Uw Bimago Team

Mooi fotobehang besteld

Mooi fotobehang besteld. Super kwaliteit!

29 maart 2025

Hallo,
hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet. We hopen u binnenkort weer terug te zien in onze webwinkel.

Erg slecht ervaring...

ik ben aardig wat lastig behang gewend.
Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, inkt/opdruk wat zwart vlekt, en een druk fout, en totaal niet goed te verwerken
Uiteindelijk helemaal opgeplakt, maar wordt gewoon een nieuw behang overheen plakken helaas.

6 maart 2025

Antwoord van Bimago

Bedankt voor uw reactie over de kwaliteit van de materialen. Wij willen dat onze producten vreugde brengen, daarom vinden wij het jammer dat het eindresultaat niet aan uw verwachtingen voldeed. Neem alstublieft contact op met onze klantenservice – wij zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Vriendelijke groeten,
Klantenservice

Levering en aftersales service

Levering, service, contact en afhandeling van eventuele tekortkomingen, snel, vriendelijk, begripvol en zeer goed

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve woorden en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankoop. Voor ons zijn snelle levering en de hoogste kwaliteit prioriteiten, dus we zijn erg blij dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt en we nodigen u nogmaals uit.

Het bimago-team

Goede klantenservice!

Ik was heel blij hoe snel en prettig er op mijn vraag is gereageerd. Het was heel fijn om na twee jaar hetzelfde behang erbij te kunnen kopen. Binnen een week had ik het in huis.

Geachte klant,
bedankt voor uw positieve beoordeling over het gekochte product en onze service! Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

Customer Service

Kwaliteit behang top. Jammer genoeg niet zoals op internet afgebeeld.

De kwaliteit van het fotobehang is uitstekend. De duur van de levering was ook prima. Ook de instructie van het behang aanbrengen was top.
Alleen komt de afbeelding niet overeen met de afbeelding zoals op internet. De planken zijn in het echt vele male groter en donkerder van kleur. Dit is echt heel jammer. Hierdoor totaal niet wat ik ervan had verwacht.

22 februari 2025

Geachte klant,
bedankt dat u uw mening met andere klanten deelt. We zijn blij dat het bestelproces van het hoogste niveau was.

Als het product niet helemaal aan uw verwachtingen voldoet, neem dan gerust contact met ons op via e-mail: info@bimago.nl. U heeft het recht om de koopovereenkomst binnen 30 dagen na ontvangst van het product te herroepen.

Wij willen graag dat u tevreden bent met uw keuze.

Van goede kwaliteit.

Heel mooi behang

2 februari 2025

Customer Service

Wat ik thuisgestuurd kreeg.......

Wat ik thuisgestuurd kreeg, zag er mooi uit. Het leek precies op de foto en de beschrijving van de website.
De afhandeling gebeurde zoals aangegeven op de site en in de berichtjes.

Geachte klant,

Bedankt voor uw beoordeling. We zijn blij dat u tevreden bent met het product. Mocht de levertijd langer dan verwacht zijn geweest, dan bieden wij onze excuses aan voor het ongemak. De levering duurt normaal gesproken ongeveer 5-6 werkdagen, maar uiteindelijk hangt dit af van de koerier, die soms te maken krijgt met problemen of vertragingen.

Blij met aankoop

Wij kochten een kamerscherm. Snel en overzichtelijk bestellen. Goede service, goede prijs kwaliteit verhouding. Blij mee.

1 februari 2025

Aanbeveler

Alles was op tijd en keurig afgeleverd , kwaliteit was ook perfect zeker een aanbeveler mvg Ruud

25 januari 2025

Geachte klant,
bedankt voor uw positieve beoordeling over de service van bimago.nl! Uw tevredenheid is voor ons het allerbelangrijkste. Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl.

Customer Service

Bestelling keurig verpakt en op tijd…

Bestelling keurig verpakt en op tijd geleverd.

27 januari 2025

Customer Service

Goede service, redelijk op tijd geleverd

21 januari 2025

Customer Service

Supper mooi kamerscherm netjes geleverd…

Supper mooi kamerscherm netjes geleverd en mooier als op de foto

24 januari 2025

Geachte klant,
bedankt voor uw positieve beoordeling! Wij nodigen u graag uit om opnieuw te winkelen op bimago.nl. We zijn blij dat het product aan uw verwachtingen voldoet.

goed is goed

23 januari 2025