Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer
Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer
Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer
Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer
Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Mooi scherm binnen gekregen , wat er op de website staat klopt helenaal, goed verpakt en fijne afhandeling , dank

Antwoord van Bimago
Bestelling geplaatst zou in twee dagen bezorgd worden maar nog steeds niks ontvangen. Bericht gestuurd en zou bij dhl staan maar met het nummer niet bekend, weer bericht gestuurd en krijg een antwoord in het Pools slordige bedoeling. Ik zou hier nooit iets bestellen.

Antwoord van Bimago
Het kamerscherm ziet er heel goed uit. Het is snel bezorgd. Wij zijn er erg blij mee.

Antwoord van Bimago
Zeer goede ervaring met dit bedrijf omtrent service en kwaliteit van de producten die ze aanbieden. Snelle communicatie en afhandeling. Doordat het bedrijf in Polen is gevestigd moet men wel rekening houden met de levertijd van enkele werkdagen. Mocht er onverhoopt iets fout lopen dan is het bedrijf zeker niet onwelwillend om het snel en adequaat op te lossen.

Antwoord van Bimago
Om te beginnen een mooie website met vele interieur benodigdheden.Echter....
niet het kamerscherm ontvangen zoals het er uitziet op de website. De voorkant is van canvas, ipv wat ik dacht te zien van hout, wat het scherm er goedkoop doet uitzien. Heb inmiddels reactie ontvangen van Bimago, Nu heb ik een fantastisch aanbod gekregen van Bimago waarin ik mij helemaal kan vinden en de 5 sterren zijn het meer dan waard! Super bedrijf !!

Antwoord van Bimago
Bimago heeft oog voor de klant en is pas tevreden als de klant tevreden is, ook na aankoop. Ze reageren snel op je vragen en kijken met de klant naar eventuele oplossingen.

Antwoord van Bimago
Makkelijk te bestellen,op tijd bezorgd,goed verpakt en blij met mijn mooie muur

Antwoord van Bimago
Alles ging gewoon goed.en het kamerscherm is mooi en stevig en van goede kwaliteit.het is altijd afwachten wat de kwaliteit is, maar dit is echt perfect.

Antwoord van Bimago
Netjes geleverd, voor grote doeken slim systeem met duidelijke uitleg (vooral YouTube filmpje). Goede kwaliteit van het doek.

Antwoord van Bimago
Top kwaliteit behang! Laat zich erg mooi en goed plakken. Snelle en correcte levering. Al met al een echte aanrader👍

Antwoord van Bimago
Goede ervaring met het bedrijf en een nette aflevering

Antwoord van Bimago
Snelle levering gezien afstand. Mooi product zoals afgebeeld. Dus..niks mis mee.