Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer

Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer

Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer

Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer

1. Decoratie- en interieurwinkel
  2. Behangwinkel
  3. Binnenhuisarchitect
  4. Bouwwinkel
  5. Posterwinkel
  6. Schilderijenwinkel

Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!

4,0

Mooie kwaliteit

Mooie kwaliteit

21 augustus 2024

Hallo,
Bedankt voor uw review en vijf sterren. We doen altijd ons best om onze klanten tevreden te houden.
Bimago

Prachtige collecties

Al verscheidene artikelen gekocht. zeer mooie kwaliteit van behang en schilderijen. Netjes verpakt en duidelijke informatie over het verzenden hiervan. TOP!

17 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, bedankt voor uw vriendelijke woorden. We doen altijd ons best om onze klanten tevreden te houden. Met vriendelijke groet, Bimago

Mooi produkt en netjes…

Mooi produkt en netjes gemaakt(kamerscherm). Levertijd viel mee.

Antwoord van Bimago

Hallo, dank je wel voor je mooie beoordeling. We zijn blij dat je tevreden bent met het product. Als er problemen mee zijn, laat het ons dan gerust weten. Met vriendelijke groet, Bimago

Het is een goed bedrijf

Het is een goed bedrijf, ik ben er zeer tevreden over, alleen zou de communicatie wat beter kunnen. Omdat ik me tevoren goed had geinformeerd ben ik niet echt ongerust geweest, ook al klopten de telefoonnrs. niet. Maar dat is eigenlijk toch een MUST, dat je bereikbaar bent

Antwoord van Bimago

Hallo, dank je wel voor je positieve beoordeling. We zijn echter niet helemaal zeker wat je bedoelt met het telefoonnummer, en wat betreft de kwaliteit van de communicatie, dank je dat je ons hierover hebt geïnformeerd. We zullen dit onderzoeken en zeker verbeteringen doorvoeren. Met vriendelijke groet, Bimago

De kwaliteit was nog minder dan…

De kwaliteit was nog minder dan inpakpapier

Antwoord van Bimago

Hallo, dank je wel voor je beoordeling. Het spijt ons zeer dat je zo ontevreden bent. We zullen direct contact met je opnemen om te verduidelijken wat er mis is gegaan. Met vriendelijke groet, Bimago

Dierenbehang doorzichtig

Dierenbehang gekocht voor 1 muur, kostte 100 euro. Behang is erg doorzichtig waardoor je de strepen van de muur gewoon door het behang ziet. Superjammer, want de tekeningen op het behang zelf zijn wel supermooi

9 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, dank je wel voor je beoordeling. Houd er rekening mee dat fellere kleuren de neiging hebben om licht door te laten, dus als de muur donkerder is dan de muurschildering en de kamer erg zonnig is, kunnen sommige delen ervan doorschijnend lijken. Dat betekent niet dat er iets mis is met de kwaliteit van het product. Men moet er altijd aan denken de kleur van het oppervlak aan te passen bij fellere muurschilderingen. We zullen direct contact met je opnemen om dit verder te onderzoeken. Met vriendelijke groet, Bimago

Levering was snel

Levering was snel. De kwaliteit is goed. Mijn print was niet precies zo helder afgedrukt dan het voorbeeld. Ik heb het nu nog niet op de muur, dus kan verder er nog niet veel over zeggen.
Inmiddels behangen. De kwaliteit is prima. Het behang goed. En op de muur komt het beter over dan ik verwacht had. De kleuren zijn erg mooi.

7 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, dank je wel voor je beoordeling. Zodra de afbeelding is opgehangen, laat het ons dan weten en vertel ons of het product aan je verwachtingen voldoet. Met vriendelijke groet, Bimago

Makkelijk en duidelijk te bestellen

Makkelijk en duidelijk te bestellen. Het fotobehang is van hoge kwaliteit en is goed verpakt. De instructies zitten op de rol verwerkt voordat de foto daadwerkelijk is zicht komt. Een los vel zou wel mijn voorkeur hebben of een QR code naar online instructies.

7 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Bedankt voor uw positieve feedback! We waarderen uw suggestie voor losse instructies of een QR-code naar online handleidingen en zullen dit zeker overwegen voor de toekomst.

Snelle levering en super kwaliteit

Snelle levering en super kwaliteit! Yes yes toch nog eens kijken om nog een bestelling te doen ❤️dank U bimago

20 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, bedankt voor zo'n mooie recensie. Fijne dag! Met vriendelijke groet, Bimago

Zeer tevreden

Zeer tevreden

3 augustus 2024

Antwoord van Bimago

Bedankt voor uw positieve beoordeling! We zijn blij dat ons product aan uw verwachtingen voldoet. We hopen u snel weer terug te zien voor een volgende aankoop! Met vriendelijke groet, Het Bimago Team!

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit! Top!

31 juli 2024

Antwoord van Bimago

Hartelijk dank voor uw positieve woorden, en we zijn blij dat u tevreden bent met uw aankopen. Voor ons zijn snelheid en de hoogste kwaliteit prioriteiten, en we zijn verheugd dat dit is opgemerkt en gewaardeerd. Nogmaals bedankt, en we hopen u snel weer te zien. Het Bimago Team

Op de foto bij de website is het veel…

Op de foto bij de website is het veel mooier contrast is beter maar ja schijn bedriegt
Nooit meer

27 juli 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, het spijt ons zeer te zien dat u zo ontevreden bent. Als het mogelijk is, zouden we graag uw probleem willen verduidelijken. Reageer alstublieft op onze e-mail. We zijn er zeker van dat het om een misverstand gaat, of misschien een fout van onze kant. We kijken uit naar uw reactie. Met vriendelijke groet, Bimago

Waar voor zijn geld

Goede kwaliteit, vlotte levering.
Ik nam wel de hogere kwaliteit van behang.

24 juli 2024

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit, goede communicatie, snelle communicatie levering

26 juli 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, bedankt voor uw vriendelijke woorden. We doen altijd ons best om onze klanten tevreden te houden. Als er iets is dat we beter kunnen doen, laat het ons dan alstublieft weten. Met vriendelijke groet, Bimago

Een prachtig behang mooi stevig

Een prachtig behang mooi stevig en mooie print. Ik heb wel de premium gekocht. Zeer goed te plakken volgens de instructie, met vlies behangplaksel. Het was er binnen 5 dagen. Naar verhouding niet echt duur. Ik kan helaas geen foto bijvoegen. Zeer blij mee, bedankt ;o))

16 juli 2024

Antwoord van Bimago

Poster was bij aankomst gekreukt!

Poster was bij aankomst gekreukt!

Ik heb dit bij ontvangst dadelijk gemeld!

18 juli 2024

Antwoord van Bimago

Hallo, het spijt ons zeer voor het ongemak. Waarom heeft u ons niet direct op de hoogte gebracht? We kunnen u natuurlijk helpen. Reageer alstublieft op onze e-mail. Met vriendelijke groet, Bimago

Het duurt even een weekje voordat je…

Het duurt even een weekje voordat je het hebt , maar alles ziet er goed uit. Goed stevig materiaal. Ik ben er blij mee

12 juli 2024