Fotobehang besteld en een zeer snelle levering , premium en met afneembare laag . Ik vond het wel spannend na sommige reviews te hebben gelezen…nou dat was nergens voor nodig 🤗 onze behanger , heerli... Toon meer
Wij hebben foto behang besteld bij bimago en een erg goede ervaring! In de reviews met weinig sterren staat beschreven dat het onhandelbaar en dun behang is maar dit is zeker niet het geval. Wij hebbe... Toon meer
Als schilder zijnde een behang hier besteld en moeten plakken voor onze nieuwe babykamer... ik ben aardig wat lastig behang gewend. Maar dit sloeg alles, ronduit schandalig slechte kwaliteit, in... Toon meer
Nav reviews hebben we bij Bimago besteld. Onze ervaring; veel keuze snelle verzending, en zeer correcte communicatie (perfect nederlands) Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gest... Toon meer
Bimago.nl is een online winkel gespecialiseerd in het creëren van unieke muurdecoraties, met meer dan een decennium ervaring. Ons aanbod bestaat uit handgeschilderde schilderijen, canvasprints, posters, fotobehang en kamerscherem, die allen getuigen van de hoogste kwaliteit en goede smaak. We werken samen met getalenteerde kunstenaars die zorgen dat elk ontwerp origineel en boeiend is. Bij Bimago hechten we veel belang aan het controleren van het productieproces, waarbij we van begin tot eind elke fase zorgvuldig overzien om te garanderen dat onze muurdecoraties perfect zijn afgewerkt. Zo kunnen we garanderen dat elk product dat onze fabriek verlaat, voldoet aan de strengste normen. Onze website biedt een breed scala aan inspiratie voor diverse interieurs. Of je nu op zoek bent naar ideeën voor het decoreren van een woonkamer, slaapkamer of keuken, je vindt bij ons altijd iets geschikts. We nodigen je ook uit om onze Facebook-pagina te bezoeken, waar we regelmatig nieuwe ideeën en inspiraties posten die je kunnen helpen je huis om te toveren in een unieke en stijlvolle plek. Welkom bij Bimago, waar iedereen iets naar zijn smaak en behoeften kan vinden. Ontdek met ons hoe mooi jouw muren kunnen zijn!
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Zeer tevreden. Prachtig doek, snel geleverd en voor een zeer redelijke prijs.

Antwoord van Bimago
Heel blij met jullie foto behang.p Prachtig fleecebehang. Mooi van dikke en geen naadje te zien. Ik heb gekozen voor pioenrozen. Erg blij mee en zeker voor de prijs!

Antwoord van Bimago
Bestellen was makkelijk. We hadden een mooie print op vliesbehang besteld. Kwaliteit is uitstekend en het behang liet zich makkelijk aanbrengen. Mooie designs en snelle levering!

Antwoord van Bimago
Zeer tevreden. Een kamerscherm besteld voor mijn dochter. Helaas werd er in plaats van een vijf, een drieluik scherm bezorgd. Direct antwoord op de mail dat kosteloos het 5luik scherm zou worden opgestuurd. Fantastisch! Beiden in uitstekende staat. Geen beschadigingen tijdens transport. Ik beveel dit bedrijf zeker aan. Snelle communicatie, hoge kwaliteit en uitstekende service.

Antwoord van Bimago
Kapot, helemaal krom getrokken door de laten achter verkeerd gemonteerd waren. Afgekeurd schilderij nu!! Retouren op eigen kosten! Nooit geen tegoed gekregen...

Antwoord van Bimago
Ik geef dit bedrijf 5 sterren!!
Gekeken op de website voor kamerscherm en besteld. Was allemaal netjes verteld hoelang het duurde en wanneer het geleverd zou worden. Toen het binnen kwam was helaas het kamerscherm kapot gegaan tijdens de transport. Daarover heb ik een mail gestuurd (met foto's) en de volgende ochtend kreeg ik een email dat ze een nieuwe kamer scherm naar me op zouden sturen. Ik was zoooo blij en dankbaar voor deze oplossing!! Mijn vervangende kamerscherm is binnen en is een stuk beter!! Erg blij mee! Dus vandaar dank jullie wel! 5 sterren voor de servies!!

Antwoord van Bimago
Kamerscherm besteld, helaas met schade aangekomen, na contact met Bimago per omgaande een compleet nieuw scherm.
Het beschadigde hoefde niet retour.
Helemaal top

Antwoord van Bimago
Een premium print op canvas besteld (120*80) van een zeer kleurrijk werk. Ik had mijn twijfels - helemaal onnodig zo blijkt. Prachtige, levendige kleuren en de 'premium' is de meerprijs waard wat mij betreft. Het geeft iets van reliëf en de idee van een echt schilderwerk. Het standaard raamwerk is degelijk en proper afgewerkt.
Daarbij komt dat ik kort na mijn bestelling nog een opmerking had waar via mail onmiddellijk op gereageerd werd en een oplossing is geboden. Kortom, ik ben zeer tevreden en zou iedereen dit bedrijf aanraden voor zowel klantvriendelijkheid als kwaliteit.

Antwoord van Bimago
Nav reviews hebben we bij Bimago besteld.
Ivm omstandigheden, hebben wij onze bestelling terug gestuurd.
S’ochtends via mail de retour procedure geregeld, s’middags pakket gepost met track and trace naar Duitsland, en een dag later was het bedrag al gecrediteerd.
Met dank aan S.P. 👍🏽

Antwoord van Bimago
Makkelijk te bestellen. Snel geleverd. Goede uitleg hoe het gedaan moet worden.

Antwoord van Bimago
Snel en netjes bezorgd. Er zat genoeg lijm bij en behang is top kwaliteit

Antwoord van Bimago
Snelle service, aardige mensen, prachtig product, goed bedrijf!

Antwoord van Bimago
Heel erg tevreden. Over de kwaliteit én de service!
Ook snel een reactie terug als je een vraag hebt.
Top!

Snelle levering,

Antwoord van Bimago
Hele slechte kwaliteit. Haalt zo een deel van de verf op het behang er af. Had fotobehang besteld erg zonde, voor deze prijs

Antwoord van Bimago
Ik had bestelling per ongeluk 2x bet ik contact gezocht via mail .. volgende dag had ik het te veel betaalde al terug super.. en het contact was ook heel vriendelijk geen dagen wachten op antwoord , ook zelfde dag ..Echt een aanrader om te vertrouwrn Nu ontvangen foto behang prachtig . Gelijk weer een besteld ..
En ik geef t door aan vriendinnen. Gewoon doen .
Prachtig verpakt. Ik ben heel tevreden .

Antwoord van Bimago
Kwaliteitsvolle items, klantvriendelijk en snelle levering! TOP!

Antwoord van Bimago
De Old world wereldkaart besteld in premium kwaliteit. Echt waanzinnig mooie kwaliteit en kinderlijk eenvoudig te behangen! Echt prachtig geworden!