Volgens afspraak geleverd Eerst mailcontact gehad en gevraagd of het betreffende onderdeel in voorraad was Daarna via site besteld Levertijd was 4-5 werkdagen gisteren in ontvangst genomen On... Toon meer
Laatst een bestelling gedaan, order helaas nooit aangekomen. Contact opgenomen via Facebook en had binnen 15 minuten concreet antwoord. Order was wel verzonden (zonder track&trace weliswaar) maar er w... Toon meer
Half januari een bmw dashcam Car Eye gekocht. Veilig betaald via PayPal en 2 dagen later al bezorgd via PostNL. Ik had de slechte reviews wel gelezen, maar gezien ik verzekerd ben tegen aankopen via i... Toon meer
Goede klantenservice en juiste levering. Afgelopen week een voorruitrubber seal besteld voor een BMW Z4 Coupé. Deze was moeilijk te plaatsen waarna ik vroeg om bevestiging vh bestelde artikel. Dit is... Toon meer
"Ons bestaansrecht is samen te vatten in drie letters: BMW. BimmerParts levert alles op het gebied van originele (merk)onderdelen, accessoires, styling & tuning, exclusief voor de BMW-rijder. Of u nu een sportieve of zakelijke rijder betreft. In het bezit bent van een BMW met historie of een spiksplinternieuw exemplaar; zolang het BMW-bloed kruipt waar het niet gaan kan, bent u bij ons aan het juiste adres!" -------------- Met vriendelijke groet, Team BimmerParts
Noorddammerweg 35-11, 1424 NW, De Kwakel, Nederland
- 06-13767946
- info@bimmerparts.nl
- www.bimmerparts.nl
Leveringstermijn was langer dan…
Leveringstermijn was langer dan opgegeven, verder alles ok
Duurde even, dan heb je ook wat!
Na bijna een jaar wachten ben ik nu in het bezit van mijn bestelling. Ik waardeer de afhandeling met 4 sterren omdat de (nieuwe) eigenaar zijn toezegging heeft waargemaakt. Met name Celina Olsson wil ik bedanken voor de correcte terugkoppeling op de gestelde vragen via de mail en de afhandeling van de bestelling. Deze ervaring geeft mij vertrouwen voor de toekomst bij Bimmerparts.
M.vr.gr. TvT

Antwoord van BimmerParts
Na regen komt zonneschijn...
Vorig jaar begin zomervakantie bestelling geplaatst... nooit niks meer van gehoord. Na vele mailtjes kwam er uiteindelijk uit dat de vorige eigenaar failliet was en zorgde voor een oplossing... na nog meer mailtjes niks terug gehad.. verloren hoop dacht ik..
Afgelopen april toch nog een poging gewaagd om te bellen.. Celina nam de telefoon op en ze heeft mij uitgelegd dat het is overgenomen door hun en dat alle bestellingen die waren geplaatst alsnog werden behandeld. Ik kreeg zelfs te horen de datum ongeveer wanneer het geleverd zou worden.
Ik heb uiteindelijk zelf mijn bestelling laten vallen omdat ik de spullen elders al had besteld. Ik heb het bedrag binnen 2 weken volledig netjes terug gekregen. BimmerParts is weer back on track en ik raad iedereen aan daar weer zijn vertrouwde, originele en kwaliteitsspullen te kopen.
Ik wens BimmerParts heel veel succes met de doorstart !

Antwoord van BimmerParts
Erg servicegericht en benaderbaar per telefoon en mail!
Voor het eerst wat BMW accessoires besteld. Ook na een verzoek voor een product, welke niet in het assortiment was, heeft men deze opgenomen in de webwinkel, zodat ik alles kon bestellen, wat ik wilde! De levertijd was verrassend! Erg snel en ook het mail contact met Celina was verrassend persoonlijk!

Toch geleverd!
Toch geleverd!
Nadat de bestelling uitbleef i.v.m. problemen bij de vorige eigenaar, heb ik ondertussen toch mijn bestelling geleverd gekregen onder de nieuwe eigenaar.
Top dat dit zo opgelost wordt!

Blij met overname
Nieuwe eigenaren hebben mij niet teleur gesteld. Bestelde goederen toch nog ontvangen. Ik ga zeker nog bij hun bestellen. Een echte aanrader.

Bedankt!
Half jaar geleden bestelling gedaan, vorige eigenaar liet het afweten.
Nieuwe eigenaren hebben woord gehouden en mijn bestelling alsnog bezorgd. Dankjewel en respect hiervoor!

Onderdelen keurig ontvangen…
Onderdelen besteld en keurig afgeleverd. Dit bedrijf doet zoals het hoort.

Antwoord van BimmerParts
Top kwaliteit en best snelle levering
Top kwaliteit en best snelle levering! Ik ben tevreden !

Prima gegaan
Prima gegaan, goede en snelle afhandeling van bestelde artikelen en goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Eenvoudig order proces
Eenvoudig order proces. Goede track en trace. Snel geleverd.

Antwoord van BimmerParts
Super communicatie en bijzonder vlotte…
Super communicatie en bijzonder vlotte afhandeling van de bestelling