BimmerParts Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Volgens afspraak geleverd Eerst mailcontact gehad en gevraagd of het betreffende onderdeel in voorraad was Daarna via site besteld Levertijd was 4-5 werkdagen gisteren in ontvangst genomen On... Toon meer

Laatst een bestelling gedaan, order helaas nooit aangekomen. Contact opgenomen via Facebook en had binnen 15 minuten concreet antwoord. Order was wel verzonden (zonder track&trace weliswaar) maar er w... Toon meer

Half januari een bmw dashcam Car Eye gekocht. Veilig betaald via PayPal en 2 dagen later al bezorgd via PostNL. Ik had de slechte reviews wel gelezen, maar gezien ik verzekerd ben tegen aankopen via i... Toon meer

Goede klantenservice en juiste levering. Afgelopen week een voorruitrubber seal besteld voor een BMW Z4 Coupé. Deze was moeilijk te plaatsen waarna ik vroeg om bevestiging vh bestelde artikel. Dit is... Toon meer

1. Auto-accessoire winkel

"Ons bestaansrecht is samen te vatten in drie letters: BMW. BimmerParts levert alles op het gebied van originele (merk)onderdelen, accessoires, styling & tuning, exclusief voor de BMW-rijder. Of u nu een sportieve of zakelijke rijder betreft. In het bezit bent van een BMW met historie of een spiksplinternieuw exemplaar; zolang het BMW-bloed kruipt waar het niet gaan kan, bent u bij ons aan het juiste adres!" -------------- Met vriendelijke groet, Team BimmerParts

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Nieuwe eigenaar wel betrouwbaar.

Nieuwe eigenaar heeft keurig mijn oude bestelling van de vorige eigenaar in mindering gebracht bij een nieuwe bestelling.
Vlotte communicatie en snelle levering.
Is weer betrouwbaar.

12 april 2018

Beste Hans,
Hartelijk dank voor de positieve beoordeling. Fijn dat we het op deze manier hebben kunnen afhandelen.
Team BimmerParts

Goede levering met goede communicatie

Website is overgenomen door een nieuw bedrijf en deze hebben de problemen van de oude eigenaar zeer netjes opgelost.
Product netjes ontvangen en communicatie liep snel en soepel.
Er kan weer met een gerust hart besteld worden en ik wens de nieuwe eigenaren veel succes met het nieuwe bedrijf.

9 april 2018

Beste Bjorn,
Bedankt voor de positieve woorden, dit waarderen wij zeer.
Team BimmerParts

Na ruim 14 maanden werd er netjes…

Na ruim 14 maanden werd er netjes kontakt met mij opgenomen en het door mij bestelde en betaalde werd geleverd.
Heel erg netjes dat de nieuwe eigenaar de puinhoop van de voorganger oplost!!!
Dat dit voor een aantal mensen nog niet helemaal vlekkeloos is verlopen is jammer,maar het gaat vast goed komen,grote waardering voor de nieuwe mensen achter Bimmerparts!
Mvg K de Jong.

19 februari 2018

Eind goed al goed

Vorig jaar na de zomervakantie had ik een middenconsole besteld voor mijn BMW 323Ci (E46). Het leveren & communicatie werd een probleem. Sinds eind januari is het opgepakt door de nieuwe eigenaar. De achterstand wordt weggewerkt. Ik was 2 dagen geleden aan de beurt en heb het mogen ontvangen in een mooie stevige verpakking.

De oude GSM is er nu uitgehaald en de middenconsole zit op z'n plek.

Kort om: Vanaf nu kan je gewoon bestellen bij Bimmerparts.nl en ze reageren zeker ook op e-mail!

16 februari 2018

Lang verwachte bestelling vandaag ontvangen

Proficiat aan het nieuwe team van BimmerParts.
Na lang wachten was het vandaag eindelijk zover, mijn pakket werd geleverd. Ik had eigenlijk de hoop op een levering al een beetje verloren.
Na eerlijk te zijn geïnformeerd via verschillende mails zijn de nieuwe eigenaars hun belofte zonder aarzeling nagekomen. Mijn vertrouwen voor de toekomst is hersteld.
Groeten en alsnog bedankt.
Frankie Cornelissens

14 februari 2018

Beste Frankie,

Dank voor jouw positieve beoordeling, dit waarderen wij ten zeerste!
Fijn dat we jouw bestelling hebben kunnen afhandelen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Na de overname toch bestelling …

Na de overname toch bestelling ontvangen
bedankt aan het nieuwe team voor de correcte afhandeling
werden ook duidelijk en goed geinformeerd

12 februari 2018

Beste Gregory,

Fijn dat we jouw bestelling hebben kunnen afhandelen. Dank voor de positieve feedback!

Toch nog goed gekomen...

Door de overname is BimmerParts terug betrouwbaar geworden. Alles werd uiteindelijk perfect geleverd en de service is nu op en top.

9 februari 2018

Beste Lorenz,

Dank voor jouw positieve feedback, daar doen wij het voor!

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Was eerst een oplichting bedrijf …

Was eerst een oplichting bedrijf overgenomen mijn spullen alsnog gehad en met snelle levering na aanvraag, Top bedrijf!

-Robin Wall

7 februari 2018

Beste Robin,

Dank voor jouw beoordeling, dit waarderen wij zeer!

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Nieuwe eigenaar is te vertrouwen en komt afspraken na!

Sinds de overname door de nieuwe eigenaar ben ik perfect en snel geholpen. Ik heb mijn vertrouwen in Bimmerparts terug!

7 februari 2018

Beste Nick,

Bedankt voor de feedback, dit waarderen wij zeer.
Fijn dat wij het vertrouwen in BimmerParts voor jou hebben kunnen herstellen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Ik ben super geholpen naar het overname …

Ik ben super geholpen naar het overname als nog me bestelling binnen gekregen zeer goede contact via mail goede service snel gelevert ga zo door 👍

Beste Adil,

Dank voor jouw feedback. Dit waarderen wij zeer!
Fijn dat de communicatie prettig is verlopen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Bimmerparts is geen oplichter !!

Bimmerparts heeft mijn ontzettend goed en netjes geholpen! Nadat de vorige eigenaar zijn verplichtingen niet meer nakom komen is mijn bestelling niet opgestuurd. Nu heeft de nieuwe eigenaar netjes mijn bestelling alsnog verzonden wat hij niet had hoeven doen! Ontzettend netjes en service binnen 1 dag in huis

Beste Xerxes,

Dank voor de feedback! Fijn dat wij jouw bestelling hebben kunnen afhandelen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Het vertrouwen in bimmerparts is voor mij hersteld!

Na de overname door de nieuwe eigenaar is alles ineens in een stroomversnelling gekomen en is mijn openstaande order netjes afgehandeld. Ik ben steeds op de hoogte gehouden van de stand van zaken en gemaakte beloftes zijn netjes nagekomen. Als slotstuk heb ik vandaag het geld op mijn rekening gekregen en gezien het voorgaande is het vertrouwen voor mij hersteld!

Beste F,

Bedankt voor de feedback, dit waarderen wij zeer.
Fijn dat wij het vertrouwen in BimmerParts voor jou hebben kunnen herstellen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Onder nieuw beheer weer een keurige …

Onder nieuw beheer weer een keurige website. Alles keurig ontvangen! Goed ingepakt en kloppend.

Beste Zeeuw,

Dank voor de feedback, dit waarderen wij zeer!

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Nieuwe eigenaar is betrouwbaar!

Na de overname van bimmerparts vrij snel de bestelde onderdelen binnen gekregen.

Credits voor de nieuwe eigenaren die de bende keurig aan het opruimen zijn.

Beste Fabian,

Bedankt voor jouw support. Fijn dat we de kwestie hebben kunnen afhandelen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Nadat de vorige eigenaar zijn …

Nadat de vorige eigenaar zijn verplichtingen niet meer kon nakomen leek het dat ik mijn geld kwijt was. Echter de nieuwe eigenaar heeft ook de openstaande orders overgenomen waardoor ik uiteindelijk toch mijn geld terug heb gekregen. Uiteindelijk dus prima service.

5 februari 2018

Beste de Kleijn,

Bedankt voor uw feedback.
Wij zijn u in de toekomst graag weer van dienst!

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Dit noem ik nog eens service !!!!

Dit noem ik nog eens service !!!!
De nieuwe eigenaar van Bimmerparts komt zijn beloftes heel vlug na en dat beloofd voor de toekomst.Heb er terug vertrouwen in.TOP!!

5 februari 2018

Beste Walter,

Bedankt voor jouw vertrouwen
Fijn dat we de kwestie hebben kunnen oplossen.

Team BimmerParts | Botrade B.V.

Na overnamen artikel snel thuis bezorgd …

Na overnamen artikel snel thuis bezorgd gekregen
In de tussentijd goed contact en goed op de hoogte gehouden,top
Veel succes in de toekomst Bimmerparts

2 februari 2018

Beste Casper,

Bedankt voor jouw support.
Fijn dat we de kwestie hebben kunnen oplossen.