Bink Klimaat
Eind mei een Panasonic multi-split met twee binnenunits laten plaatsen. Na uitgebreid overleg met Bink een duidelijk plan/aanpak afgesproken, wat ook goed is uitgevoerd. De twee jonge monteurs... Toon meer
Ik heb een fijne ervaring met Bink Klimaat. Via Facebook Messenger in contact gekomen met het bedrijf. Na wat foto’s en telefonisch overleg samen tot een plan gekomen waar de airco’s moeten komen. He... Toon meer
Ik horde dat bedrijfspand bijna week geleiden verwoest en hun webshop is nog steeds actief. Ik heb gisteren order geplaatst maar vanwege haast wilde zelf naar hun afhaal adres, maar ik zag wat verve... Toon meer
Mensen keken ook naar
Houdt zich niet aan de afspraken
Houdt zich niet aan de afspraken. Aanbetaling gedaan, niet komen opdagen op de dag van afspraak! Wij wouden 4 airco’s laten plaatsen in 2 panden. Bink vraagt aanbetaling direct bij offerte.Aanbetaling na een week nog steeds niet terug gestort, terwijl ze schriftelijk aangeven u krijgt het zsm terug. Dus geen aanbetaling doen van te voren. Niet te vertrouwen:)
Slechte communicatie, lekkage na plaatsen
Vervelende ervaring, communicatie gaat moeizaam, telefoonnummer klopt niet. Na installatie airco bleken we lekkage te hebben en reageerde het bedrijf niet meer. Meerdere malen gepoogd te bellen echter telefoonnummer klopt niet op de site. Via email geen reactie op verzoek tot contact en betalen van kosten omtrent lekkage. Ik zou dit bedrijf sterk afraden.
Genieten van de Airco
Vorig jaar contact opgenomen met Bink voor een offerte voor 1 buitenunit met 2 binnenunits.
Zeer snel een offerte ontvangen en vervolgens een afspraak gemaakt voor de levering/montage.
Dit liep niet helemaal zoals gepland, de 1 ste keer hadden ze autopech en de 2 e keer liep de montage uit. Ze hebben netjes een 3 e afspraak op korte termijn gemaakt en alles gemonteerd.
Helaas deed 1 unit het niet helemaal na behoren, Contact opgenomen en er kwam weer een monteur langs. Deze heeft het probleem verholpen en sindsdien genieten wij in de zomer van een lekker koel huis en in de winter van de lekkere warmte. het is een set van Panasonic en bevalt erg goed!
prima bedrijf
prima bedrijf, kreeg eerlijk advies en correct installatie
Wat een K.. bedrijf
Wat een K.. bedrijf. Komt geen enkele afspraak na. Al 6 maanden bezig om een probleem op te lossen.
Al 10 afspraken gehad met een "monteur" maar elke x is er 1 ziek zwak of misselijk of zonder bericht niet komen.
Op mail of iets dergelijks wordt niet gereageerd en de Whatsapp wordt je geblokkeerd.
Niet doen. Wat zei ik? NIET DOEN!
Kan ik nog iets toevoegen aan het overduidelijke bewijs van oplichterschap? Wellicht een nuance. Na het bestellen van de airco duurde het even voordat deze ook daadwerkelijk werd geplaatst. Monteur ziek, zwak en onderweg, maar toen ze kwamen, was het netjes en keurig geregeld. Goede uitleg, nette jongens, werkten dik over. Echter, de airco maakte een onverklaarbaar lawaai en werkte niet naar behoren, en toen begon de ellende. Niemand neemt, op, mails worden niet gelezen/niet op gereageerd, je Messenger wordt geblokt, er wordt na dreigen met een rechtsbijstand plots wel gereageerd. Hij beloofde een monteur te sturen en je raadt het al....die is ziek, zwak en onderweg. Je hoort helemaal niks meer. Geen enkele recatie op tientallen berichten, appjes, belletjes en mails. Als je dit leest: GA NIET MET ZE IN ZEE. Bespaar jezelf de ellende!
Super professioneel,goed service!
Hartstikke blij met airco en monteurs
Alles ging volgens afspraak.Prijs valt reus mee vergelijken met andere bedrijven.
NIET AAN BEGINNEN, SLECHTE SERVICE
Vorig jaar 4 airco's besteld en afspraak juni gemaakt maar toen waren ze ineens niet leverbaar en mensen waren ziek. Na zelf om de paar weken bellen, zij belde nooit met status oid, uiteindelijk in augustus 2 airco's binnen en laten plaatsen. Binnen een week een lek en duurde weer een week met bellen, niet terug gebeld worden, mailen, geen reacties uiteindelijk airco's gemaakt met erkenning fout van hun kant. Korting gehad en belofte dat 1ste onderhoudsbeurt gratis is. Ik ben nu al bijna 2 maanden hier een afspraak voor aan t maken maar ik ben geblokkeerd door hen op messenger, mails reageren ze helemaal niet op en per telefoon niet bereikbaar. Echt waar ik heb nog nooit zo'n slechte service meegemaakt en kan ze echt NIET aanraden! Ik ga mijn rechtsbijstand of de rijdende rechter inschakelen!
Heb 2 airco’s laten installeren en ben…
Heb 2 airco’s laten installeren en ben blij met het resultaat.
Wat een bedrijf......
Wat een bedrijf......
Telefonisch onbereikbaar en leugen op leugen
Na airco plaatsing problemen 6 x een afspraak van hun kant afgezegd (monteur ziek) ziek bedrijf dus.
Ben nu al 3 maanden bezig en nog geen oplossing.
Denk voor dat je hier aan begint
Contact met Bink was zeer goed
Contact met Bink was goed, snel een afspraak kunnen maken. Dag voor de montage een mail gekregen met de tijden. Monteurs waren keurig op tijd hebben goed werk afgelverd, alle rommel opgeruimd, kortom zeer positief
2 aardig monteurs en samen goed…
2 aardig monteurs en samen goed overleggen waar airco op hangen etc..gewoon top . Ik ben dik tevreden mee
Panasonic multi-split
De twee jonge monteurs werkten netjes, wisten wat de bedoeling was, alles ook overlegd met ons, zowel voor als tijdens de werkzaamheden, en na afloop alles keurig opgeruimd. De werking/bediening van de airco's is na afloop besproken met ons en gedemonstreerd. Leuke ventjes.
Volledig tevreden over het afgeleverde werk en de service. Niets op aan te merken.
Bedankt!
Bedankt voor de snelle service
Bedankt voor de snelle service, vriendelijke monteurs en snelle montage.
De jongens waren op afgesproken tijd.
De jongens waren op afgesproken tijd.
Beleefd en vriendelijk.
Alles netjes gemonteerd en en opgeruimd. Uitleg gekregen hoe de airco werkt.
Top gedaan jongens
Heel tevreden met dit bedrijf
Heel tevreden met dit bedrijf. wij hebben 3 weken geleden 2 aircos laten plaatsen. De monteurs waren mooi op tijd en hebben netjes werk geleverd.
ik raad dit bedrijf zeker aan.
Dik tevreden
Vanochtend zijn ze bij mij geweest om op zolder een airco unit te plaatsen en wij zijn dik tevreden nu alleen de woonkamer nog
Hartstikke top dit bedrijf!!!!
Twee jonge knapen vandaag van bink…
Twee jonge knapen vandaag van bink klimaat geweest en de airco gemonteerd op zolder denken heel erg met je mee en niks is teveel gevraagt