Houdt zich niet aan de afspraken. Aanbetaling gedaan, niet komen opdagen op de dag van afspraak! Wij wouden 4 airco’s laten plaatsen in 2 panden. Bink vraagt aanbetaling direct bij offerte.Aanbetaling... Toon meer
Bink Klimaat
Eind mei een Panasonic multi-split met twee binnenunits laten plaatsen. Na uitgebreid overleg met Bink een duidelijk plan/aanpak afgesproken, wat ook goed is uitgevoerd. De twee jonge monteurs... Toon meer
Mensen keken ook naar
Vandaag zijn de heren van bink klimaat…
Vandaag zijn de heren van bink klimaat bij ons langs geweest om een airco in de slaapkamer te installeren. Na research op internet kwamen we uit op de Panasonic en ook wij zijn klaar voor de hete zomers. Bedankt heren.
Communicatie en beloften waarmaken is echt ondermaats
Wij hebben hier vorig jaar maart 3 multisplit-airco’s besteld en betaald, waarvan er 1 is geplaatst vorig jaar juni. We hebben vanaf dat moment tot en met nu geprobeerd om de overige units geïnstalleerd te krijgen, maar na vele frustraties en beloften verder hebben we vorige week besloten af te zien van verdere zaken en hebben dit mondeling en via mail, inclusief een bijlage met alle communicatie-momenten (veelal van ons uit) laten weten.
Aangezien er nog niet gereageerd is binnen 10 dagen (en wij verwachten dat dit ook niet gaat gebeuren) willen we dit op deze manier ook nog eens uiten.
We hebben nogmaals veel begrip voor de ontstane situatie waar ook dit bedrijf mee te kampen heeft gehad, maar het houdt een keer op.
Wij betreuren dit zeer, zeker omdat wij een ijzeren geduld hebben gehad. Maar op een gegeven moment is zowel het geduld als het begrip op. Zeker als we op social media zien dat er recent meerdere binkies zijn geplaatst!
Wij zien helaas de noodzaak nu om juridische hulp te zoeken. Erg jammer dit.
Wij hebben een multisplit unit met buitenunit
Wij hebben een multisplit unit met buitenunit laten plaatsen door Bink klimaat. Ze hebben hele goede prijzen en werken voornamelijk met Panasonic. Het contact verliep goed via de mail en er wordt adequaat op mailtjes gereageerd door Jen. Op de dag van monteren kwamen de monteurs netjes op tijd en hebben we vooraf besproken hoe wij het wouden hebben. Ze dachten goed met ons mee en niks was onmogelijk. Ze zijn direct van start gegaan en hebben de klus binnen een paar uur geklaard. Voordat ze weggingen hebben ze alles netjes opgeruimd en een duidelijke instructie gegeven van hoe de units werken en wat alles inhoudt. Wij zijn dik tevreden met onze airco's en kunnen dankzij Bink de warme zomerdagen trotseren!
Tijdelijk geen order plaatsen!
Ik horde dat bedrijfspand bijna week geleiden verwoest en hun webshop is nog steeds actief. Ik heb gisteren order geplaatst maar vanwege haast wilde zelf naar hun afhaal adres, maar ik zag wat vervelend gebeurt met die bedrijf!
Vervelend voor tientallen klanten die online bestelling geplaatsten en nog steeds geen reactie van de verkoper.
Het was beter geweest dat ze per direct hun webshop ook tijdelijk still gezetten!
Super bedrijf
Super bedrijf. Vandaag 1 maart hebben ze de airco’s geleverd en geplaatst. Goed advies en alles tot in de puntjes verzorgd. Alles keurig afgewerkt, schoon achtergelaten. Netjes monteurs, geen koffie leuten en werken contant door. Bedankt Bink voor de hele goede service.
Fijne ervaring!
Prima service. Alles in goed overleg en komen afspraken na. Aanrader!
Vriendelijke en deskundige monteurs
Vriendelijke en deskundige monteurs. Top werk verricht en dit bedrijf is zeker aan te raden
1 ster is echt nog teveel voor dit bedrijf!
1 ster is echt nog teveel voor dit bedrijf! GA ABSOLUUT NIET IN ZEE MET DEZE MENSEN! Alle negatieve reviews zijn waar. Ze doen absoluut niet wat ze beloven. Er is bijna geen communicatie mogelijk en ze houden je maanden aan het lijntje en plots reageren ze nergens meer op. Totale ergernis en frustratie als je van dit bedrijf gebruik maakt!!
Al weken bezig om een rekening te…
Al weken bezig om een rekening te krijgen met garantie voorwaarden en een door hun toegezegde belofte voor een gratis onderhoudsbeurt voor het jaar 2021 ivm met eerdere beloftes om te installeren die 2 keer verzet werden,
Zeer keurig geplaats
Zeer keurig geplaats
Toffe en vriendelijke mensen
die airco
Geplaats hebben
Correct afspraak en plaatsing op afgesproken datum
Walgelijk bedrijf
Bedrijf wordt gerund door malafide personen. Ze liegen en bedriegen de boel bij elkaar. Dat je je op deze manier presenteert is echt walgelijk. Dit zou niet mogen kunnen. Een hele hoop associale medewerkers die doen waar ze zin in hebben. Aub niet in zee met deze mensen gaan. Het bespaart je een hele boel koppijn.
Antwoordt nr Bink,
En weer probeert u de boel te belazeren. U maakt mensen geld afhandig en geeft hierna geen service meer. U gebruikt zelfs corona als excuus...wauw u durft zeg. Door corona geeft u klanten o.o service. Neemt u geen telefoontjes van ze aan en liegt u hier? U en uw medewerkers zijn belachelijk bezig naar klanten en dit is schandalig. Veel succes met de boel belazeren!

Antwoord van Bink Klimaat
Onbetrouwbaar meer niets.
Niet behulpzaam, 0,0.
Komen hun woord totaal niet na.
Na maanden van beloftes over het naleveren van WiFi modules nog steeds niets ontvangen na meerdere toezeggingen.
Gewoon niet in zee gaan met deze firma, de gok niet waard....
Jammer dat dit soort firma’s op deze manier hun verplichtingen niet nakomen.
1 woord: onbetrouwbaar.
Koop hier niets!
Koop hier niets!! Communicatie is bijna niet mogelijk en mocht je wel in contact komen dan komt er geen oplossing. Inmiddels al 4 maanden aan het wachten op geld voor een bestelling die nooit geleverd is! Elke week bellen en contact via messenger maar er wordt nergens meer op gereageerd! Pure diefstal. En dan over de installatie van de airco’s maar niet te praten want electrisch dusdanig aangesloten dat de elektricien zichzelf afvroeg dat het hem verbaasde dat de boel niet afgebrand was.
Service dramatisch
Plaatsing ging prima van 2 Panasonic units door de monteurs in februari. Tijdens de warme periode koelde 1 van de units niet voldoende. Bleek dat ze een 2kw hadden geplaatst ipv en 3,5 kw zoals afgesproken. Nu 3 maanden bezig om dit te regelen. Reageren niet of nauwelijks op bellen of mailen. Tot op heden dus nog geen oplossing. Garantie tot aan de deur. Ze plaatsen en de service daarna is echt waardeloos.
Kleine update. Na tijden niks gehoord te hebben kwamen ze ineens met het voorstel om op 7 januari de unit te vervangen. Op 7 januari kwamen ze weer niet opdagen zonder bericht. Vervolgens zijn ze niet meer te bereiken zoals altijd.
Wordt nu een juridische zaak. Jammer want de oplossing is niet echt moeilijk.
Vandaag 2 Panasonics door de jongens…
Vandaag 2 Panasonics door de jongens van Bink-Klimaat laten ophangen.
Voor het plaatsen was ik wat huiverig, omdat ik ook recensies had gelezen dat de monteurs niet kwamen opdagen en er ook moeilijk contact gelegd kon worden met Bink. Nadat ik gister nog geen nieuws had gehoord over het tijdstip van plaatsen vandaag was ik dus bang dat mij hetzelfde zou overkomen.
Niets is minder waar. De monteur heeft zelfs gisteravond laat nog met ons gebeld om vast te bespreken hoe we eea willen. Ook heeft monteur foto's gevraagd, zodat hij de situatie goed kon inschatten.
Vanmorgen waren de monteurs er stipt op tijd en hebben zelf meer werk moeten verrichten, omdat de buitenunits uiteindelijk toch in de tuin moesten komen. Ze kwamen zelf met die optie, zodat we zeker geen gezeur zouden krijgen met de gemeente ivm wijziging aan straatbeeld. Letterlijk niks was te veel gevraagd voor de monteurs, zelfs de kabelgootjes zijn mega netjes afgewerkt! Wij zijn super tevreden over de montage en service!
Zeer slechte ervaring mee!
Slechte ervaring mee.
Zo'n maand geleden een airco besteld en een afspraak gemaakt om de arico tussen 07:00 en 09:00 uur in de ochtend te laten plaatsen. Een dag voor het plaatsen om 22:00 uur in de avond krijg ik bericht dat het plaatsen pas om 16:00 uur mogelijk is vanwege "een zieke". Om 17:00 uur nog niets vernomen van het bedrijf, telefoon werd telkens weggedrukt. Vervolgens heb ik gemeldt dat ik geen vertrouwen meer in ze had en de aankoop daarom niet meer door kan gaan. Kortom geen vertrouwen in Bink klimaat!
-Valt slecht mee af te spreken
-Valt slecht mee te communiceren
-Komt afspraken niet na