Bladmuziekplus Reviews

TrustScore 2 uit 5

1,8

Net als vele andere klanten, is ook mijn bestelling in delen en met grote vertraging bezorgd, tot nu toe onvolledig. Ik had drie boeken besteld, waarvan er twee zijn geleverd, elk afzonderlijk. Per em... Toon meer

Bladmuziek besteld. Na aantal maal per mail vragen waar mijn bestelling bleef, kreeg ik na een maand te horen dat ik een boek van een heel andere auteur zou krijgen, want dat was een verbeterde versie... Toon meer

3 weken geleden voor mijn muziekacademie een bestelling geplaatst en betaald. Na hun bevestigingsmail heb ik niets meer ontvangen. Mails worden niet beantwoord. Vrees dat ik mijn geld kwijt ben.... Toon meer

Begin april muziekboek besteld, tot op heden ondanks herhaald mailen en bellen niets ontvangen, ook nog geen geld terug. Zeer teleurstellend.

1. Muziekwinkel

Bladmuziekplus is een onafhankelijke partner in bladmuziek. Leverancier van alle muziek voor blazers en strijkers van o.a. de Haske Publications, Hal leonard, Henle Verlag, Schott Musik Verlag, Carus Verlag en honderden internationale uitgevers. Bladmuziekplus is gevestigd in Gendringen

Slecht

TrustScore 2 uit 5

Heeft 15% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

27 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Uitstekende service

Uitstekende service, doen wat ze beloven, levering na 3 dagen zoals afgesproken, telefonisch goed bereikbaar en staan je vakkundig en met raak en daad te woord en willen met je meedenken. Zeer fijne uitgeverij, Bladmuziekplus TOPPY.

27 oktober 2020

Prima service!

Na een goed telefonisch advies heb ik de SATB-partituren van een mooi Marialied binnen een week ontvangen. Alvast een mooie voorbereiding voor als we met het koor weer kunnen gaan zingen!

11 september 2020

Super!

Lang gezocht naar een muziekstuk, Bladmuziekplus kon mij meteen helpen. Ik kreeg snel reactie en werd super geholpen! Heel blij mee!

25 augustus 2020

drie weken moeten wachten

Ik heb drie weken moeten wachten op mijn bestelling. Ik had na twee weken een e-mail gestuurd om mijn bestelling te annuleren, en kreeg het bericht dat het al verstuurd was. Het bleek niet zo te zijn, want een week later kreeg ik een verzendbevestiging.
De voorraad indicatie klopt ook niet.

4 juli 2020

prima service

heel fijn en adequaat gehandeld. mijn boeken zijn meerdere keren "zoek" geraakt bij de bestelling, maar dat heeft de firma goed opgepakt.

19 juni 2020

Top!

Goed advies, goede service!
Heel snel geholpen, ik ben een blij mens en een vaste klant!
Dank jullie wel!

17 juni 2020

Tevreden klant.

Ik heb meerdere keren contact gehad en werd dan netjes geholpen met mijn vragen.
Ook werd de bestelling snel geleverd.
Ben er zeer tevreden over!

29 mei 2020

Snelle levering, maar ..

Hal Leonard sheetmusic is duur in vergelijking met de VS site.
De interface is niet eenvoudig. Een goede filterfunctie zoals bij alle-noten.de vereenvoudigt het zoeken. Prima service en snelle levering door de brievenbus.

18 mei 2020

Music - John Miles

Mijn ervaring met Bladmuziekplus is goed bevallen. Uiterst vriendelijke mensen, en ook in het natrekken van de reeds verstuurde muziek die maar niet bij mij op de mat wilde vallen zijn ze uiterst behulpzaam geweest. Dank daarvoor!
U kunt met een gerust hart muziek bestellen bij Bladmuziekplus.

6 mei 2020

Goede service. Miste een indicatieve leverdatum. Per mail om gevraagd en snel antwoord gekregen. Paar dagen later was de bestelling ook geleverd, ondanks deze tijden.
Tip is wel om een indicatie af te geven direct na plaatsen bestelling en tussentijds indien levering langer duurt.

29 april 2020

Prima!

We hebben gekregen wat we bestelden. Goede afhandeling online en binnen enkele dagen binnen gekregen. Zoals je als klant kan verwachten, dus de volgende keer weer hier bestellen.

20 april 2020

Bladmuziek

Goede service snelle levering en vriendelijke mensen bestel er zeker wat weer

Mary-lou

20 april 2020