Dank je wel voor je review. Jammer om te horen dat je ervaring dit keer minder positief was. Ik leg graag uit hoe onze laagsteprijsgarantie werkt en waarom we in dit geval niet met de prijs konden meegaan.
Onze laagsteprijsgarantie geldt alleen wanneer er sprake is van een volledig gelijkwaardig product én wanneer de andere aanbieder officieel partner is van de fabrikant, in dit geval Microsoft. Dat is belangrijk, omdat er anders geen eerlijke vergelijking mogelijk is. Het moet echt om precies hetzelfde type licentie gaan, met dezelfde voorwaarden, dezelfde looptijd, dezelfde gebruiksrechten en dezelfde leverwijze.
Daarnaast accepteren we alleen prijsvergelijkingen met aanbieders die, net als wij, officieel door Microsoft erkend zijn. Dat is niet om moeilijk te doen, maar omdat aanbieders zonder officiële status vaak werken met sleutels waarvan de herkomst niet volledig controleerbaar is, zoals doorverkochte, volume- of ontwikkelaarslicenties. Dergelijke licenties kunnen op korte termijn lijken te werken, maar vormen een risico op latere invalidatie of problemen bij support en verificatie. Wij verkopen uitsluitend officiële licenties afkomstig uit het Microsoft-partnerkanaal. Daardoor weten wij zeker dat onze licenties volledig legaal zijn, blijvend bruikbaar blijven en worden geleverd met de ondersteuning en garantie die daarbij horen.
Wanneer een andere website niet officieel door Microsoft is erkend, kunnen wij niet aannemen dat het product onder dezelfde voorwaarden wordt geleverd. Daarom kunnen we de prijs in dat geval niet matchen. Onze garantie is dus zeker niet bedoeld als “wassen neus”, maar juist om klanten te beschermen door alleen eerlijke en betrouwbare vergelijkingen te accepteren.