Alles OK alleen de prijs is vrij hoog…
Alles OK alleen de prijs is vrij hoog en de onderbreking die NIET ging optreden bij voortijdige verlenging trad toch op. Spijtig.
Your.Software ist kein Zwischenhändler oder Händler für Produkte aus zweiter Hand. Your.Software ist ein Full-Service-Anbieter der besten Software zum günstigsten Preis, die wir direkt vom Hersteller kaufen. Dies garantiert 100% legitime Software und macht uns zu einem zuverlässigen Lieferanten für alle Software, die Sie benötigen.-------------------------------------------------------------- Your.Software is geen tussenpersoon of handelaar in 2e hands aanbod. Your.Software is een full-service provider van de beste software tegen de scherpste prijs die we direct bij de fabrikant inkopen. Hierdoor leveren 100% legitieme software en zijn we een betrouwbare leverancier voor alle software die jij nodig hebt.---------------------------------------------------------------------------Your.Software is not an intermediary or trader in second-hand offers. Your.Software is a full-service provider of the best software at the sharpest price, which we purchase directly from the manufacturer. As a result, we supply 100% legitimate software and we are a reliable supplier for all the software you need.
Postbus 26, 7475 ZG, Markelo, Nederland
Heeft 97% van zijn negatieve reviews beantwoord
Verlopen licentiesleutel ontvangen bij bestelling #124514204.
Chatgesprek met Norton toegevoegd aan aangemaakte ticket maar reactie van your.software is dat ik contact met Norton moet opnemen. nogmaals in ticket vermeld dat ik dat al heb gedaan en mijn geld terug wil en dan blijft het stil.
----------------------------------------------------
Vandaag 10-mrt-2026 reactie gehad dat your.software de licentiesleutel terug wil nemen. Nu afwachten of bedrag wordt gerestitueerd.
you.software heeft aangegeven de productsleutel in te nemen en het aankoop bedrag te restitueren.
12maart 2026
Aankoopbedrag is terugbetaald.
Laagste prijs garantie?
Dacht het niet.
2 websites met lagere prijs gevonden en ze gaan niet met de prijs mee omdat het zogenaamd geen officiele resellers zijn van het betreffende merk.
Die laagste prijsgarantie is dus een wassen neus.
Helaas, in het verleden goede ervaringen gehad, nu valt het vies tegen.

Antwoord van Your.Software
Ik wilde Avast Ultimate software bestellen en heb er 14,99 euro voor overgemaakt en kreeg de link zodat ik het kon installeren en gaf ik mijn goedkeuring.Wat schetst mijn verbalizing dat het programma ineens overschakeld op Avast Premium waarvoor 35,88 Euto betaald moet worden.Daar Ben ik in eerste instantie niet mee akkoord gegaan en heb de installatie uitgesteld omdat ik dacht een fout te hebben gemaakt.Effin opnieuw opgestart en het begon weer maar omdat ik hier in de spammail om kom heb ik het er maar bij gelaten en het bedrag betaald.Er zijn de andere dag allerlei wachtwoorden verdwenen waardoor ik ook niet meer in outlook kon komen omdat mijn wachtwoord ineens niet meer geldig is.Enkele keren nog geprobeert met mijn wachtwoord toen is mijn account afgesloten vanwege de vele pogingen die ik ondernomen had.Zit nu met een laptop die niet meer verder meer komt dan het opstartscherm waarmee ik niets kan.Zit nu te wachten op een college van een software bedrijf die de boel uit de puin kan trekken omdat ik hier al een week niet meer in het hele systeem kan komen omdat het op zwart staat.Dit bericht is op een chrome-book geschreven omdat mijn eigen Live.NL account onbereikbaar is.YOUR SOFTWARE IS GEWOON EEN COWBOY OP DAT GEBIED.ik had beter rechtstreeks kunnen downloaded bij Avast, dan maar de hoofdprijs betaald i.p.v geld kwijt en deze ellende.

Antwoord van Your.Software
Adobe lightroom besteld met een flinke korting.
Moest even zoeken waar ik de licentiecode moest invullen maar daarna werkt het perfect!
Had de Norton 360 besteld en binnen een paar min had ik m'n bevestiging binnen en kon ik mijn download starten. Dus ben super blij met jullie.

Antwoord van Your.Software
Iets mis gegaan met betaling. Ik heb gewoon betaald en zeggen ze hele tijd dat ik moet betalen maar ik heb een overduidelijk al e-mails gestuurd met goeie bewijs dat ik heb betaald heb.  als ik een pdf via de
Bank heb gemaakt is dat al genoeg bewijs Bank wat wil je nog meer?

Antwoord van Your.Software
Norton 360 deluxe aangeschaft. Let op dat er VERPLICHT een verlenging moet opgegeven worden. Eerder gelezen hier in reviews, en direct je abo weer opzeggen voorkomt verrassing over een jaar. Licensie blijft gewoon een jaar geldig. Doe er je voordeel mee.

Antwoord van Your.Software
Ook ik heb hier het Antivirus programma Norton gekocht. Na betaling alle gegevens ontvangen om het te installeren. Helaas ging de installatie niet zoals het moest. Kreeg 1 of andere foutmelding. De foutmelding die ik kreeg heeft te maken met een link die ik ontving van dit bedrijf die simpelweg gewoon niet werkt. Contact gezocht met dit bedrijf voor een oplossing. Totaal geen reactie. Jawel. ik krijg na mijn plaatsing van deze review een reactie zoals gewoonlijk. Want dan is er paniek in de tent. En natuurlijk wordt je dan van het kastje naar de muur gestuurd. ik kan hier natuurlijk werk van maken omdat ik heel sterk sta. Je verkoopt namelijk zakelijk een product wat gewoon niet werkt Maar ik heb een veel beter plan. Ik ga hier niet al te veel moeite voor doen gezien het bedrag wat ik hieraan besteed heb. Ben al voorzien van de juiste software. Dit was na lange tijd weer eens poging tot de aankoop van officiële software en meteen de laatste.....
Waarvoor zou je geld investeren in een officieel pakket met totaal geen ondersteuning??? Want daar doe je het tenslotte voor.

Antwoord van Your.Software
Lange wachttijd voor installatie. Geen tijdvak
your.software vind ik heel goed, vooral prijstechnisch - behalve misschien, dat het Bitdefender-installatiebestand dat je kunt downloaden via de meegeleverde link, in het Nederlands is (wat ik nu toevallig een beetje kan praten en ook leuk vind ;o) ). Natuurlijk kun je later de taal voor de applicatie wijzigen in jouw Bitdefender-instellingen.
Also: Die Bitdefender-Download-Datei hat als Installationssprache Niederländisch (your.software ist ein niederländisches Unternehmen). Die Sprache der Anwendung kann man später in den Einstellungen ändern. Ggf. Installationsdatei bei Bitdefender selbst in gewünschter Sprache downloaden.
Gewoon een betrouwbare licentie website. Doe jezelf een plezier en koop hier je licenties. Bij mij werkte het in ieder geval direct. Heel blij mee, want ik heb namelijk Office nodig voor werk en door deze website heb ik meer dan 60 euro bespaart vergeleken met de officiële abonnementskosten.
Goede goedkope licentie voor Norton 360 Premium.! Nergens goedkoper kunnen vinden. Bij de Norton vrienden altijd even opletten direct na het invullen de auto-renewal weer uit te zetten. Betaal info opgeven is niet te ontkomen lijkt het, maar meteen de auto-renewal uitzetten al moet je door 4 schermen en aanbiedingen, maar dan sta je niet over een jaar voor verrassingen bij renewal voor de Norton prijs..
Ach ja, ik weet het had eerst de reviews maar gelezen...
Ik kocht een Norton pakket en wilde dat installeren, maar dat lukte niet omdat paypal mij verzocht nog eens 49,99 euro te betalen. Een klacht ingediend waarop een reactie volgde die het probleem niet oplost. Geld terug geven zoals wordt beloofd doen ze niet, dus opgelicht door dit bedrijf.

Antwoord van Your.Software
Onjuiste installatie informatie en 0 service in tegenstelling tot wat de website en de 100% tevredenheidsgarantie doet vermoeden!
Your Software blijkt geen enkele toegevoegde waarde te hebben, is telefonisch niet bereikbaar en met een doorverwijzing naar de klantenservice van Microsoft moet je het doen.

Slechte Klantenservice en Niet Werkende Activatiecode
Op vrijdag 12 juli 2024 heb ik via deze website een Microsoft Office 365-abonnement voor een duur van 12 maanden aangeschaft. Na het invoeren van de activatiecode op , zoals uitgelegd op de website, kreeg ik echter de melding dat de code ongeldig is.
Ik heb de code meerdere keren geprobeerd in te voeren op mijn laptop, maar zonder resultaat. Vervolgens heb ik vier keer via e-mail contact opgenomen met de klantenservice, maar ik ontving steeds alleen automatisch gegenereerde berichten zonder enige oplossing voor mijn probleem. Dit is zeer frustrerend en teleurstellend.
Ik verzoek dringend om dit probleem op te lossen door mij een werkende activatiecode te verstrekken of mijn betaling van €39,99 terug te storten op mijn rekening. De geboden klantenservice voldoet momenteel absoluut niet aan mijn verwachtingen.
Ik hoop spoedig een oplossing te ontvangen.