Blankhoutenmeubel Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,8

Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).

Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Toon meer

In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gat... Toon meer

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Perfecte meubels en goede service

We hebben ongeveer een driekwart jaar geleden een hoogslaper met aansluitend bureau bijpassende kasten gekocht voor onze zoon. Ik heb even gewacht met de recensie zodat we wat gebruikservaring hebben. Onze ervaring tot nu toe zijn zeer positief, het is mooi en stevig meubilair. De service van de winkel was ook perfect, ik kan het Blank Houten Meubel echt aanbevelen.

27 mei 2014

blankhoutenmeubel is top !

Is mijn tweede bestelling bij jullie en ben meer dan tevreden, krijg ook positieve reacties, vandaar mijn nieuwe bestelling voor mijn ouders.
Ik moet het enkele nog verven, ik zal foto posten als het klaar is, tot binnenkort. Veerle

23 april 2014

Vriendelijke en goede service

Na een bezoek in de winkel zijn de door ons bestelde meubels
snel en heel netjes geleverd. Super tevreden dus.
Blankhoutenmeubel is een aanrader.

Jeannettte van Groot Battavé

22 april 2014

Uitstekende webwinkel voor je houten meubels!

Ik heb 2 maal online een bestelling geplaatst bij Blankhoutenmeubel.
De site is duidelijk en gebruiksvriendelijk. De service en informatieverstrekking is uitstekend!
De meubels zijn binnen redelijke termijn, met een vriendelijke lach, netjes bezorgd in Rotterdam.
Mijn complimenten voor de service en de kwaliteit!

28 maart 2014

Uitstekende service en een goed klant contact

We hebben via de website een bed gekocht voor mijn dochter. Qua levertijd had het van mij iets vlotter gemogen, maar het geduld werd beloond. Prachtig bed van uitstekende kwaliteit, geen enkele op of aanmerking.
Ook levering vanuit Eindhoven - Tilburg tegen een heel scherp tarief. Aanrader!!

24 maart 2014

TOP meubels van hoge kwaliteit en goede prijs

achteraf had ik óók de lak (white wash) bij hun moeten kopen, was ik beter uit geweest. Volgende keer aan denken ;) en btw: fijne, persoonlijke en betrokken hulp in de winkel met goede service!

18 maart 2014

Stoelen

Hier 10 stoelen gekocht.
Prima prijs kwaliteit verhouding.
Goede service, meegedacht en gratis thuis afgeleverd volgens afspraak.
Zeer klantvriendelijk !!!!
Zou het bedrijf zeker aanraden.

12 maart 2014

Perfect!

Goede service; denkt mee en zoekt oplossingen bij speciale wensen.
Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

12 maart 2014

Goed

Twee kasten op maat laten maken. Goede snelle en ter zake doende service.

8 maart 2014

Goed advies en goede kwaliteit

Ik heb een aangepaste tafel laten maken door Blankhoutenmeubel.
Daarbij goed advies gekregen en alle afspraken werden keurig netjes waargemaakt.
Ook met het afleveren werd flexibel omgegaan. Uitstekende ervaring dus!

7 maart 2014

mooie kast van puur hout

Na lang zoeken heb ik een kast kunnen kopen bij blankhoutenmeubel die precies voldoet aan mijn eisen.
Goed afgewerkt en mooi simpel te monteren service en advies waren goed voor het behandelen van het hout.
Aanrader!

6 maart 2014

No nonsens meubelen voor een prima prijs en met een goed advies

Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prima advies, in mijn geval over de behandeling van de houten bedden door middel van een beits uit Scandinavië.
Prijs/kwaliteit is prima door zelfbouwpakketten.

1 maart 2014

Klantvriendelijk en professioneel

Ik heb een paar maanden geleden een boekenkast gekocht bij Blankhoutenmeubel en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. Ik kreeg bruikbaar advies over de onderdelen die ik nodig had. De bestelling ging soepel en de aflevering van de kast was op een datum en tijd die mij goed uitkwam. Dank zij een duidelijk schema was de kast eenvoudig in elkaar te zetten. Ik zal zeker weer teruggaan naar Blankhoutenmeubel wanneer ik weer een houten meubel nodig heb.

22 januari 2014