Goede service, fijne communicatie. Bovenal zijn we zijn heel erg tevreden met het prachtige robuste, houten bed met lades voor onze dochter - en zij ook : ).
Voor de tweede keer een bed op maat laten maken door Blankhouten Meubel. Twee keer weken we in onze wensen af van de standaard mogelijkheden, vanwege kleine slaapkamers en het optimaal willen benutten... Toon meer
In eerste instantie ben ik flink geschrokken; men kwam een stapel planken bezorgen, inclusief een zakje schroeven. De tekst in de handleiding was niet bepaald handig geschreven, en de voorgeboorde gat... Toon meer
Blankhoutenmeubel levert uitstekende houten meubelen. Prima kwaliteit met name doordat van massief hout gebruik wordt gemaakt. Hier dus geen spaanplaat of hardboard. Na even doorvragen krijg je prim... Toon meer
zeer goed matras
Een klein jaar geleden heb ik een matras gekocht, de easyfit. Ik kreeg een heel goede uitleg over welk matras het beste bij mij zou passen. En dit was niet eens een van een duurdere. Aanvankelijk wilde ik een pocketvering-matras aanschaffen, maar bleek na de voors en tegens besproken te hebben, niet hetgeen het best bij mij past. Nu heb ik een traagschuim-matras en zou niet anders meer willen. Ligt en slaapt zeer confortabel. Een klein minpuntje maar dat heb ik eenvoudig op weten te lossen; met warme dagen voelde het matras een beetje broeierig aan, maar met een dun dekmatras is dit volledig verholpen! En het matras lijdt op deze manier ook minder schade.
Kortom: ik ben zeer tevreden! Kan anderen dit matras van harte aanbevelen.
super!!!
Binnen een paar dagen toch het bed kunnen leveren wat we heel graag wilde, terwijl dit eigenlijk langer zou duren
Puur hout is voor het leven
Beste Hans, jij bent heel ralexed als verkoper, je dringt je klanten niks op, je geeft ze de tijd en ruimte om rustig te kunnen kiezen. Ik heb bij jou een compleet bed gekocht en een matras ,bodem,voor mijn dochter. Voor mij is dot bed een bijzonder fijn meubelstuk, het hout is warm en ik kan wegdromen bij de vormen van al die nerven in het hout. Het matras ligt heerlijk en elke avond is het een genot om naar bed te gaan. Voor mensen die van puur hout houden, heb je een hele fijne winkel en ik hoop binnen kort, als mijn financien het toelaat, een bed voor mijn dochter bij jou te kopen. Ik wens je goede verkopen in deze tijd en dat je nog lang mag bestaan. Groet Yvonne
Super bed en geweldige service!
Hallo Hans van Blankhoutenmeubel.
Bedankt voor de goede en supersnelle service.
Heb zojuist mijn eerste nacht gehad in mijn nieuwe bed. Super geslapen! Heb nog nooit zo'n fijn matras gehad!
goede kwaliteit, goede afwerking, goede afspraken qua betaling en levering
Dit bedrijf levert goede kwaliteit tegen betaalbare prijzen. Zij maken duidelijke afspraken hoe het meubel moet gemaakt worden. Levering en betaling worden goed op voorhand besproken en houden zich ook daaraan.
Perfect op tij en zonder moeite bezorgd
Dit bedrijf heeft naar mijn mening, zover ik het kan bepalen een perfecte service. Alles is binnen een week afgeleverd zonder mankementen. Betaling bij aflevering is geen probleem. Ik zou nog wel meer willen bestellen, als het nodig is. Er is maar een nadeel: ze zitten bij mij niet echt in de buurt. Het was voor mij echt webshoppen.
Nogmaals vriendelijk bedankt voor de goede service.
Meubels van hout zoals het hoort
Het vakmanschap straalt er van af. Hier koop je tenminste nog eens kwaliteit spul voor een eerlijke prijs, in plaats van als die multiplex rommel bij de zweedse woonwinkel. Schilderen in je eigen kleur en klaar.
super geholpen, goede service en ook nog wat praktische tips gekregen.
Prettig
Prettige leverancier. Goede prijs kwaliteitsverhouding. Goede service zonder veel omhaal van woorden.
Zeer tevreden met geleverd product.
Zijn zeer tevreden met geleverd product.
Perfect aangeleverd en alles netjes verpakt.
Klein minpuntje : de beschrijving van de montage kan en mag iets duidelijker.
Vuren planken en balkjes
Een aantal weken geleden heb ik vuren planken besteld en deze werden netjes geschaafd thuis bezorgd. Geweldige service!
Om zelf een houten boekenrek te fabriceren heb ik vrij recentelijk balkjes besteld. Een dag later waren ze netjes geschaafd en afgerond, klaar om opgehaald te worden.
Er zijn zelfs meer balkjes geleverd dan afgesproken.
Mijn conclusie is daarom dat de service buitengewoon goed is. Het afgeleverde materiaal is netjes en nauwkeurig; vakmanschap dus.
Super de speciale wensen afmetingen was allemaal mogelijk
De spullen waren eerder als de verwachtte levertijd, met de aanpassingen zoals wij het wilde, er wordt gewoon meegedacht. thuis met inelkaar zetten alles paste meteen.
Dus Super. geen klachten of opmerkingen
ga zo door
fam adriana
prima kwaliteit
Een goeie service, en een enorme kwaliteit, super leuke bedden etc.
zeker als ik weer wat nodig heb ga ik daar kopen.
aardig en behulpzaam, leuke opzet van de winkel, vooral het zaagsel in een hoek.
Wij zijn prima geholpen. Goed advies en geen lange levertijd. Heb deze winkel ook bij vrienden aanbevolen.
scherpe prijzen
we hebben een bed besteld, voldoet aan de verwachting.
Alleen geen werk beschrijving bijgevoegd.
na even puzzelen en paar keer mailen kom je er uiteindelijk wel achter.
maar kan beter!
zorg voor een goede montage handleiding, dan heb je ook geen extra vragen/nazorg.
Er misten twee latten van de bed bodem, drie lange schroeven voor de knoppen van de bed lades.
Na een mailtje hierover zijn deze nagestuurd per post.
(wat er al niet door de brievenbus kan.........)
verder prima produkt en kwalitatief goed en scherp van prijs.
Als wij weer wat nodig hebben, kijken we zeker weer op de site.
mvg Fam Mijnders
Mooie spullen
Mooie spullen, aardige verkopers. Duidelijke informatie over gang van zaken en levering. Goede communicatie. Jammer dat een plankje en de knoppen niet voorgeboord geleverd werden.
goed geadviseerd bij keuze en duidelijke uitleg voor het bewerken van het hout
een aanrader als je houten meubels wilt kopen
Goede kwaliteit en prijs, tijdige levering, prima!
Net bedrijf, goede kwaliteit en prijs,, een aanrader!
Betrouwbare service en prima product!
Alles naar tevredenheid afgeleverd en afgehandeld. Mooi bed, een aanrader!
super geregeld bij Blankhoudenmeubel eindhoven
na telefonische contact, en dat Hans een foto had gemaild , kon ik mijn bestelling ( kinderstoeltjes )in Tilburg op halen.
daarna nog 2x via mail en ik hoefde wederom niet naar Eindhoven, en kon het mijn bestelling ( kindertafeltjes ) in Tilburg ophalen.
gewoon super geregeld .
gebruiksaanwijzing moeilijk te lezen
De communicatie was bijzonder vriendelijk, in de winkel, en bij het bezorgen ,maar het in elkaar zetten met een onleesbare gebruiksaanwijzing voor drie kasten was moeilijk . De nummers van de planken waren of niet aanwezig of klopte niet op twee na . Sommige planken waren aan de verkeerde kant geschaafd . Het ophang systeem van de deuren, zijn niet in verhouding , waardoor de deuren niet meer pasten , en er moest daardoor wat van afgeschaafd worden .; terwijl er veel noesten in zaten, en dus werden dat gaten, en zijn we maar gestopt . Terwijl je tegenwoordig hele goede scharnieren hebt die je bij elke doe het zelf kast aantreft . Wij hebben er een bevriend timmerman bij gehaald om te helpen. Conclusie ; voor de ong. 1000 euro die wij er voor gegeven hebben hadden wij bij diversen doe het zelf zaken incl. IKEA voor het zelfde geld of minder beter hout en beter in elkaar zet systemen gehad , weten wij nu ; Wij hebben het aan diversen vrienden en kennissen laten zien, en iedereen was van de zelfde mening . Ik heb ze nu met krijtverf geschilderd, en porseleinen knoppen op gezet, en het geheel ziet er nu heel aardig uit, maar het blijven een beetje gammele kasten . Wij zullen dus niet meer over gaan tot een zelfde aankoop . Sorry voor de negatieve beoordeling, maar dit is onze conclusie .
Heleen dekkers, en Piet kerkhof