Blicher Fuglsang A/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte øreringe og glemte at tilføje et gratis armbånd man kunne få med. Så jeg skrev en mail til kundeservice om de ville sende det med, og fik hurtigt svar om at det sagtens kunne lade sig gø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside og der var ingen problemer i købsprocessen. Varerne kom hurtigt og var tilmed pakket lækkert og indbydende ind. De ringe, jeg har købt, passer i størrelsen og er i øvrig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt nogle sten til, smykkeæg, i forkert størrelse, jeg ringer til dem, jeg sender retur, de sender, nogle andre i rigtig størrelse. Det var så top klasse service, de bedste anbefalinger her... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et dejligt sted at handle. Varerne kommer meget hurtigt. Desværre synes jeg at armbåndet man kunne få for at tilmelde sig nyhedsbrevet, synes jeg burde komme automatisk med første bestilling. E... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juwelier
  2. Goudsmid
  3. Sieradenontwerper
  4. Sieradenfabrikant
  5. Sieradenwinkel
  6. Juwelengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Blicher Fuglsang er smykker i høj kvalitet skabt med det formål at bringe glæde. Blicher Fuglsang er en familie virksomhed hvor alle modeller designes af Malene og hendes to døtre Savanna og Malou. Vi er kendt for at alle vores ringe også laves op i store størrelser. Kender du ikke din ringstørrelse? Bestil en GRATIS ringmåler i webshoppen. Find vores smykker online i vores webshop eller hos en af vores dygtige forhandlere over hele landet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering, og er virkelig glad for den smukke ring❤️

3 juli 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse ✨
Det glæder os så meget at høre, at ringen bringer glæde – og at leveringen gik hurtigt. Dine ord betyder virkelig meget for os ❤️
Vi håber, du får masser af glæde af din nye ring – og vi glæder os til at se dig igen 🌸
Kh Malene og team

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kundeservice med svar på spørgsmål inden køb og en god service med indpakning efter ønske og en lille ekstra ting med på ordren.

1 juli 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse!
Vi er rigtig glade for, at du oplevede god kundeservice både før og under dit køb – og at indpakningen og den lille ekstra ting faldt i god jord.
Tak fordi du delte din oplevelse – vi håber meget at se dig igen! Skøn sommer til dig og dine! Kh Malene og Savanna

Sikker og hurtig levering

Sikker og hurtig levering. Små gaver, hvis man handler meget 🙈

30 juni 2025

Hej Dorte,
Vi elsker når kunderne kommer igen og igen :)
Fedt at du er tilfreds med både vores levering – og hvor er det skønt, at gaven også blev værdsat 🙈
Vi sætter stor pris på din loyalitet og håber at se dig igen!

Altid god service.

Altid god service.

16 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Fedt at høre og dejligt at du vender tilbage - det glæder os mere end du aner. Skøn sommer til dig og dine, Kh Malene og Savanna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Købte en ring til en veninde (samlering…

Købte en ring til en veninde (samlering med blomst), som er virkelig smuk. Hun er virkelig glad for den.

Hurtig levering og flot indpakning.

19 juni 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Hvor er det skønt at høre, at ringen faldt i god jord hos din veninde – samleringen med blomsten er også en af vores egne favoritter 🌸
Tak fordi du bemærker både hurtig levering og indpakning – vi gør os umage med detaljerne.
Vi håber at se dig igen!

TILFREDS

Jeg er fuldt ud tilfreds, det bestilte kom hurtigt og det er så smukt som det var på billede.

12 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 💚
Det betyder meget for os at høre, at du er fuldt ud tilfreds – og at smykket levede op til dine forventninger. Vi gør os umage med både billeder og hurtig levering, så det er skønt, når det bliver lagt mærke til.
Vi håber at se dig igen!

Smukke smykker,god kvalitet

Smukke smykker,god kvalitet. Hurtig levering via hjemmesiden. Vil bestemt handle hos jer en anden gang.
Dejligt med plus size ringe og armbånd.

12 juni 2025

Tusind tak for din fine anmeldelse! 💚
Det glæder os, at du er tilfreds med både smykkerne, kvaliteten og den hurtige levering. Og hvor er det dejligt at høre, at vores plus size udvalg også gør en forskel for dig.
Vi glæder os til at sende smykker afsted til dig igen ✨

Kan absolut anbefales

Hurtig ekspedition, flot indpakning. Firmaet har utrolig flotte smykker til rimelig pris.

6 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Birgit, tak for de 5 stjerner. Er så happy over at du nævner både hurtig levering, flot indpakning, flotte smykker og en god pris. Kæmpe tak og skøn sommer, Kh Malene og Savanna

Smukke smykker

Smukke smykker, fantastisk hurtig og meget hjælpsom service

4 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Charlotte, virkelig kæmpe tak for din 5 stjernede anmeldelse. Den betyder så meget for os og giver en masse motivation til endnu flere designs her på værkstedet. Rigtig dejlig sommer, Kh Malene og Savanna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god service og hurtig levering og…

Super god service og hurtig levering og roligt god kvalitet

3 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Kære Vibeke, af hjertet tak for din flotte anmeldelse. Dine 5 stjerner til service, levering og kvalitet betyder så meget for os - kæmpe tak og skøn sommer, Kh Malene og Savanna

Jeg fik det meget hurtigt som jeg plejer

Jeg fik det meget hurtigt som jeg plejer

2 juni 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Hanne, Tusinde tak for din 5-stjernede anmeldelse. Den glæder her på værkstedet :) Ønsker dig en skøn sommer. Kh Malene og Savanna

Super fin og hurtig service

Super fin og hurtig service

26 mei 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Marcus, kæmpe tak for at du har givet dig tid til at sende os en 5-stjernet anmeldelse. Den bringer masser af smil og motivation her på værkstedet. Ønsker dig en skøn sommer. Kh Malene og Savanna

Fantastisk familie firma

Fantastisk familie firma! Man bliver altid mødt med et smil. Rigtig god og hurtig servicering. De bedste på markedet når det kommer til udbud af størrelser på fingerringe.

15 mei 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Kære Helga - et kæmpe tak for jeres helt fantastisk anmeldelse og kan jo kun sige lige over. At komme i jeres butik er en fantastisk og helt unik oplevelse som alle der kommer til Mariager SKAL unde sig selv. Ønsker jer den bedste sommer, Kh Malene og Savanna

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var hurtig og en lille…

Det var hurtig og en lille overraskelsesgave.
Smykket var så smuk som beskrevet.

8 mei 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Sabine - kæmpe tak for at du har givet dig tid til at sende os en anmeldelse. Så fedt at høre at vores beskrivelser og fotos ikke skuffer når smykkerne kommer i hånden. Skøn sommer. Kh Malene og Savanna

De er hurtige til at få sendt smykkerne

jeg har handlet hos dem flere gange
og det er bestemt ikke sidste gang.

De er hurtige til at få sendt smykkerne
og kvaliteten af smykkerne er helt i top.

Det gratis armbånd der fulgte med faldt også i god jord hos modtageren.

13 mei 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Hej Jan - af hjertet tak for at du har givet dig tid til at sende os så flot en anmeldelse - det får smilet frem her på værkstedet. Glæder os til at se dig online igen en anden gang. Kh Malene og Savanna

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Tusind tak for din skønne anmeldelse, vi er glade for at du har været tilfreds med din oplevelse hos os🥰

Vi glæder os til at se dig online igen🤗
KH Malene og Savanna, Blicher Fuglsang

En god oplevelse 😁

Rigtig sød og venlig respons ved spørgsmål og ombytning af i øvrigt flotte produkter

10 april 2025

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Tusinde tak for din meget flotte anmeldelse - den glæder meget. Kh Malene og Savanna

Rigtig god service

Utrolig god service, og meget hurtig levering.

30 maart 2025

Kære Henrik

Tusind tak for din flotte anmeldelse!
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god service og hurtig levering – vi gør os umage hver dag for netop dét.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang!

KH
Blicher Fuglsang

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig levering af bestilt vare,som…

Hurtig levering af bestilt vare, som lever op til forventningen.

6 maart 2025

Hej Lone

Tusind tak for din fine anmeldelse!
Vi er rigtig glade for at høre, at varen levede op til dine forventninger, og at leveringen var hurtig.
Det betyder meget for os, at du er tilfreds med din oplevelse hos os.

KH
Blicher Fuglsang

Lees meer over geverifieerde reviews.