Blicher Fuglsang A/S Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg bestilte øreringe og glemte at tilføje et gratis armbånd man kunne få med. Så jeg skrev en mail til kundeservice om de ville sende det med, og fik hurtigt svar om at det sagtens kunne lade sig gø... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nem og overskuelig hjemmeside og der var ingen problemer i købsprocessen. Varerne kom hurtigt og var tilmed pakket lækkert og indbydende ind. De ringe, jeg har købt, passer i størrelsen og er i øvrig... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg havde købt nogle sten til, smykkeæg, i forkert størrelse, jeg ringer til dem, jeg sender retur, de sender, nogle andre i rigtig størrelse. Det var så top klasse service, de bedste anbefalinger her... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Juwelier
  2. Goudsmid
  3. Sieradenontwerper
  4. Sieradenfabrikant
  5. Sieradenwinkel
  6. Juwelengroothandel

Geschreven door het bedrijf

Blicher Fuglsang er smykker i høj kvalitet skabt med det formål at bringe glæde. Blicher Fuglsang er en familie virksomhed hvor alle modeller designes af Malene og hendes to døtre Savanna og Malou. Vi er kendt for at alle vores ringe også laves op i store størrelser. Kender du ikke din ringstørrelse? Bestil en GRATIS ringmåler i webshoppen. Find vores smykker online i vores webshop eller hos en af vores dygtige forhandlere over hele landet.

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

42 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Fantastisk service og god kommunikation

Fantastisk service og god kommunikation

Hej Rasmus

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og kommunikationen. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en god og tydelig oplevelse.

Sublim service

Havde glemt at få tilføjet noget til min ordre. Det blev bare fikset med lynhurtig tilbagemelding.
Så god service.

Hej Lisbet,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at vi kunne hjælpe med at få det rettet hurtigt og effektivt. God service er noget, vi altid stræber efter at levere.

Fede smykker

Kender smykkerne. Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og fint pakket ind

Hej Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både webshoppen, den hurtige levering og indpakningen. Vi sætter stor pris på, at du valgte os.🥰
Tak for din tillid – vi håber at se dig igen!

God kommunikation

Min ordre blev få dage forsinket pga sygdom men dette blev kommunikeret til mig hurtigt med mulighed for at afmelde ordren. Det gjorde jeg ikke og varerne kom efter få dage i pæne æsker.

26 juli 2024

Hej,
Tusind tak for din forståelse og for din anmeldelse! 🌸
Vi er glade for, at du satte pris på kommunikationen omkring forsinkelsen, og at varerne ankom som forventet. Vi gør altid vores bedste for at holde vores kunder opdateret.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det var en god oplevelse at handle ved…

Det var en god oplevelse at handle ved jer. Købte ringe til min kone som var et kæmpe hit,🙂 og de kom i en flot gaveæske.🎁 Tak for det hele. Mvh Jens Kristian

1 augustus 2024

Hej Jens Kristian,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 😊
Vi er så glade for at høre, at ringene var et hit hos din kone, og at du var tilfreds med både vores service og gaveæsken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ringene er fine og lever op til mine forventninger

9 juli 2024

Hej Jette,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at ringene levede op til dine forventninger, og at du er tilfreds med den hurtige levering.

Virkelig god service

Virkelig god service
Og jeres smykker er bare så smukke❤️Jeg har købt en del gennem årene, og bruger dem flittigt😊

12 juli 2024

Hej Elsebeth,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! ❤️
Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores service og smykkerne, og at du har brugt dem flittigt gennem årene. Det betyder meget for os at have kunder som dig.
Tak fordi du har valgt os igen og igen – vi håber at se dig snart!

Super fantastisk service

Super fantastisk service. Smukke smykker.

8 juli 2024

Hej Susanne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med både servicen og smykkerne. Det betyder meget for os.

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition, fine smykker 😉

8 juli 2024

Hej Nanni,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at ekspeditionen var hurtig, og at du er tilfreds med smykkerne.
Tak fordi du valgte os – vi håber at se dig igen! 🥰

Alt i skønneste orden

Alt i skønneste orden
Nemt at bestille, flotte varer til en god pris og hurtig levering 👍

9 juli 2024

Hej Linda,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌸
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både bestilling, vores varer og den hurtige levering. Det betyder meget for os, at du er tilfreds.
Tak fordi du valgte os – vi håber at se dig igen! 👍

Supergod service

Supergod service. Måtte ringe fordi jeg var usikker på min ordre og fik Malene i røret. Virkelig god, sød og venlig service og mit køb kom i løbet af et par dage. Topfin kvalitet. Jeg er glad

1 juli 2024

Hej Anne,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 😊
Vi er så glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både servicen og kvaliteten af dine varer. Tak for de rosende ord, og vi er glade for, at vi kunne hjælpe dig hurtigt og effektivt.

Super lækre smykker

Super lækre smykker

Nemt at bestille på hjemmesiden, med fornuftige priser.
Hurtig levering og efter få dage, kom de smukkeste smykker ind af døren.

Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer ❤️

3 juli 2024

Hej June,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! ❤️
Vi er så glade for at høre, at du er tilfreds med smykkerne og leveringen. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.
Tak fordi du valgte os – vi håber snart at se dig online igen!🥰

Hej Ulla,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med din ordre. Det betyder meget for os, at du har haft en god oplevelse.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Ikke på lager trods ordrebekræftelse men de har været meget imødekommende for at få rettet op på fejlen.

Modtog kun del af bestilt smykkesættet (udsolgt) men var heldig der var en anden kunde, som havde sendt øreringene retur og at BF så tænkte på mig. Afventer pt. Varen. Der kan ske fejl alle steder og oplevelsen med BF er at de gør hvad der er muligt for at rette op på det.

30 juni 2024

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S

Kære Stine, Straks din order landede hos os fandt vi en fejl på det sidste par øreringe. Vi måtte derfor annullere din bestilling, hvilket vi straks informerede dig om. Vi valgte dog ikke at afvente et svar til dagen efter, for ikke at forsinke de andre smykker en dag. Vi har lagerstyring på alt - men et smykke med en fejl kan desværre ske. Du kan dog helt uden omkostning returnere de smykker du ikke ønsker - fx hvis øreringene skulle bruges som sæt. Jeg beklager din oplevelse og hører gerne fra dig hvis du synes at der er noget vi kan gøre for at få en glad kunde igen. Kh Malene, designer og ejer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er et dejligt sted at handle

Det er et dejligt sted at handle. Varerne kommer meget hurtigt. Desværre synes jeg at armbåndet man kunne få for at tilmelde sig nyhedsbrevet, synes jeg burde komme automatisk med første bestilling. Eller man kunne ønske det ved at der var en rubrik til bestillingen.

28 juni 2024

Hej Britta,

Tusind tak for din anmeldelse og for de konstruktive kommentarer! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med os, og at leveringen har været hurtig. Tak for dit input om armbåndet – vi vil tage det til overvejelse for at gøre oplevelsen endnu bedre.
Tak fordi du valgte os, og vi håber at se dig igen!

Ikke sidste gang

Overskuelig hjemmeside, hurtigt svar på spørgsmål via mail, hurtigt levering og ringene jeg købte lignede dem fra hjemmesiden

25 juni 2024

Hej Irene,

Tusind tak for din fine anmeldelse! 🌸
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hjemmeside, den hurtige levering og at ringene levede op til dine forventninger.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en nem oplevelse med at bruge vores hjemmeside, og at leveringen var hurtig.

Altid 5 stjerner

Altid 5 stjerner til jer
Nemt at bestille gode priser og kvalitets smykker
Det er bestemt ikke den første og heller ikke den sidste ordre jeg lægger hos jer
Mvh Hanne

18 juni 2024

Hej Hanne,
Hvor er det dejligt at høre. Tusind tak for din fine anmeldelse.🥰
Vi håber at se dig online igen

KH Malene og Savanna

Hurtig svar og hurtig levering

Hurtig svar og hurtig levering

17 juni 2024

Kære Anja,

Tusind tak for din anmeldelse! 😊
Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores hurtige svar og levering.

Perfekt

Perfekt, fine smykker og hurtig levering

17 juni 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! 🌸
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med både smykkerne og den hurtige levering.