Jeg bestilte øreringe og glemte at tilføje et gratis armbånd man kunne få med. Så jeg skrev en mail til kundeservice om de ville sende det med, og fik hurtigt svar om at det sagtens kunne lade sig gø... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Nem og overskuelig hjemmeside og der var ingen problemer i købsprocessen. Varerne kom hurtigt og var tilmed pakket lækkert og indbydende ind. De ringe, jeg har købt, passer i størrelsen og er i øvrig... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg havde købt nogle sten til, smykkeæg, i forkert størrelse, jeg ringer til dem, jeg sender retur, de sender, nogle andre i rigtig størrelse. Det var så top klasse service, de bedste anbefalinger her... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Blicher Fuglsang er smykker i høj kvalitet skabt med det formål at bringe glæde. Blicher Fuglsang er en familie virksomhed hvor alle modeller designes af Malene og hendes to døtre Savanna og Malou. Vi er kendt for at alle vores ringe også laves op i store størrelser. Kender du ikke din ringstørrelse? Bestil en GRATIS ringmåler i webshoppen. Find vores smykker online i vores webshop eller hos en af vores dygtige forhandlere over hele landet.
Contactgegevens
Nordskovvej 2, 4300, Holbæk, Denemarken
- +45 7020 8122
- sales@blicherfuglsang.dk
- www.blicherfuglsang.dk
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Sublim service
Havde glemt at få tilføjet noget til min ordre. Det blev bare fikset med lynhurtig tilbagemelding.
Så god service.

Fede smykker
Kender smykkerne. Nemt at handle på nettet. Hurtig levering og fint pakket ind

God kommunikation
Min ordre blev få dage forsinket pga sygdom men dette blev kommunikeret til mig hurtigt med mulighed for at afmelde ordren. Det gjorde jeg ikke og varerne kom efter få dage i pæne æsker.

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S
Det var en god oplevelse at handle ved…
Det var en god oplevelse at handle ved jer. Købte ringe til min kone som var et kæmpe hit,🙂 og de kom i en flot gaveæske.🎁 Tak for det hele. Mvh Jens Kristian

Virkelig god service
Virkelig god service
Og jeres smykker er bare så smukke❤️Jeg har købt en del gennem årene, og bruger dem flittigt😊

Alt i skønneste orden
Alt i skønneste orden
Nemt at bestille, flotte varer til en god pris og hurtig levering 👍

Supergod service
Supergod service. Måtte ringe fordi jeg var usikker på min ordre og fik Malene i røret. Virkelig god, sød og venlig service og mit køb kom i løbet af et par dage. Topfin kvalitet. Jeg er glad

Super lækre smykker
Super lækre smykker
Nemt at bestille på hjemmesiden, med fornuftige priser.
Hurtig levering og efter få dage, kom de smukkeste smykker ind af døren.
Det er ikke sidste gang, jeg handler hos jer ❤️

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S
Ikke på lager trods ordrebekræftelse men de har været meget imødekommende for at få rettet op på fejlen.
Modtog kun del af bestilt smykkesættet (udsolgt) men var heldig der var en anden kunde, som havde sendt øreringene retur og at BF så tænkte på mig. Afventer pt. Varen. Der kan ske fejl alle steder og oplevelsen med BF er at de gør hvad der er muligt for at rette op på det.

Antwoord van Blicher Fuglsang A/S
Det er et dejligt sted at handle
Det er et dejligt sted at handle. Varerne kommer meget hurtigt. Desværre synes jeg at armbåndet man kunne få for at tilmelde sig nyhedsbrevet, synes jeg burde komme automatisk med første bestilling. Eller man kunne ønske det ved at der var en rubrik til bestillingen.

Ikke sidste gang
Overskuelig hjemmeside, hurtigt svar på spørgsmål via mail, hurtigt levering og ringene jeg købte lignede dem fra hjemmesiden

Altid 5 stjerner
Altid 5 stjerner til jer
Nemt at bestille gode priser og kvalitets smykker
Det er bestemt ikke den første og heller ikke den sidste ordre jeg lægger hos jer
Mvh Hanne

Dit is Trustpilot
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.