Blue Tomato Reviews

8.647

3,7

Bestelling is niet op mijn adres afgeleverd en er is voor ontvangst getekend door iemand die ik niet ken. Een klacht aangemaakt bij PostNL en vervolgens dit klachtnummer gedeeld met Blue Tomato. Verv... Toon meer

Top klantenservice helpen heel snel en proberen ook echt daadwerkelijk een oplossing te vinden. Hier kan je gerust shoppen!

Snel verzonden en ontvangen. FedEx vond ik niet zo handig omdat ze zeggen is bezorgd, maar ze geven geen bezorgadres door. Na checken buren bleek het daar gelukkig te liggen. Goede tas voor prima... Toon meer

Schoenen waren makkelijk te bestellen en werden keurig geleverd volgens de bezorgtijden. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de bestelling. Goede prijs kwaliteit.

1. Wintersportwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Skateboardwinkel
  4. Streetwearwinkel

Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.

Gemiddeld

9K reviews

Heeft 94% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

(8.647)

364 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Mooi product; snel bezorgd.

Mooie Iriedaily Nilas jacket besteld en vlot bezorgd gekregen. De maattabel hielp goed daarbij, want hij paste perfect.

13 maart 2022

Antwoord van Blue Tomato

Thank you for your review!

Ride on,
BT CS

Voor de tweede keer de fout in

Voor de tweede keer in mijn leven bij Blue Tomato besteld. De eerste keer, twee jaar geleden, kreeg ik na een aantal dagen een e-mail dat het item dat ik besteld had uitverkocht was. Balen, maar kan toevallig een keer gebeuren.

Afgelopen week een order geplaatst en na 4 dagen geen updates toch maar besloten te bellen. “Hm, that’s strange” was het antwoord en dat het nog 7 dagen zou duren om het item (een broek) hier te krijgen. Sorry gasten, maar zorg dat je je boel een beetje op orde hebt. Dit is geen toeval meer als ik zo de andere reacties ook lees. Wees dus alert als koper, niet bepaald een betrouwbare webshop.

11 maart 2022

Hallo R,

Dank je wel voor je feedback.
Helaas is er niet genoeg plaats in ons magazijn om alle artikelen die we aanbieden in alle kleuren en maten op voorraad te hebben.
Daarom moeten verschillende artikelen nog besteld worden of uit een van onze winkels komen. Daarom kan het soms langer duren voordat een bestelling verzonden kan worden.
Verder worden de meeste bestellingen verzonden vanuit ons magazijn in Oostenrijk, dus daarom zal de verzending altijd langer duren dan bij een Nederlandse webshop.

Roos

Had een snowboard besteld maar kreeg…

Had een snowboard besteld maar kreeg geen mail of iets dat het board onderweg zou zijn. Zelf maar eens gebeld en toen werd me verteld dat het board niet verstuurd kon worden van uit hun winkel in Finland. Vreemd het board staat nog steeds te koop en daar onder staat dat het gratis verzonden wordt naar Nederland.

10 maart 2022

Hallo Brian,

dank je wel voor je feedback en onze excuses voor het probleem.
Het board staat inmiddels niet meer online.

Kei goede service

Bii onduidelijkheid en of vragen stonden jullie me goed te woord. Ook bij het kiezen vd juiste producten passend bij mijn wensen hielpen jullie goed. Erg fijn al met al!

5 maart 2022

Hallo Quintin,

Hartelijk bedankt voor je feedback!

hele goede service

1 maart 2022

Hallo Marja,

Domen / Blue Tomato

Zondag besteld met express delivery...

EDIT: Mijn handschoenen waren op dag 3 aangekomen, gelukkig op tijd voor mijn vakantie. Klantenservice heeft wat later ook nog gereageerd. Toen ik vroeg om een refund voor mijn express delivery kosten werden deze netjes de volgende dag al terug gestort.

Zondag besteld met express delivery, dit zou 1-2 dagen duren, zo staat het op de website. Vervolgens staat er in mijn bevestigings mail dat het 3-5 dagen gaat duren, wat eigenlijk de tijd van standaard delivery is. Mail gestuurd naar klantenservice maar tot nu toe geen reactie (dit is de 3e dag). In de shipping mail krijg ik 2 verschillende track en trace codes, beide die niet werken (er staat dat dit max 24 uur kan duren maar daar ben ik al overheen). Slechte klantenservice en ik ben bang dat mijn handschoenen niet op tijd voor mijn vakantie aankomen.

23 februari 2022

Hallo Gregor,

Dank je wel voor je mail.
De bevestigings mail is een standaard mail waar de standaard verzendtijd in staat.
We hebben helaas geen aparte bevestigings mail voor express verzending.
Zonder achternaam of bestelnummer kan ik je bestelling helaas niet vinden.
Maar als de track en trace codes na 24 uur nog niet werken, dan zijn ze waarschijnlijk verzonden vanuit een van onze winkels in Nederland.

Zeer tevreden

Meerdere bestellingen gedaan bij Blue Tomato en ben erg tevreden! Snelle levering, prettige en duidelijke website en de foto’s kloppen met de werkelijkheid!

13 februari 2022

Hallo Lisanne,

Hartelijk bedankt voor je feedback!

prima service

prima service, zowel bij aankoop als bij retourneren

13 februari 2022

Hallo Barbara,

Niet klantvriendelijk

Mooi snowboard bij Blue Tomato gevonden, voor 190 in de aanbieding. Op voorraad in de winkel in Utrecht (had het board snel nodig ivm vakantie). Wilde click en collect doen om zo zeker te zijn van beschikbaarheid board en de aanbiedingsprijs. Klantenservice gaf aan dat dit niet ging werken, bij click en collect zou de board uit oostenrijk moeten komen en gaf aan dat ik de board dmv. contact met de winkel het beste kon reserveren.
Board zoals aangegeven gereserveerd op dinsdag, was 190 euro in de aanbieding. 2 dagen later op donderdag opgehaald, prijs gewijzigd naar 300 euro op de site en door toeval 240 euro in de winkel door een foute sticker. Prijs werd niet gewijzigd in de winkel en ook niet na contact. Engelstalige medewerker in de winkel was erg dwingend en vervelend en vond 240 euro eigenlijk al niet terecht. Hij wilde niet in discussie of contact opnemen met het hoofdkantoor of iets dergelijks, geen fijne ervaring.

Board alsnog maar gekocht, zoals aangegeven had ik weinig tijd voor de vakantie. Dan voel je je wel even genaaid als klant.

Na onderstaande reactie (in engels) zoals gevraagd een mail gestuurd. Tot nog toe alleen een automatische reactie in het Duits teruggekregen.

11 februari 2022

Antwoord van Blue Tomato

Hi Nick, thank you for your feedback and sorry for the inconveniences. Please send us an email with your order number, then we can further process with checking this case. We hope for understanding, thank you. Best Regards, Boris, BT CUSTOMER SERVICE

Prima service

Prima service, heel snel een prachtige jas ontvangen

9 februari 2022

Hallo Arianne,

Goede en snelle bezorging

Goede en snelle bezorging. Helaas was het t-shirts maar s en m even groot waardoor er 1 te groot was

6 februari 2022

Hallo Mandy,

Roos / Blue Tomato

Bestelling met Nike SB schoenen…

Bestelling met Nike SB schoenen ontvangen, schoenen waren beschadigd... gelijk weer terug gestuurd. Voor mij geen bestelling meer bij Blue-Tomato....

6 februari 2022

Hallo Wouter,

Dank je wel voor je feedback en onze excuses dat de schoenen beschadigd aangekomen zijn.
Het geld wordt teruggestort zodra de schoenen in behandeling genomen zijn door onze retourafdeling.

Roos / Blue Tomato

Wil graag 5 sterren geven maar..

Helemaal blij met de bestelling van mijn nieuwe trui, krijg ik na een paar dagen een email dat die niet meer op voorraad was. Toen heb ik heel netjes een kortingscode gekregen, en die heb ik gebruikt om dezelfde trui in een andere maat te bestellen. Heel jammer maar niks aan de hand. De levering duurde wel best lang en het pakket vond ik, toen ik thuiskwam gewoon op de grond voor de deur.. geen moeite genomen om bij de buren af te leveren of naar een pakketpunt te brengen. Dus het is een wonder dat het pakket er nog lag. Ronduit slecht van GLS. Daar kwam ook nog bij dat de trui gedragen was! Hij stinkt, zit onder de pluisjes en er zit een gat in de oksel. Heb gelijk een mail gestuurd maar nog niks op terug. Ik hoop dat dit opgelost wordt want ik moet nu een trui terug gaan sturen die ik graag had willen houden als hij niet gebruikt was geweest.

4 januari 2022

Hallo Julie,

Dank je wel voor je feedback en onze excuses voor de problemen.
Mocht het nog niet opgelost zijn, stuur dan alsjeblieft je bestelnummer aan roose.frinking(at)blue-tomato.com.
Alvast bedankt.

Zeer tevreden klant!

Zeer uitgebreide productinformatie, groot aanbod, snelle service en goed op de hoogte gehouden. Ik laat me altijd graag inspireren in het winterbook van Blue Tomato en de productfinders zijn handig om een keuze te bevestigen. Enige puntje wat ik kan bedenken is dat mijn bestelling in meerdere pakketten naar mij toe kwam. Enorm goed bedoelt, maar misschien is het handig om een keuze te geven voor split shipping of alles in een keer, aangezien ik prima had willen wachten tot mijn order compleet was en in 1 keer verzonden kon worden. Kortom een zeer tevreden klant!

27 december 2021

Hallo Gerben,

snelle levering

snelle levering! en enorm fijne klantenservice

23 december 2021

Hallo Veerie,

Domen / Blue Tomato

Snelle levering ondanks de drukke…

Snelle levering ondanks de drukke periode.

13 december 2021

Hallo Maria,

Domen / Blue Tomato

Wat een collectie heeft Blue Tomato…

Wat een collectie heeft Blue Tomato toch! Alles is er te vinden. Soms scherp geprijsd soms wel iets aan de ‘dure’ kant. Bezorging/ levering eigenlijk altijd zoals beloofd. Snel en goed verpakt. Blue tomato is de eerst plek waar ik ga kijken voor nieuwe wintersport gear!

13 december 2021

Hallo Klant,

prima snelle service,

prima snelle service,
goede produkten

12 december 2021

Hallo Yolanda,

Vielen Dank für die Bewertung.

Mit freundlichen Grüßen,