Blue Tomato Reviews

8.645

3,7

Bestelling is niet op mijn adres afgeleverd en er is voor ontvangst getekend door iemand die ik niet ken. Een klacht aangemaakt bij PostNL en vervolgens dit klachtnummer gedeeld met Blue Tomato. Verv... Toon meer

Top klantenservice helpen heel snel en proberen ook echt daadwerkelijk een oplossing te vinden. Hier kan je gerust shoppen!

Snel verzonden en ontvangen. FedEx vond ik niet zo handig omdat ze zeggen is bezorgd, maar ze geven geen bezorgadres door. Na checken buren bleek het daar gelukkig te liggen. Goede tas voor prima... Toon meer

Schoenen waren makkelijk te bestellen en werden keurig geleverd volgens de bezorgtijden. Via de mail goed op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen van de bestelling. Goede prijs kwaliteit.

1. Wintersportwinkel
  2. Activewear winkel
  3. Skateboardwinkel
  4. Streetwearwinkel

Founded in 1988, Blue Tomato has become one of the most renowned shops for snowboard, freeski, surf, skate and streetstyle. The online shop is available in 14 languages and offers a selection of over 450.000 products from over 500 renowned brands. Blue Tomato counts also over 40 shops in Austria, Germany, Switzerland and the Netherlands.

Gemiddeld

Netjes zo als het hoort

16 juli 2022

Hoi Canais,

bedankt voor de feedback.
Dat is precies zoals we het graag zien. :)

vriendelijke groeten,

Slechte afhandeling

Aardige mensen, maar een slechte organisatie. Op 4 juli jl bestelling (paar schoenen) geplaatst. Pakket is zoek geraakt ergens in Duitsland. Eerst was er sprake van verwisseling, maar ik heb nooit een ander pakket ontvangen. Meerdere keren per mail gevraagd om dagelijkse update en evt restitutie aankoopbedrag (of nieuwe zending schoenen). Nu 11 dagen later, nog steeds geen concreet zicht op restitutie en/of nieuwe verzending. Moet elke keer zelf mailen voor de updates. Houden de klant niet goed op de hoogte als er iets mis gaat.

15 juli 2022

Hallo,

bedankt voor uw feedback.
Het spijt me echt van de slechte ervaring.
Neem contact met ons op via Mail / Chat / Bel met meer details, zodat we het probleem zo snel mogelijk kunnen oplossen, want het zou niet zo lang mogen duren om dit soort problemen op te lossen.
dank u bij voorbaat,

groeten,
Beni / Blue Tomato

Communicatie met de klanten service via…

Communicatie met de klanten service via de chat werkt erg goed. Click en collect van Blue Tomato werkt erg goed!

12 juli 2022

Hello Frank,

Beni/ Blue Tomato

Leuke collectie

Leuke collectie, in de winkel supervriendelijk geholpen, uiteindelijk toch ook online nog wat gekocht maar daar moest ik gewoon 2 weken op wachten voordat het geleverd werd. Dus dat vind ik niet meer van deze tijd.

5 juli 2022

Hi,

bedankt voor de feedback.
Sommige artikelen zijn soms niet direct leverbaar, en de levertijd duurt dan wat langer. Bedankt voor uw geduld.

Hele leuke site

Hele leuke site! Veel coole kleren en schoenen voor een prima prijs. Goede service en snelle bezorging!

13 juni 2022

Hello Sylvia,

thank you very much for your feedback.

With kind regards,
Beni / Blue Tomato

er wordt niet duidelijk aangegeven…

er wordt niet duidelijk aangegeven wanneer het pakketje er is en de status is 4/5 dagen gelijk gebleven zonder dat ik op de hoogte werd gehouden

7 juni 2022

Hi Robin,

Uw bestelling werd vanuit onze winkel in Amsterdam verzonden op 30.05 en werd volgens de tracking vanochtend afgeleverd - precies 5 werkdagen later. Maandag was een vrije dag, wat deze kleine vertraging verklaart. Bedankt voor uw geduld en laat het ons weten als je iets nodig hebt!

Blue Tomato Customer Service
info (a) blue-tomato.com

Snel en verzorgd geleverd

3 juni 2022

Hello,

Beni/ Blue Tomato

Zeer goede service

Zeer goede service, snelle levering. De kledingstukken waren, zoals verwacht, overeenkomend met de foto’s en passen perfect!

23 mei 2022

Hello Jules,

thank you very much for your feedback.

With kind regards,

Super goeie service

Dit jaar voor het eerst op wintersport geweest! Een hele mooie broek besteld! Super blij mee, na de wintersport was alleen de naad al flink beschadigd.. super zonde want de broek koste +_ 300 euro. Even contact opgenomen, en ik kon de broek terug sturen om hem te laten bekijken. Na ongeveer 1/2 weken kreeg ik het hele aankoop bedrag terug gestort! Mega goeie service en volgend jaar koop ik zeker hier mijn nieuwe broek!

12 mei 2022

Hallo Karen,

Mooie broek

Mooie broek, precies wat mijn man zocht voor een goeie prijs

11 mei 2022

Hallo Barbara,

Uitstekende klantenservice

Ruim een week geleden een bestelling geplaatst op zondag. Na het afrekenen met iDeal stonden de artikelen nog in het winkelmandje en de order was nergens te vinden terwijl het wel was afgeschreven. Ik kende deze winkel nog niet maar de reviews zagen er goed uit, toch enigszins bang dat ik opgelicht was. Maandag de klantenservice gebeld. Moest ondanks Nederlands nummer in het Engels maar dat was geen probleem voor mij. De medewerker aan de telefoon kon mijn order ook niet vinden en gaf aan dat ik het beste mijn betalingsbewijs kon mailen voor een terugbetaling. Zo gezegd zo gedaan. Na 2 dagen bevestiging gekregen dat mijn betaling gevonden was en er inderdaad geen order bij dat bedrag was. De medewerker gaf aan dat als ik mijn bestelde artikelen door zou geven er handmatig een order gemaakt kon worden en het alsnog opgestuurd kon worden. Inmiddels waren een aantal dingen duurder geworden dan tijdens de bestelling. Maar vandaag (9 dagen na de bestelling) heb ik netjes alles wat ik besteld heb in goede orde ontvangen voor de toen geldende aanbiedingsprijs. Het heeft wat moeite gekost, maar er bestaat weldegelijk nog zoiets als een goede behulpzame klantenservice. Dus vanwege de uitstekende service toch een 5* review.

4 mei 2022

Hallo Margriet,

Domen / Blue Tomato

Later geleverd dan aangegeven en…

Later geleverd dan aangegeven en beperkte informatie van klantenservice

25 april 2022

Hallo,

bedankt voor de feedback.
Neem dan direct contact met ons op, zodat we het probleem kunnen oplossen.

U kunt contact met ons opnemen via Chat/E-mail/Bel.

Met dank,
met vriendelijke groet,
Beni
Blue Tomato Team

Vans schoenen

Mooie Winter uitvoeringen van de Vans , 2 paar voor een scherpe prijs.
Snel geleverd zonder gedoe en netjes op de hoogte gehouden en
Goed verpakt in een deugdelijke zak.

31 maart 2022

Hallo Dhr. Heijnen,

Hartelijk bedankt voor de feedback.

Roos / Blue Tomato

Fantastisch

Nooit problemen gehad. Levering super, veel keuze, fijne winkels. Echt top

17 maart 2022

Hallo Timmy,

Roos / Blue Tomato

Duidelijke site

Duidelijke site. Snelle levering.

15 maart 2022

Antwoord van Blue Tomato

Thank you for your review, happy to hear!

Ride on,
Your BT Team