Booking.com Reviews

128.319

1,4

Auto gehuurd via Booking. Twee auto’s gekregen waarvan de eerste autosleutel met tape vast zat en je alleen op een bepaalde manier de auto kon starten, daarna een auto gekregen die het gewoon begaf ti... Toon meer

Horror vakantie: bij aankomst geen Bali geen sleutels na anderhalf uur eindelijk via een sms code een sleutel weten te bemachtigen. Appartement voor 6 personen. 3 kussens en 3 sets lakens. Dit duurd... Toon meer

Booking.com is gehackt en ik ben al sinds eind augustus bezig het geld wat door pishing onterecht is afgeschreven terug te krijgen. ING wist te vertellen dat Booking.com hiermee bekend is en heeft... Toon meer

Ons hotel wordt onterecht geannuleerd. Geen betaalbaar hotel meer te vinden. Booking geeft niet huis. Als we vragen of we van de klantenservice medewerker naar haar manager verbonden kunnen worden wo... Toon meer

1. Reiszoekmachine
  2. ook in
  3. Hotel

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Offering secure, easy booking since 1996, Booking.com is the world's most popular hotel reservations website, with trusted service in 41 languages.

www.booking.com Details

Zeer slecht

128K reviews

Alle reviews

(128.319)

21.971 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Boeking gemaakt bij booking

Boeking gemaakt bij booking. Kan hotel niet bellen nemen telefoon niet op. Kan geen berichten van het hotel beantwoorden over de aankomsttijd. Gebeld met helpdesk. Na 30 minuten nog geen medewerker aan de lijn

14 september 2026

Na klachten over Hotel Adriana in Split…

Na klachten over Hotel Adriana in Split contact met de helpdesk.
Ze namen de klachten, schimmelvorming, lakens met haren en slechte schoonmaak series.
Het hotel is zo slim om je te vragen direct te betalen. Daarmee voorkomen ze dat Booking.com wat kan doen na klachten.
Toch een tegoed van 60 euro ontvangen via Booking.com.

Dus nooit direct rechtstreeks betalen maar via je Booking.com reservering. En blijf weg bij hotel Adriana in Split.

25 augustus 2026

Booking.com annuleert een overnachting…

Booking.com annuleert een overnachting maar inmiddels ben ik 2 maanden bezig om dit geld terug te krijgen.
Vreselijk bedrijf wanneer je je geld terug wilt krijgen door een fout van Booking.com zelf. Telefoneren is ook zeer lastig met dit bedrijf.

14 september 2026

Een hotel in Parijs geboekt tegen een…

Een hotel in Parijs geboekt tegen een heel aantrekkelijk tarief. Bevestiging ontvangen van de accommodatie. Na 4 weken wordt de reservering geannuleerd zonder enige reden via e-mail. Hotelprijzen zijn de lucht in gegaan. Booking.com zegt dat de accommodatie de boeking geannuleerd heeft wegens overboeking. Op de website van het betreffende hotel zijn nog kamers te boeken tegen een veel hogere prijs voor dezelfde periode. Ik denk dat ze een vergissing hebben gemaakt in de prijs. Booking.com 2x gebeld en met een excuus is de zaak afgehandeld. Ik krijg geen alternatief hotel aangeboden (in eerste instantie wel) maar dit was een foutje van de booking.com medewerker. Voortaan boek ik liever direct met de accommodatie, want booking.com pakt alleen de winst en heeft een hele slechte klantenservice.

Nooit meer!

Ik boek al jaren via Booking mijn verblijven. Dit keer heb ik ook 2 vluchten geboekt.
Het boeken was makkelijk en snel.
Het bleek echter dat Booking.com de door mij gekozen stoelen in het vliegtuig niet bij Transavia had vastgelegd.
De customerservice van Booking.com is slecht bereikbaar, je kan chatten (wat ik minstens 4 keer gepoogd heb), bellen (snappen je niet, kunnen je niet helpen want dat moet een andere afdeling gaan doen), bericht sturen (dat krijg je het antwoord dat je moet bellen of chatten).
Al met al verschrikkelijk frustrerend.

7 september 2026

Phishing door datalek

Ik word voortdurend benaderd door phishing pogingen als gevolg van het datalek bij Booking... ik kan Booking niet bereiken om zaken te verifiëren, enkel een AI assistent die me aanraadt om contact op te nemen met Booking (van wie die AI assistent dus is). Ik boek niks meer via deze site, ze gaan onzorgvuldig met je gegevens om en zijn onbereikbaar!

13 september 2026

Oplichting door Booking.com

Huur geen auto via Booking.com. Door een fout van Booking.com op de bevestiging kregen wij de auto niet mee in Griekenland. De verhuurder annuleerde de levering en wij moesten bij een andere maatschappij een auto gaan huren. We kregen het geld niet volledig terug omdat wij te laat geannuleerd zouden hebben. WIJ HEBBEN NIET GEANNULEERD MAAR KREGEN DE AUTO NIET MEE. Niets geleverd maar wel geld in eigen zak gestoken. Booking.com zijn oplichters, klantonvriendelijkheid en onbeschoft bezig.

5 september 2026

Appartement geboekt via booking in…

Appartement geboekt via booking in Sardinie van 9 tot 17 september.
5 dagen voor vertrek kregen wij van het anthoni van leeuwehoek te horen dat er onmiddelijk begonnen moest worden met intensieve therapie tegen de ontdekte longkanker welke meteen moest beginnen.
Brief van de arts gehad waarin dat stond.
Die naar booking gestuurd.
Booking zei dat we dit in sardinie moesten claimen.
Sardinie verwees ons terug naar booking en wederom vice versa.
Dus ondanks terminale ziekte niet te vermurwen.
Geen cent terug gehad!!!!
Book nooit meer bij booking.
Nooit meer
Oplichters.

3 september 2026

Wachten op compensatie .

Compensatie toegekend na verkeerd kamertype. De klantenservice belooft telkens opnieuw dat het geld gestort gaat worden, maar dit gebeurt niet!!
E-mails en berichten worden niet beantwoord. Als je belt wordt aan de andere kant soms opgehangen. Nog nooit zo behandeld geworden door een klantenservice. Nooit nog booking.com!!

31 juli 2026

Auto gehuurd via booking

Auto gehuurd via booking, heel de website en reservering bekeken voor verborgen kosten. niks te zien. In Italie toch 100€ van credit card af vanwege vage toeslagen die nergens vooraf geïnformeerd waren. Ook kwam de betaling op hun papieren niet overeen met wat ik bij booking heb betaald. Geen medewerking van booking, niet eens een kleine toenadering. Jammer. Nu maar alles bij Agoda geboekt.

20 juli 2026

Gratis taxiservice....

Kamer geboekt bij booking.com met gratis taxiservice vanaf vliegveld.
Geen link om gratis taxi te boeken. Na heen en weer bellen en mailen bleek dat ik er wel recht op had maar er zou een andere afdeling naar kijken. Je hoort niks meer en moet er steeds achteraan. Uiteindelijk te laat om nog wat te regelen mag ik zelf een taxi nemen en de bon opsturen.
Nu heb ik de bon opgestuurd en een afschrijving van mijn bank komt men weer terug dat er geen adres op staat. Of ik even contact op kan nemen met het taxibedrijf. Uren ben ik er al mee bezig geweest. Wie krijgt er in hemelsnaam nu een bon met adres er op van de taxi. Echt de meest waardeloze klantenservice die ik ooit heb meegemaakt.👎🏻

11 september 2026

Ik heb een Booking geplaatst en…

Ik heb een Booking geplaatst en compleet afgerond maar nooit een bevestiging gehad. Hierover heb ik contact gezocht met de helpdesk. Kreeg vrij snel een standaard mailtje terug dat ze extra gegevens nodig hadden om het uit te zoeken. Deze heb ik dan ook meteen verstrekt. Na 3 dagen nog niets gehoord te hebben heb ik er nog een mail achteraan gestuurd of ze al iets wisten. Weer 3 dagen gewacht en nog een mail gestuurd of ik een reactie kon krijgen. Nu weer een aantal dagen verder en nog niets gehoord. Dus een hele slechte service daar!!

5 september 2026

GEEN SERVICE EN NUL COMPENSATIE VOOR VASTE KLANT: Booking.com gedraagt zich dom en laat je ijskoud stikken!

Ik boek altijd mijn reizen via Booking.com en heb veel euro’s bij ze achtergelaten. Maar zodra er één keer een echt probleem is met een vlucht via hun platform, laten ze je als vaste klant keihard vallen.

Binnen 24 uur na de boeking wilde ik een wijziging doorvoeren (iets wat volgens de voorwaarden van partner Vueling gratis hoort te zijn). Door kapotte links en een onbereikbare klantenservice bij Vueling lukte dit niet. Toen ik Booking.com belde voor hulp, kreeg ik een stel medewerkers aan de lijn die puur nutteloos zijn en zich bewust dom gedragen.

Ze zijn wel bereikbaar, maar doen alsof hun neus bloedt. In plaats van verantwoording te nemen voor de diensten die ze op hun eigen platform verkopen, schuiven ze alles ijskoud af op Vueling ("zoek het zelf maar uit"). Nul daadkracht, nul oplossingsgerichtheid.

Het MINIMALE wat Booking.com op z'n minst had moeten doen is hun trouwe klant compenseren voor hun falende verkoopsysteem. Maar nee: 0 euro compensatie, 0 hulp en 0 respect voor klantloyaliteit. Ze strijken wel de marges op, maar als hun partner faalt, wassen zij hun handen in onschuld.

Neem per direct verantwoordelijkheid voor het falen van jullie platform. Neem contact met mij op en compenseer mij niet alleen voor de financiële schade, maar ook voor het verlies van mijn tijd en het wanpresteren van jullie klantenservice.

29 augustus 2026

Nooit meer Booking.com

Nooit meer Booking.com. Zij -of een partner van ze- hebben een fout gemaakt waardoor onze vliegtickets niet goed zijn geannuleerd. 3 maanden moeten wachten op ons geld terug en dat alleen nadat we een advocaat hadden ingeschakeld. Zeker 10 keer zelf contact met ze gezocht maar ze laten je gewoon barsten. Smoesjes, leugens, de hele rimbam aan moeten horen maar ze hebben er echt maling aan.

Geen hulp

Als er iets mis gaat. Geven ze geen gehoor. Als je dan al eindelijk iemand aan de telefoon krijg is er geen medeleven en luisteren kunnen ze ook niet. Na een reis van meer dan 14 uur. Stonden we voor een dichte deur. Gelukkig kreeg we een ander huis aangeboden. Waar we 18 uur voor moesten rijden! Dus luisteren niet naar wat je verteld en laten je in de kou staan. Nu bijna 2 maanden verder en nog geen geld terug! En reageren nergens op. Nu gaat het naar de juristen. Ik boek er nooit meer!

20 juli 2026

Begin hier nooit aan!

Begin hier nooit aan! Vlucht geannuleerd en pas na 3 maanden, met behulp van advocaat geld teruggekregen. Als we die niet hadden ingeschakeld was er nooit wat terug gekomen…..

Alternatieve accommodatie

Bij aankomst in Parijs accommodatie niet aanwezig. Na 1,5uur nieuwe accommodatie aangeboden gekregen welke een stuk duurder was. Echter zou het mij niets extra’s kosten volgens de medewerker. Echter moest ik zelf de kosten (verschil van €1350) zelf wel voldoen bij de accomodatie. Na ongeveer 5 uur bellen met booking wordt het op de wallet gestort en ontvang ik het dus niet terug op mijn eigen rekening. Wat een slecht bedrijf wat dat betreft! Werd van het kastje naar de muur gestuurd. Maak de wallet op en boek niets meer vis Booking.

20 juni 2026

Discussie over terugbetaling

Discussie over betaling leeftijdstoeslag. Bij boeken de leeftijd van 75 aangeduid maar geen
printscreen genomen. Wel van de boeking wanneer deze volledig was ingevuld. Daarna nergens meer vermeld. Bij autoverdeler in Rhodos leeftijdstoeslag van 174€ moeten bijbetalen. Booking beweerd dat zij zien dat wij die leeftijd niet hebben ingevuld.
Wij hebben een bewijs gevraagd maar wegens hun policy kunnen ze ons dat niet geven