BOS Transmissions A/S - Brøndby Ombytnings Service Reviews

TrustScore 5 uit 5

4,9

Fantastisk oplevelse hos BOS Transmission i Karlslunde 🙏 Der eneste rigtige rigtige sted for din bil, hvis din gearkasse knaser⚙️ Efter anbefaling fra Renault Kirstinehøj kørte jeg ud m... Toon meer

Jeg havde støj fra bagtøjet på min Skoda Octavia 4x4. BOS havde lavet det tidligere til en særdeles rimelig pris, men støjen var tilbage efter godt 30.000 km. Kim undersøgte sagen og var ganske vist... Toon meer

Havde problemer med DSG gearkassen. Dårlige gearskift som til sidst blev til slet ikke at kunne skifte ordentligt. Efter en tur forbi BOS fik de hurtigt identificeret problemet til at være Mechat... Toon meer

Vil gerne give stor ros til BOS som lynhurtigt fandt ud af min Ford Mondeo med 8 trins aut gear manglede 2 liter olie på gearkasse efter den havde været skyllet på andet værksted. Det kunne have udløs... Toon meer

1. Autobedrijf/Garage

Specialist i Gearkasser, bagtøjer, 4wd/transfer og koblinger. Reparation & renovering af alle type gearkasser, automatgear, Manuelle, DSG, Multitronic/CVT | Vi har næsten alle modeller og typer | Salg, service & olieskift | Få tid på tlf: 46151266

Uitstekend

TrustScore 5 uit 5

Alle reviews

8 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Et par stjerner for fin service

Et par stjerner for fin service, men derudover ikke anbefalelsesværdig.
Jeg fik tilbud på 58.000 for fabriksny gearkasse, da de mente den gamle ikke kunne renoveres. Ringede så til andre værksteder med speciale i gearkasser og har nu fået repareret min gearkasse for 30.000 et andet sted!
Ikke et værksted jeg kommer til at bruge igen.

18 april 2020

Simpelthen fremragende service!!

Simpelthen fremragende service!!

Bos Transmissions tog min bil ind med kort varsel, og komplet renoverede gearkassen, med nye lejer og pakdåser. Og prisen var endda den bedste jeg kunne finde i DK.

Både tid og pris blev overholdt, gearkassen kører som smurt, og jeg er en meget tilfreds mand. Tak :)

10 maart 2020

Jeg har ikke positive ord nok

Jeg har ikke positive ord nok i mit ordforråd til at beskrive den oplevelse jeg havde hos BOS.
Jeg har en Audi A6 med multitronic gearkasse som var begyndt at drille. Vi talte sammen en torsdag, og mandag morgen fik de bilen ind, alt blevet skiftet og serviceret i gearkassen og torsdag havde jeg min bil tilbage.jeg fik en lånebil i perioden, til 250kr i døgnet — alt i alt en meget profesionel og god oplevelse. Jeg vil til en hver tid anbefale dette sted hvis du har vrøvl med en gearkasse...

31 juli 2019

Super service og pris

Super service og pris. Når man ringer til dem får man svar med det samme. De ved præcist hvad det drejer sig om.
Hurtig pris information og god pris iøvrigt. Fik tid dagen efter og det tog kun 2.5 time. Venteværelse med frisk kaffe.

27 maart 2019

BOS er simpelthen en af de absolut…

BOS er simpelthen en af de absolut bedste, hvis ikke den bedste auto-oplevelse vi har haft som bilejere gennem 20 år. Kører en til S toget, og henter dælme også. Skiftede alle lejer og smådele i en 6 trins gearkasse, i en ellers ok bil som andre havde dømt skrotmoden. Nu har vi igen en bil som kan køre lydefrit fra A til B de år vi skal bruge inden skift til mere udbredt elbil indtog. Prisen 75 % af hvad vi var stillet i udsigt. Hvis jeg kunne give 6 stjerner, gjorde jeg det. Går du ind for genbrug og hader at smide gode ting væk, blot fordi en gearkasse gør knuder, så overvej BOS. Du bliver ikke skuffet.

23 oktober 2018

Kan varmt anbefales

Kan varmt anbefales! Man kan se deres passion stråle ud af dem. Hvis nogen som helst skulle have problemer med gearkassen tag herhen! Super service minded, de er alle søde. Tak for Kaffen Mette! Og tusind tak Olesen for at fikse min bil. !!!!

Razvan.

30 augustus 2018