Bouwshoponline.nl Reviews

1.176

1,4

16 september 2022 hier 5 Nemef contraveren besteld maar tot op heden (13 oktober) nog niks ontvangen. Op e-mail wordt niet gereageerd. Zal hier nooit weer hier iets bestellen!

Site is overzichtelijk en werkt prima. Echter wordt aangegeven levertijd op de website niet aangehouden. Er stond (en staat) vermeld dat de levertijd één werkdag is. Na een week echter nog niets... Toon meer

Op de website staat vermeld "voor 21:30 bestelt, morgen in huis". Ik heb specifiek gecontrolleerd of alle spullen in mijn bestelling in voorraad waren alvorens ik de bestelling bevestigde. Helaas du... Toon meer

Zeer slecht

1K reviews

Alle reviews

(1.176)

0 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bestelling nooit ontvangen

Zal hier nooit weer hier iets bestellen!

13 oktober 2022

Dit lijkt BIJNA op oplichting

Super slecht in levering slecht te bereiken uiteindelijk niks geleverd gekregen en moest ook nog achter mijn geld aan. NOOIT bij deze firma bestellen. Ze werken ook onder de naam Quofi en Destil

3 mei 2021

Bouwshoponline komt beloftes niet na.

Op 6 april heb ik een rail besteld voor een schuifdeur. Na diverse telefoontjes, schriftelijke vragen (waar niet op gereageerd wordt) heb ik mijn bestelling tot op de dag van vandaag, 26 april, nog steeds niet ontvangen. Wanneer er leveringsproblemen zijn dan kan ik daar begrip voor opbrengen maar dan verwacht ik wel dat je daarover wordt geïnformeerd. Vandaag opnieuw gebeld en de dienstdoende medewerker had geen idee wanneer de rails geleverd kon worden. Ik heb zelden zo een slechte service meegemaakt en ben er ook helemaal klaar mee en heb mijn geld teruggevraagd. Ik vrees dat ik daar ook nog een paar keer achteraan zal moeten.

26 april 2021

Echt PISSED ben ik

Echt PISSED ben ik! Om te schieten! We hadden een railset besteld en echt met spoed nodig i.v.m. een voorzetmuur die gebouwd moet worden. De klus is al een dag uitgesteld vanwege de levertijd van de railset. Het zou afgelopen vrijdag geleverd worden wat niet is gebeurd. Vandaag zou hij geleverd worden tussen 12:30-14:30 uur. Niks, dus ik bellen. Het zou er zijn voor 17 uur. Dat is het geweest. Ik krijg telefonisch niemand te pakken al een half uur, per mail wordt er niet gereageerd. Morgen staan hier die kluslui op de stoep voor onze voorzetmuur die gestuct moet worden over 3 dagen!!!

Ik ben helemaal over de zeik. Een service van lik mijn reet. NOOOOOOIT meer zal ik hier wat bestellen. Wat een onbetrouwbare winkel met een bagger levertijd die hun woord niet nakomen.

15 september 2020

Bouwshoponline levered niet in 24 uur …

Bouwshoponline levered niet in 24 uur Zoals de site aankondigd dat mogen ze verbeteren en email beantwoorden doen ze ook niet maar ik heb wel mijn producten ontvangen na 4 dagen en Ben zeer daar toch blij mee dan helemaal geen producten ontvangen dus fake zijn ze zeker niet enige is dat ze die 24 uur levering moeten weghalen ik zal daar zeker weer bestellen want product was van goede kwaliteit en goedkoper

30 april 2017

Geen service en onbetrouwbaar

Niet nakomen van afspraken en slecht bereikbaar. Producten op voorraad worden volgende dag geleverd... Not.

1 februari 2017
Logo Bouwshoponline.nl

Antwoord van Bouwshoponline.nl

Beste heer/mevrouw SK,

Wat vervelend dat uw bestelling niet naar wens is verlopen. Om u verder te kunnen helpen zouden wij graag uw gegevens en het referentienummer van uw bestelling ontvangen. U kunt een e-mail sturen naar info@bouwshoponline.nl, wij zullen daar dan zo snel mogelijk op antwoorden.

Team Bouwshoponline.nl

Zeer goed

Super alles ingepakt in plasticzak snelle levering alles compleet zeer tevreden met bouwshoponline .nu

14 oktober 2016

Besteling

Mijn ervaringen met het product is goed zo als het hoort te zijn en de bestelling is komt op tijd binnen. Volgens afspraak zo als op de site staat vermeld. Het is een en al top

8 oktober 2016

Slechte ervaring en absolute waarschuwing niet bestellen bij dit bedrijf!

Na begin augustus een bestelling voor twee raamslotjes te hebben geplaatst en betaald begon ik mij na een week of twee af te vragen waar deze bleven. Na herhaaldelijke (vriendelijke) emails en weer anderhalve week later kreeg ik een email waarin ik erop werd gewezen dat ik had moeten zien dat de slotjes een aantal weken levertijd hadden en dat men mijn emails niet had ontvangen??
Weer wachten dan maar. Begin september krijg ik een email dat de slotjes niet meer leverbaar zijn. Duurt dit bijna 4 weken om daarachter te komen?
Volgens de email krijg ik binnen een paar dagen mijn geld terug. Nou dat mag ook wel na het een maand in je zak te hebben gehouden.
Tot op heden nog geen geld terug ontvangen het is nu 15 september en we zijn anderhalve maand verder. Schandalige afhandeling orders!! Absoluut geen aanrader om te bestellen, wekt geen vertrouwen!

Update 3 oktober...
Vorige week eindelijk mijn geld terug gekregen. Twee maanden heeft bouwshop online mijn geld vastgehouden voordat ik het terughad. Na eindelijk een emailtje te hebben gekregen dat er zogenaamd een fout was gemaakt en dat mijn geld binnen een paar dagen zou worden overgemaakt gebeurde er nog niets. Ik heb hierop gereageerd dat dit onacceptabel was en dat ik het geld dezelfde dag nog terug op mijn rekening wilde. Hierop geen reactie.
Twee weken later (vorige week) verschijnt het geld eindelijk terug op mijn rekening. Mensen laat je niet in de maling nemen door dit bedrijf, het zijn bedriegers en ik heb nog nooit zo iets slechts meegemaakt!!!!

15 september 2016

producten in orde

na betaling ons materiaal snel ontvangen

MAAR heb mijn gegevens ingevuld bij zakelijke klanten.
Moet een factuur hebben voor de boekhouding.
Deze zit NIET in het pakje en krijg je blijkbaar ook niet via mail.
Heb een mailtje gestuurd met nog eens mijn gegevens en een leesbevesteging gevraagd. Heb gezien dat ze de mail gelezen hebben; MAAR KRIJG GEEN REACTIE van hun ben al twee dagen aan het wachten en nog maar eens een mail gestuurd.
Ben benieuwd of ze nu gaan reageren zodat ik een factuur krijg
Wil wel mijn waardering opwaarderen als ik de factuur ontvang anders niet.
heb mijn factuur uiteindelijk ontvangen.(reageren blijkaar alleen op vrijdag)
Waardeer mijn beoordeling dus ook op naar vier sterren . geen vijf omdat het zolang duurt voordat ze reageren

7 september 2016