Brandhout.com Reviews

1.498

2,4

na het aanduiden van dag van levering op hun site , kwamen ze gewoon niet af . Ik probeer hun te bellen telefoon bestaat niet, na email te zenden antwoorden ze eerst niet . Na verschillende emails te... Toon meer

Heel slechte service! Pallet kon perfect geleverd worden op de voorziene plaats maar chauffeur deed totaal geen moeite! Afgezet en weg! Sorry was een magere troost. Gemakkelijk geprofiteerd van een... Toon meer

Op 24 februari hout besteld. Het is nu 3 april. Geen antwoord op e-mails en telefonisch niet bereikbaar. Geen voicemail die ingesproken kan worden. Op vragen via facebook meteen geblokkeerd door budge... Toon meer

Makkelijk bestelling geplaatst via de website. Onmiddellijk bevestiging via email over levertermijn. Vriendelijke chauffeur die netjes op tijd was en extra moeite deed om de pallet vlakbij de voordeur... Toon meer

1. Brandhoutleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Brandhout.com bezorgt een uitgebreid assortiment proper en goed droog brandhout. Uw brandhout kan elke werkdag naar keuze gratis bij u thuisbezorgd worden in gans België. Alle houtblokken worden met de hand gesorteerd en secuur gestapeld in stevige paletten.

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.498)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Franstalige leverancier in Vlaanderen…

Franstalige leverancier in Vlaanderen gelukkig ben ik tweetali

19 augustus 2018
Logo Brandhout.com

Antwoord van Brandhout.com

Goede dag,

Oei, we zijn veel maar zeker niet alleen Franstalig. :) Het kan natuurlijk zijn dat de chauffeur Franstalig is geweest.

met vriendelijke groet,
Brandhout.com

Heel tevreden

Heel tevreden! Levering was op de afgesproken tijd! Woensdag besteld, vrijdag in huis! Bedankt Brandhout.com

17 augustus 2018

Mooi brandhout gekregen

Mooi brandhout gekregen, overeen gekomen levertijd goed gerespecteerd.Vriendelijke chauffeur heeft hout tot vanachter gebracht.
Volgende bestelling zal zeker terug bij jullie zijn nog is bedankt.
Vandoninck Carry.

23 juli 2018

Aanrader

Geen opmerkingen, zeer vriendelijke persoon die de levering bracht, vlotte afhandeling
Aanrader

21 juni 2018

Dubbel gevoel

Afhandeling was prima, netjes opzij gezet op de oprit (ik was niet thuis op moment van levering). Chauffeur heeft mij nog gebeld om te melden dat hij er was, top!
Over het hout zelf heb ik een dubbel gevoel. De blokken zijn héél kort, was ook wel vermeld dus moet ik daar niet over zeuren maar er zitten er bij van nauwelijks 20cm wat nog korter is dan aangegeven en wat mij al wat deed twijfelen in eerste instantie. Op zich niet zo erg, dacht ik, als ze maar dik genoeg zijn. Helaas is dat niet het geval, zijn voor mij veel te fijn gekliefd.
Het hout ziet er wel zeer mooi uit, ruikt al lekker (gewoon zo, zonder te branden) maar ik vrees dat ze er snel door zullen gaan...

11 juni 2018

Sorry

Sorry, ik ben eigenlijk NIET tevreden met uw laatste levering, terwijl uw eerste levering PRIMA was. het hout is in té kleine stukjes gekliefd ! ! ! ! Ik heb voor dat hout (beuk) geen enkel stukje aanmaakhout nodig want het is zodanig klein gekliefd, waarom doe je zoiets, het hout vliegt erdoor . . . .. en de chauffeur kon nog niet rijden met zulke wagen, maar heb uit medelijden zijn papier toch maar getekend.
Toch vriendelijke groet,

24 april 2018

Jammer

Jammer
Het zijn goede produkten en ben er heel tevreden over maar de levering was echt niet correct de laatste keer echt jammer voor zo een kwaliteits firma

8 maart 2018

Perfect

Perfect! Bestelling en levering volgens de afspraken.

11 februari 2018

Goede kwaliteit en mooi en keurig …

Goede kwaliteit en mooi en keurig gestapeld, niets op aan te merken.
Wil wel vermelden dat ik 3 x besteld heb en 3 x leveringsdag niet nagekomen. Telkens een dag later...Wij werden hier wel van verwittigd.

13 december 2017

Wij zijn heel tevreden over de levering …

Wij zijn heel tevreden over de levering van het bestelde hout. Ook de opvolging van de levering vinden wij optimaal. De kwaliteit van het hout is super! Wij willen iedereen deze firma 'warm' aanraden.
Nelissen-Lardinois Yvon

11 december 2017

Nooit meer!

Eerst was er een probleem met de levering waardoor de dag afgesproken (en vakantie hiervoor genomen) niemand opdaagde. De levering werd herplaatst en de chauffeur ging me zeker contacteren om de juiste plaatsing te doen. Jammer maar helaas werd 750kg hout midden op m'n oprit afgezet en heb ik manueel alles mogen verplaatsen.
Ik ging gecontacteerd worden voor compensatie, maar helaas nooit meer iets gehoord.

5 december 2017