Brandhout.com Reviews

1.498

2,4

na het aanduiden van dag van levering op hun site , kwamen ze gewoon niet af . Ik probeer hun te bellen telefoon bestaat niet, na email te zenden antwoorden ze eerst niet . Na verschillende emails te... Toon meer

Heel slechte service! Pallet kon perfect geleverd worden op de voorziene plaats maar chauffeur deed totaal geen moeite! Afgezet en weg! Sorry was een magere troost. Gemakkelijk geprofiteerd van een... Toon meer

Op 24 februari hout besteld. Het is nu 3 april. Geen antwoord op e-mails en telefonisch niet bereikbaar. Geen voicemail die ingesproken kan worden. Op vragen via facebook meteen geblokkeerd door budge... Toon meer

Makkelijk bestelling geplaatst via de website. Onmiddellijk bevestiging via email over levertermijn. Vriendelijke chauffeur die netjes op tijd was en extra moeite deed om de pallet vlakbij de voordeur... Toon meer

1. Brandhoutleverancier

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Brandhout.com bezorgt een uitgebreid assortiment proper en goed droog brandhout. Uw brandhout kan elke werkdag naar keuze gratis bij u thuisbezorgd worden in gans België. Alle houtblokken worden met de hand gesorteerd en secuur gestapeld in stevige paletten.

Slecht

1K reviews

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

(1.498)

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Waardeloos

Met dit schrijven wil ik nogmaals mijn ongenoegen uiten over de geleverde service. Ik kruip niet snel in mijn pen en wil zeker niet op alle fora mijn ongenoegen uiten, maar mijn ervaring met brandhout.com is werkelijk erbarmelijk.
Voor de 4e maal heb ik begin vorige week een bestelling geplaatst ...voor de 4e maal werd de levertijd niet gerespecteerd.
Dit maal had ik uitdrukkelijk gevraagd om vrijdag (09/11) in de voormiddag te leveren. Deze levertijd
werd mij door jullie (transportfirma) bevestigd. Daags voordien krijg ik nogmaals een bevestiging met een
track & trace.
Daar ik het hout laat leveren in mijn buitenverblijf in de Ardennen, 140 km van mijn privé woning verwijderd, heb ik de dag van levering 's ochtends nogmaals gevraagd of er daadwerkelijk geleverd wordt, wat mij bevestigd werd. "Uw levering vindt vandaag plaats tussen 9u00 - 12u00. Wij contacteren u zeker om 09u00
om het juiste tijdstip door te geven". Hierna vertrok ik richting Ardennen...om 09u30 werd ik nog steeds niet gecontacteerd. Heb toen zelf maar gebeld, waar mij doodleuk werd medegedeeld dat er vandaag (vrijdag) niet geleverd wordt, maar maandag....Begrijpe wie begrijpe kan! Wederom voor niets naar de Ardennen gereden.
Dit is reeds de 3e maal dat ik mij nodeloos 140 km (840 km in totaliteit) verplaats. Het leveringstijdstip voor mijn privéwoning werd vorig jaar ook niet gerespecteerd. Toen hebben mijn schoonouders hun dag opgeofferd om de levering in ontvangst te nemen.Tevergeefs.
Ik heb jullie hier vorige week over gecontacteerd en wat mij het meest tegen de borst stuit is dat jullie hier achteloos en laconiek mee om gaan. Geen welgemeende excuses...laat staan een tegemoetkoming (waar ik echt niet op uit ben...). Mag ik jullie het advies geven om jullie klanten toch op een andere manier te bejegenen en wat meer aandacht te schenken aan de service ipv jullie te focussen op de marketingacties op FB en te schermen met jullie zgn goede reviews.
Een zeer misnoegde klant.

11 november 2018
Logo Brandhout.com

Antwoord van Brandhout.com

Geachte heer Schols, beste Jos,

Zoals telefonisch besproken betreuren we dit bijzonder. Met name in postcode 66 t/m 69 is de distributie niet altijd even gemakkelijk maar dit is ook verre van hoe wij het willen hebben. Zoals uitgelegd door ons en door de vervoerder zijn we in samenwerking met de vervoerder druk bezig dit op zeer korte termijn op orde te brengen. Ook hebben wij en de vervoerder u onze welgemeende excuses daarvoor aangeboden. Op uw eerste verzoek de bestelling te annuleren hebben we uw inmiddels naar het depot vervoerde pallet kosteloos retour genomen en de betaling onmiddellijk naar uw rekening terug overgemaakt. Het bevreemde ons daarom des te meer dat we hiermee volgens u laconiek omgaan en dat we wel degelijk uw ongenoegen op meerdere Facebook berichten, Trustpilot en mail in een tijdsbestek van 2 dagen in het weekend mochten vernemen.

Brandhout.com

100% kwaliteit & service !

Overzichtelijke website met duidelijke info over het hout/de prijs. Geen "verrassingen" bij de betaling (geen verborgen extra kosten). Mogelijkheid een gewenste leverdatum op te geven, wat ook zonder gedoe gerespecteerd werd. Mails ter bevestiging van onze betaling (direct) & 1 dag voor de levering. Correcte levering in het gezegde time-blok. Perfecte kwaliteit hout: mooie, dikke blokken, 100% droog (een vereiste aangezien wij stockeren in onze kelder!) SAMENGEVAT: 100% Kwaliteit & Service - wij blijven tevreden klanten!

13 oktober 2018

Voor een eerste aankoop met deze firma

Voor een eerste aankoop met deze firma, heb ik geen enkele opmerking.
Of toch een kleintje.
De verwittiging wanneer de vracht wordt geleverd, was wat te laat in de zin dat de levering juist gebeurd was eer de mail toekwam.
Maar voorts was alles picobello!!

13 oktober 2018

Makkelijke site om je keuze te bepalen…

Makkelijke site om je keuze te bepalen - goede tips van de leveranciers helpen je bij het maken van de keuze.

Snelle verwerking van je order met duidelijke snelle feedback

Prima om zelf de levering te kunnen inplannen in je agenda

4 oktober 2018

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Transportfirma zeer vriendelijk en behulpzaam. Er waren werken in ons straat en met de glimlach geleverd. Top!
Zal zeker terug bestellen.
En ... hout van zeer goede kwaliteit.
Olivier-Wilrijk

3 oktober 2018

Mooi verpakt, droog berkenhout

Mooi verpakt, droog berkenhout, onmiddellijk bruikbaar dus. Heerlijke geur.
Stipt om 9:00 h mail ontvangen met geschatte levertijd. Na telefoontje van de chauffeur, levering netjes binnen de afgesproken tijd.
Zeer vriendelijke, Franstalige chauffeur. Nederlandstalige chauffeurs zijn immers steeds moeilijker te vinden (knelpuntberoep).
Dat het hout op 25 cm gezaagd is, kan voor sommigen "kleine stukjes hout" lijken. Als je liever grotere stukken wil, kan je ze ook op 33 cm bestellen, meer de "standaardmaat". Da's je eigen keuze.
Zelf vind ik de 25 cm. best handig voor een cassettehaard.

I

24 september 2018

Jumbo pallet essenhout

Wij bestelden voor de 2e keer een mooi gestapeld jumbo pallet essenhout (1000kg) via Brandhout.com. Levering gebeurde correct op de gevraagde dag.
De chauffeur van de vrachtwagen die kwam leveren, begreep amper een woord Nederlands en was zeer gehaast door een zeer strak tijdsschema. Hij reed bij het manoeuvreren nog tegen een betonnen bloembak van de buren, gelukkig zonder schade...

23 september 2018

Levering nul niet op een goede plaats…

Levering nul niet op een goede plaats oprit garage geblokkeerd.

21 september 2018
Logo Brandhout.com

Antwoord van Brandhout.com

Goede middag,

dank voor uw beoordeling. Na het zien van uw beoordeling en de foto's van de geplaatste pallet brandhout kunnen we niet anders concluderen dan dat de chauffeur de pallet op de beste mogelijke plaats zo goed mogelijk aan de kant van de oprit heeft neergezet. Plaatsing op het gras is nimmer mogelijk en staat ook duidelijk vermeld in de bezorginformatie en op onze website.

Brandhout.com

uitstekend

zeer positief verrast !
het is mijn eerste aankoop bij brandhout. com.
eerst stond ik wat wantrouwig voor een aankoop via internet.
maar het heeft mijn verwachtingen positief overtroffen,de leveringsdatum was stipt en het hout werd geleverd door een zeer vriendelijke man, het pallet hout is geplaatst waar ik het wilde. het hout ziet er heel droog uit is zeer proper en op de juiste dikte gekliefd ,voor het branden kan ik nog geen beoordeling geven.ik ben tot hiertoe heel tevreden met mijn aankoop

3 september 2018

Levering perfect op de gevraagde datum

Levering perfect op de gevraagde datum, maar transporteur was wel zeer zeer onaangenaam. Het was hem teveel om de palet hout naar achter te brengen en hij heeft uiteindelijk de palet niet op de juiste plaats gezet, maar eerder op een onzorgvuldige manier neer gezet.
Dit zou beter kunnen.

26 augustus 2018