Heel erg behulpzaam en vriendelijk personeel Gemakkelijk te bereiken via chat
Vluchten willen omboeken. Met Ryan air, geen probleem, kon online. Tui.be daarentegen moest via hun. Zeggen dat ze een e-mail hebben gestuurd met daarin de wijziging opties. Deze is echter NOOIT aange... Toon meer
Ik heb een boeking gemaakt met een eind prijs van 2800 euro. Ik had alle upgrades constant geweigerd. Zij laten je vooraf inloggen in Paypal. Op het moment dat je betaald ging de prijs met 200 euro om... Toon meer
Ik heb hier veel negatieve ervaringen gelezen dus ik heb mijzelf beloofd om nog maar even terug te gaan om mijn ervaring door te geven. Ik heb geen problemen gehad met Bravofly en het ticket dat ik kr... Toon meer
Founded in 2004, Bravofly is part of the lastminute.com group, a worldwide leader in the travel and leisure industry. We believe in using technology to make travellers’ lives simpler. Through our websites and apps more than 10 million customers, across 35 countries, book with us each year.
Vraagt klanten om een review
Afschuwelijke dienstverlening
Afschuwelijke dienstverlening. Na annulatie van mijn vlucht probeerde ik die, hun reglement volgende, terug betaald te krijgen. Na maanden van opvolgen, gebrekkige communicatie en vooral een stilzwijgen van de kant van bravofly krijg ik dan een bedrag terug wat 35% lager ligt dan hetgeen op de krediet nota staat. Geen uitleg, geen manier om dit na te vragen. Nooit boek ik nog bij dit bedrijf.
Afzetters
Alle gegevens ingevuld van de bankkaart, niet op enter of bevestigen geduwd
Ga even mijn glas water bijvullen
Wanneer ik terug ben heeft bravofly ZELF bevestigd en kan ik niets meer doen
Je kan niemand bereiken
Onze vlucht werd naar 24u vroeger geplaatst. Ik had een dringende vraag. Je kan gewoonweg niemand bereiken. Op de site staat er dat je een nummer moet bellen en als je dat nummer belt, dan word je verwezen naar de site.
prijs van ticket fors omhoog na drukken op accoord
Ik heb zojuist ticket gekocht. naar grondig alle gegevens na gelopen te hebben komt er ruim €150,- boven op het bedrag. Dit bedrag komt naar voren tegelijk met dat ik op akkoord heb gedrukt. Er is dus geen weg meer terug en het geld is direct afgeschreven. Ik krijg op geen mogelijke manier een klantenservice te pakken om dit opgelost te krijgen. Graag zou ik het verschil z.s.m. retour willen krijgen Op mijn overzicht stond €1705 en daarna was het €1882,33
Baggerbedrijf
Baggerbedrijf. Nadat vlucht wegens Corona geannuleerd is, geven ze niet thuis. Er is niet eens een e-mail waar je voor contact en hulp terecht kunt. Alles wordt via de website afgeschoven op de luchtvaartmaatschappij.
Ik heb betaald aan Bravofly, dus wil ik ook mijn geld terug via Bravofly !!!
Zou eigenlijk 0 sterren moeten zijn
Zou eigenlijk 0 sterren moeten zijn. Vlucht werd geannuleerd zonder mij in te lichten, hierdoor moest ik extra overnachten. Bij het melden van deze klacht kreeg ik niet eens antwoord. DUS NOOIT HIER BOEKEN
WORST SERVICE EVER!!!!
WORST SERVICE EVER!!!!
Helemaal geen mogelijkheid om contact te zoeken, bellen is moker duur en ze hebben geen email niks. Heb ze moeten bereiken via facebook messenger en krijg ook nooit antwoord op mijn vraag, echt een shit bedrijf.
Schandalig
Voor €2000 aan vliegtickets geboekt en onze vluchten werden geannuleerd omwille van de corona-crisis. Wij kregen geen deftig antwoord over wat of hoe met onze tickets, eerst werd ons beloofd dat we mochten omboeken maar daar is jammergenoeg niets van waar.
slecht bedrij
Kreeg een amail van deze bedrijf, dat mijn ticket naar Brazilië is geannuleerd, vervolgen geen uitleg nada. Ze nemen geen telefoon op, reageerd niet op mijn amail.
Echter trist dat deze bedrijf gebruik maken vande situatie, tijden Corona crisis.
Ik ben zeer teleurgesteld, en waarschijnlijk 1000€ kwijt.
Ana Patricia
Helaas slechte ervaring
Helaas, ze helpen tot nu toe niet. Al twee verzoeken om eerder terug te vliegen zijn niet geaccepteerd. We hebben dagen op het verzoek gewacht, die je alleen online kunt doen. Vervolgens komen ze niet met een ander aanbod. Telefonisch al hoge kosten gemaakt en drie keer gebeld.
Mijn online persoonlijke pagina is nu geblokkeerd ook en ik kan geen nieuw verzoek meer doen.
Super slechte service!
Super slechte service!! 5 keer moeten bellen, omdat de vliegtuigmaatschappij ticket heeft omgeboekt naar andere dag zonder reden! Uiteindelijk heb ik zelf alles moeten regelen via turkisharlines zelf naar de luchthaven geweest voor omboeking
Kan ondersteuning van AI gebruiken bij reactiesLees meer
vliegtickets niet geboekt maar geld wel gereserveerd
we boekten 2 vliegtickets en wanneer de hele procedure was afgelopen kregen we bericht: 'we're unable to conform your booking'. Dus ik verstel dat het ticket dus niet is geboekt. Kan gebeuren maar het bedrag voor de tickets is wel gereserveerd op de creditcard.

Schijtbedrijf
Schijtbedrijf! probeert alleen maar geld af te pakken van je.
Boeken is zo gebeurt maar de service daarna helemaal shit.
LET OP, Je boekt op deze site FIXED TICKETS. wijzigingen zijn niet mogelijk tenzij je de hoofdpijs aan fees betaald.

Schandalig bedrijf
Schandalig bedrijf. Tickets na 24uur ineens geannuleerd omdat ze er meer voor konden krijgen. Als reden gaven ze aan dat de plekken toch niet beschikbaar waren en een uur later stonden dezelfde er weer op voor 200 euro meer. Slechte zaak, boek er nooit meer

Ticket geboekt
Ticket geboekt; finale prijs komt 100 euro duurder uit dan voorzien. Hebben ons gelijk een verzekering aangesmeerd en een flex service, die we nie gevraagd hebben. .Ik ga proberen stappen te ondernemen, maar dan nog zullen de anderen de dupe zijn. NIET doen dus!!!Ze lokken je met goedkope prijs en je komt véél duurder uit!!!
Kunnen Intussen geld wellicht toch terug gestort krijgen via e mail klacht.
War alles Top
Infos waren zur rechten Zeit…
Infos waren zur rechten Zeit übermittelt!