Hver gang jeg har været i kontakt med ‘Bordtennisexperterne’, har jeg fået den mest professionelle vejledning. Deres varer og udvalg på hylderne er af allerbedste kvalitet.
Lees wat reviewers zeggen
Altid klar med en god snak om bordtennis - de ved noget om det grej, de sælger! Giver super vejledning - til begyndere såvel som øvede. De har prøvet meget selv, spiller selv - og giver dig deres per... Toon meer
Uden tvivl en favorit når det kommer til dansk forhandler! Super service og fantastisk rådgivning og vejledning! Besøger man deres fysiske butik har man også mulighed for at prøve udstyr af hvilket... Toon meer
De er bare søde og hurtig levering og ordentlig mennesker elske hos jer ❤️❤️❤️❤️
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
I mere end 50 år har vi været specialister i bordtennisudstyr. Hos Bordtennisexperterne møder du et passioneret team af spillere og klubledere fra hele Danmark, som brænder for sporten og gerne deler deres viden med dig. Vi tilbyder Danmarks største udvalg af bordtennisbat, borde, bolde og meget mere. Uanset om du søger det perfekte bat, de rette belægninger eller andet udstyr, står vi klar til at vejlede dig med vores ekspertise og erfaring. Uanset om du er nybegynder eller øvet spiller, kan du forvente kvalitetsudstyr, personlig rådgivning og en service, der bygger på indsigt og erfaring fra dem, der kender sporten bedst.
Contactgegevens
Tomsagervej 15, 8230, Åbyhøj, Denemarken
- info@btex.dk
- www.btex.dk
Vraagt klanten om een review
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
5⭐️s Service
Professional advice and patience with open mind for customers need. The effect was very good.
Thx Jesper.
Hurtig levering
Mine varer ankom dagen efter bestilling
Mine varer ankom dagen efter bestilling
Bedre kan det ikke gøres.
Super god service.
Super god service.
Var forbi butikken for at hente min ordre. Havde nogle kammerater med som skulle have et bat som de fik afprøvet bagved i deres bordtennishal.
hurtig levering
Hurtig ekspedition og altid hjælpsom.
Hurtig og fleksibel ekspedition. Altid hjælpsom med råd og vejledning.
Rigtigt god service 🏓
Altid god service og bredt sortiment af…
Altid god service og bredt sortiment af udstyr
Det gik let og smertefrit.
Det gik let og smertefrit.
Rigtigt indhold i pakken.
Godt pakket.
Sendt dagen efter.
Alt i alt en perfekt handel.
De havde tid til at betjene mig og jeg…
De havde tid til at betjene mig og jeg fik god rådgivning
Tanker
Alt i alt er jeg egentlig ok tilfreds. Ellers har man altid mulighed for at handle andre steder. Men for mig handler det i meget høj grad om personlig referencer. Service i form af forsendelse af varer købt over online butikken er helt i top. Der hvor jeg syntes at kvaliteten er nedadgående er vejledningen i valg af belægninger og battræ er virkelig svingende. Samt at de tidligere har været til stede ved stævner. Det sker mindre og mindre at de er ude og det er ikke muligt at se en kalender på deres hjemmeside med hvornår de er ude. Og de stævner de deltager ved er så i langt størstedelen placeret i Jylland hvilket måske virker naturligt når butikken ligger i Jylland. Men vi har ikke en tilsvarende butik på Sjælland og dermed heller ikke samme mulighed for at få råd og vejledning. Ved godt at alt handler om økonomi men så alligevel. BTEX er ikke det billigste sted at handle så man burde måske nok kunne finde tid til at komme til et par større stævner på Sjælland.
Super god service
God vejledning og hurtig ekspedition.
Hurtig betjening jeg kunne hente det…
Hurtig betjening jeg kunne hente det dagen efter jeg bestilte
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.