Budgetdisplay Reviews

2,7

Ik had een banner besteld voor mijn zoons 18e verjaardag: deze kwam veel te laat drie dagen later: dikke teleurstelling. Budgetdisplay geeft de vervoerder de schuld en de vervoerder budgetdisplay. Ee... Toon meer

Bestel al jaren onze banners (ca 20 tot 30 banners op jaarbasis ) bij Budget Display. Altijd top geregeld. Mocht er een keer iets misgaan dan is een belletje genoeg om het "probleem" te verhelpen. A... Toon meer

Met recht zeer slecht. Op hun website spreken ze over levertijd, op de orderbevestiging staat productietijd. Dat neigt naar misleiding. Zo begon een bestelling aan zijn 2 a 3 dagen levertijd. Een bann... Toon meer

1. Spandoekenwinkel
  2. Commerciële drukkerij

Over Budgetdisplay

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

BudgetDisplay is leverancier van mobile presentaties. Omdat wij alles in eigen printen, drukken en maken zijn wij niet of nauwlijks afhankelijk van andere. Mede hierdoor kunnen wij zeer snel leveren aan u. Vandaag besteld is morgen in huis.

Bij ons www.budgetdisplay.nl kunt u terecht voor, beurswanden, rolbanners, spandoeken, zelfstaande frames, sponsor walls, kliklijsten, brochurehouders, Beurscounter, presentatiewanden, bannners, banieren, beurwand, poster systemen, L Banners, Beursbalies

Slecht

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Alle reviews

1 review in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Alles snel en kundig geregeld

Alles snel en kundig geregeld, het door mij ingestuurde bestand was van onvoldoende kwaliteit en dat hebben ze mij supersnel laten weten. Daardoor kon ik snel via hun ontwikkeltool zelfs iets creëren en het uiteindelijke spandoek is van topkwaliteit.

Antwoord van Budgetdisplay

Hartelijk dank voor uw bericht. Nogmaals bedankt voor uw opdracht.

Aanrader!!

Makkelijk en snel te ontwerpen, erg mooie kwaliteit en ook nog eens een zeer nette en snelle levering!
Aanrader!

Laatste moment verjaardag spandoek

Op laatste moment een spandoek voor onze dochter haar verjaardag besteld. Met de garantie dat het binnen 24 uren verzonden werd. Ging eerst niet goed gelijk contact met jullie gehad via sms. En echter had ik hem de volgende dag al in huis. Super echt mooi geworden en goede kwaliteit. Veel complimenten gekregen. Velen uw websiteadres gegeven. Helemaal top weet nu waar ik mijn spandoeken moet laten maken.

Antwoord van Budgetdisplay

Hartelijk dank voor het leuke bericht. Goed te lezen dat u leuke berichten heeft gekregen, daar doen wij het voor met elkaar.

Prima service

Gebruikersvriendelijke website en snelle levering.

Antwoord van Budgetdisplay

Hartelijk dank voor uw bericht. Goed te horen. Dank u wel

Blij verrast

Blij verrast .
16 februari besteld 18 februari binnen .
Ziet er mooi uit !
Erg blij mee.

Antwoord van Budgetdisplay

Wat een leuk bericht om te horen. Hartelijk dank hoor voor de opdracht nogmaals.

Spandoek

Heb een spandoek besteld, zelf online samengesteld. Ben super tevreden over gebruiksgemak, kwaliteit vd afdruk en snelle levering. Toppie !

15 februari 2021

Antwoord van Budgetdisplay

Super leuk om te horen. Hartelijk bedankt voor het leuke bericht.

Goede en snelle service!

Ik zou dit bedrijf zeker aanraden bij andere mensen. Communicatie was erg goed, product is snel geleverd en van zeer goede kwaliteit! Erg blij mee!

10 februari 2021

Helemaal top!

Helemaal blij met het spandoek voor de drive by verjaardag van onze dochter! Mooie kwaliteit en snelle levering.

10 februari 2021

Supersnel, goeie kwaliteit. Gewoon goed.

Zondagmiddag besloten toch een "spandoek" te laten maken. De site werkt heel gemakkelijk. Superdik, mooie heldere afbeelding & letters en supersnel geleverd. Hele goeie kwaliteit/prijs verhouding. Zondag besteld, dinsdag in huis. Super gewoon. 1 tipje: het zou makkelijk zijn als je bijna op het einde de afmetingen nog kunt aanpassen. Wil je dit doen moet je helemaal opnieuw beginnen.
Wil ik weer eens wat bestellen? Weet ik jullie zeker te vinden.

3 februari 2021

Antwoord van Budgetdisplay

Hartelijk dank voor het leuke bericht.
Wij gaan uw opmerking direct intern bespreken kijken of dit technisch haalbaar is.

Mooie banner

Op laatse moment een banner besteld voor 50-jaruge. Met 24 uurs bezorging. 2x contact gehad via de chat. Meteen antwoord. Echt binnen 24 uur bezorgd. Super! Echt mooi geworden en goede kwaliteit. Veel complimenten gekregen. Helemaal top!

1 februari 2021