Betaald en niks ontvangen heel veel email gestuurd maar niks geen reactie bah!! Weggegooid geld 40 euro!
Maandag een buikband besteld dinsdag een mail bestelling is afgewerkt nu inmiddels donderdag heb nog steeds niks ontvangen. 6 of 7 x proberen te bellen word niet opgenomen. Gemaild ook geen antwoord o... Toon meer
26-7 besteld, betaald en een normale bevestiging ontvangen. 31-7 gemaild waar mijn bestelling blijft. Krijg een automatische mail terug dat ze tot 6 augustus op vakantie zijn en tot die tijd niks verz... Toon meer
Week geleden een bestelling gedaan, het zou binnen 2 dagen geleverd zijn maar tot op heden nog steeds niks ontvangen. Ook heel slecht bereikbaar. Hopelijk komt hier nog een oplossing voor!!
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Straal je hele zwangerschap met een buikband van buikbanden.com. Leuk te combineren met positiekleding, vanaf 7,95.
Marinus Dammeweg 31a, 5928PW, Venlo
- 085 201 8464
- info@buikbanden.com
- www.buikbanden.com
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Mensen keken ook naar
Mooi product, geweldige service!
Ik wilde een t-shirt kado geven aan een vriend voor zijn verjaardag de volgende dag. Ik heb gebeld en ze hebben hun best gedaan om het t-shirt nog diezelfde dag te maken en te versturen. Gelukkig werkte de post ook mee en kwam het t-shirt op tijd aan. Heel fijn! Een het t-shirt zelf was gelukkig ook heel mooi geworden, dus helemaal top!
Goede service en goede en snelle levering
Kwaliteit van de buikband is goed, ook de maat komt overeen met de omschrijving. De band was direct de volgende dag in behandeling genomen en verzonden via de post. Binnen 48 uur na bestelling was de band in huis.
Top service
Bestel al mijn buikbanden daar super goede service en snelle levering en mooie kwaliteit banden!!
Super
Super snelle service, de informatie over de maten op de website klopt goed. Mooie kwaliteit, ben er erg blij mee!!!:)
Snel, goedkoop, goede kwaliteit
De buikband werd snel bezorgd en past perfect. Net gewassen en hij kwam ook goed uit de was. Prima kwaliteit dus. Enige minpuntje is het missen van een maatlabel/waslabel. Op zich fijn, omdat het dan ook niet kriebelt, maar een 'bewijs' dat het de juiste maat is + wasvoorschrift was verder wel prettig geweest.
Absolute aanrader
Heel veel keuze en je kunt ook leuke dingen zelf maken.
Het werd de dag erna al verstuurd. Zelfs naar Belgie was de levertijd zeer kort.
Kwaliteit is ook zeer goed te noemen.
Zal zeker niet het laatste zijn wat ik besteld heb!
Super
Mooie banden, snel thuis en ze staan erg leuk en zitten fijn!!!
Super
Ik ben echt super tevreden over de buikband!
Goede kwaliteit en super snelle service ,
Snelle bezorging, kwaliteit van bedrukking kan beter!
Dinsdag besteld, volgende dag in huis. Super, vooral omdat de tekst gepersonaliseerd was. De kwaliteit van de bedrukking vind ik minder, de tekst rekt niet mooi mee.
Helemaal top!
Ik ben heel erg tevreden over de snelheid en afhandeling van de bestelling. Ik heb netjes een mailtje gekregen over de betaling en verzending van het product. Ik zal in mijn zwangerschap, zeker nog vaker hier een buikband bestellen, en dit ook zeker aanbevelen aan alle andere zwangere vrouwen.
Tevreden
Kreeg de bestelling van twee banden snel binnen. Ze passen beide. Alleen degene met eigen print trekt tussen de letters de stof een beetje. De kleuren zijn mooi. Ben benieuwd hoe de kleur en de opdruk met de was blijven.
super snelle levering
Het gaat super snel. binnen een paar dagen thuis.
En de kwaliteit was zeer goed.
Nette service, mooie producten
Goed op de hoogte gehouden van de bestel en leveringsstatus. Leuke verpakking bij levering, alles ziet er goed uit. De buikband valt klein in verhouding tot elders gekochte buikbanden.
goede prijs - kwaliteit verhouding, ruime keus ook in grotere maten
Fijn dat er ook in grotere maten geleverd wordt. Ruime keuze met verschillende prints/teksten/afbeeldingen
GOED
HAD DE BUIKBAND BINNEN EEN PAAR DAGEN BINNEN, HELAAS WAS HET TE KLEIN, KON GERUILD WORDEN.
snelle levering. prima product
Na 2 dagen had ik t product binnen. Netjes verpakt. Mooi product. Klopt met omschrijving en afbeelding op de site. Zeer tevreden!
makkelijk in gebruik, snelle levering, prima kwaliteit!
Heb al een aantal keer bij jullie besteld. Iedere keer als er iemand in de omgeving zwanger is. En stuk voor stuk zijn de buikbanden prachtig! Nu ik zelf zwanger ben draag ik ze vol trots! Het aller fijnste aan het bestellen bij jullie vind ik de snelle levering! Als je iets bestelt wil he het gewoon zo snel mogelijk in huis hebben! Top!
Topsite!
Deze site is geweldig!
Leuke ontwerpen voor weinig.
Duidelijke site en snelle levering na betaling.
Zou zo weer bestellen.. :)