Het was een top ervaring. Vanaf dag 1 dat we contact hadden met het reisbureau, was de communicatie helder en snel. Ook regelmatig telefonisch overleg, super vriendelijke mensen die met je mee w... Toon meer

Perfect geregeld weer! Behulpzaam, goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt zijn de minder-valide kamers. Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iem... Toon meer

Een prachtig huisje, vlak aan zee, waar je ook met de rolstoel vlakbij de zee kunt komen. De aanpassingen waren uitstekend. Automatische voordeur met code, hoog laag bedden, hooglaag keuken, opdraai e... Toon meer

Hallo allemaal, wij als jarenlange klant, met altijd heel veel wensen kunnen niet achter blijven. Onze dochter afhankelijk van haar rolstoel en nog meerdere aanpassingen is dol op vakanties. Wij zijn... Toon meer

1. Touroperator
  2. Culturele rondleidingen
  3. Hotel
  4. Reisbureau

Buitengewoon Reizen is er voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden wij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen wij je vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

4,6

Uitstekend

Het was een top ervaring!

Het was een top ervaring.
Vanaf dag 1 dat we contact hadden met het reisbureau, was de communicatie helder en snel. Ook regelmatig telefonisch overleg, super vriendelijke mensen die met je mee willen denken.

En dan is het eindelijk zover de vakantie kon beginnen.
We hebben een super vakantie gehad, ondanks de beperking. Alles in het hotel was keurig geregeld en ook de scootmobiel stond zoals afgesproken was, bij het hotel. De hotelkamer was ingericht voor mensen met een beperking en via een deur konden we dan komen in de kamer waar de andere mensen sliepen. Hotel was perfect, service was perfect. De mensen van Buitengewoon Reizen zorgen ervoor dat de wereld voor mensen met een beperking weer groter wordt en dat reizen makkelijker wordt. Super fijn.
Onze droom is uit gekomen, dankzij de mensen van Buitengewoon Reizen. Super bedankt!
Voor mensen met een beperking is dit zeker een aanrader!

27 april 2026

Wederom genotenmet buitengewoon reizen naar oostenrijk van een mooie vakantie…

Wederom genoten van een mooie vakantie in Oostenrijk, wij verbleven in hotel Bichlhof bij kitzbühel, werkelijk geweldig, zeer goed en gevarieerd eten en een compleet aangepaste grote kamer, toilet met aan beide zijden beugels en een douche met douchestoel tel daarbij het zeer vriendelijke en zeer behulpzame personeel, kortom mede dank zij buitengewoon reizen hebben wij weer genoten

13 september 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat fijn dat het zo goed bevallen is William! Ontzettend graag gedaan en tot de volgende keer.

Voor het derde jaar heeft Buitengewoon…

Voor het derde jaar heeft Buitengewoon Reizen onze reis georganiseerd. En wederom fantastisch. Alles was goed geregeld. Zelfs toen we door onze eigen fout een probleem hadden op Schiphol, losten ze het meteen goed op. Dank, dank, dank.

11 juli 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat een prachtige review Petra! Bedankt hiervoor. Groetjes van Nina!

Geweldig hotel

Geweldig hotel, perfecte organisatie van het reisbureau. Van deur tot hotelkamer liep alles zeer goed. Alle verwachtingen te boven

1 juli 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Geweldig Geoffrey! Perfect klinkt goed :). Tot de volgende keer weer.

Perfect geregeld weer

Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iemand met een evenwichtsprobleem. Goed is wel dat er een antislipdoekje kunt gebruiken wat trouwens wel goed werkt. Dispensers met shampoo hangen dan echter weer 1,5 m van zitje ???? Handdoekrekje aan voorkant wastafel is ook niet handig, zit je te ver van de wasbak zelf.
Zwembadlift werkt perfect!
lekkere vakantie!

14 juni 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor je review! We zijn blij om te horen dat je over het algemeen een fijne vakantie hebt gehad en dat je tevreden bent over onze service, het hotel, het eten en het vriendelijke personeel.

Wat betreft de minder-valide kamers, vinden we het vervelend om te horen dat deze niet helemaal aan je verwachtingen voldeden. Jouw feedback over de doucheplank, de positie van de dispensers en het handdoekrekje nemen we zullen we bespreken met het hotelmanagement om verbeteringen door te voeren waar mogelijk.

Goed om te horen dat de zwembadlift perfect werkte en dat je genoten hebt van je vakantie. We hopen je in de toekomst weer van dienst te mogen zijn en streven ernaar om je volgende verblijf nog aangenamer te maken.

Het Buitengewoon Reizen Team

Goede ervaring

We hebben inmiddels twee keer een vakantie geboekt bij Buitengewoon Reizen en beide keren was het een prima ervaring. Prettig personeel, zeer adequaat en goed in meedenken. Top!

23 mei 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Dankjewel Hetty! We helpen je heel graag weer op vakantie de volgende keer. :)

Hotel Paris Montparnasse

De 3-persoonskamer is net iets te klein. Met behulp van het vriendelijke en behulpzame personeel is het goed gekomen en hebben we middels een opklapbed, welk we opgeklapt hadden op de momenten dat onze zoon verzorgd werd voldoende ruimte gehad. Hoog-laagbed was prima. Ouders sliepen op slaapbank en opklapbed. Voor ons was dit echter geen probleem.
Op de badkamer was ruimte genoeg en alles zag er schoon en netjes uit.

10 mei 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor je feedback. We waarderen je eerlijkheid en zijn blij te horen dat het vriendelijke en behulpzame personeel van het hotel heeft kunnen bijdragen aan een prettig verblijf, ondanks dat de 3-persoonskamer iets kleiner was dan verwacht. Het is goed om te weten dat het hoog-laagbed naar wens was en dat de ruimte in de badkamer voldoende was en schoon en netjes. We zullen je opmerkingen zeker in overweging nemen om de ervaringen van onze klanten in de toekomst te verbeteren. We hopen je in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn.

De reis was makkelijk geboekt met goede…

De reis was makkelijk geboekt met goede nazorg. De cruise op de MS Noorderdam was volgens verwachting. We zaten in hut 8132 aangepast voor rolstoelers.
Balkon is gelijkvloers met de hut.
De wastafel beetje hoog en wc een beetje laag. Maar dit is voor een iedereen een andere ervaring.

6 mei 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat fijn dat jullie zo tevreden zijn. Ontzettend graag gedaan en natuurlijk weer tot de volgende keer!

Buitengewoon Reizen is buitengewoon GOED

Eerste keer met buitengewoon reizen geboekt en alles was TOP geregeld.
Wat voor ons belangrijk was ,was dat er aangepast vervoer klaar stond om ons met een electrische rolstoel van de luchthaven naar ons hotel te brengen en omgekeerd.
Ook de gevraagde hulpmiddelen zoals tilsysteem en douchestoel stonden klaar op de kamer .
Het geeft een enorm veilig gevoel dat alles goed doorgegeven is .Ook hulp voor inchecken van onze valiezen en begeleiden naar de gate was doorgegeven.
Ze wisten dat we eraan kwamen.
Wij zullen alvast weer boeken met Buitengewoon Reizen.

1 mei 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Heel erg fijn zo'n reactie. We hebben jullie graag geholpen en wat goed dat jullie zo tevreden zijn. Graag tot de volgende keer!

Geweldige vakantie bij Mar y Sol.

Allereerst hebben we een geweldige vakantie gehad. Accommodatie kon niet beter.
Wij zijn naar Zwolle gereisd omdat we voor het eerst een vliegvakantie boeken met rolstoel. We vonden dat we weinig extra informatie kregen. Dit hadden we ook via de telefoon of mail kunnen doen.
De transfer naar het hotel en bij de terugreis van hotel naar vliegveld was niet duidelijk. Op de voucher stonden geen tijden. Hier moesten we achter aan bellen en bleek dat de transfer dienst een andere tijd had dan wij. Onduidelijk allemaal.

24 januari 2024

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Hoi Betty, geweldig dat jullie een fijne vakantie hebben gehad en dat de accommodatie aan jullie wensen heeft voldaan.
We vinden het vervelend dat jullie het gevoel hebben gekregen dat jullie niet genoeg informatie kregen toen jullie onze winkel bezochten in Zwolle.
Aangezien wij met al onze leveranciers op aanvraag werken is het soms lastig om onze klanten van details te voorzien wanneer ze bij ons langskomen.
Voor de volgende keer zou het fijn zijn als jullie eerst even bellen of mailen, dan kunnen we natuurlijk een afspraak maken om langs te komen. Wij zullen dit dan voorbereiden zodat we jullie ook beter te woord kunnen staan.
Excuus dat er geen transfertijden op de voucher stonden, dit is inderdaad niet de bedoeling.
We hopen dat jullie nog eens bij ons terugkeren voor het boeken van nieuwe reis!

Top organisatie

Wij zijn vooraf superfijn geholpen. Erg betrokken medewerkers die al onze vragen beantwoord hebben. Zelfs toen wij op plaats van bestemming waren en iets voor onze retourvlucht wilde wijzigen was dit geen probleem en zo geregeld !! Deze reis was mijn eerste keer boeken bij Buitengewoon reizen, maar zeker niet de laatste keer !!!

6 december 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat een schitterende review. Ontzettend bedankt voor de fijne reactie. Natuurlijk helpen we de volgende keer graag weer!

Hele reis was in orde en alles prima…

Hele reis was in orde en alles prima geregeld. Plekken in vliegtuig, assistentie en voorzieningen in hotel.

6 december 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Geweldig Taco! Fijn dat het allemaal goed verlopen is. Tot de volgende keer!

De reis was "Buitengewoon".

De reis was "Buitengewoon".
De gehele reis was totaal ingericht op een zorgeloze vakantie voor mensen met een beperking.

28 november 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt Hans voor deze mooie beoordeling!

het was super geregeld dagelijkse…

het was super geregeld dagelijkse schoonmaak
het was onze 2 de keer
vriendelijke medewerkers
super verzorgd en uitgebreid ontbijt
goed te bereiken met rolstoel.

4 december 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat fijn! En bedankt voor de mooie review. Tot een volgende keer!

Chaotisch en slordige boeking

De totstandkoming van het reisvoorstel verliep nogal slordig. Het was onduidelijk in het voorstel wat precies inbegrepen was en wat bv prijs van accomodatie was en wat de prijs van de vliegreis. Meerdere e-mailwisselingen en telefoongesprekken waren nodig voor een correct en duidelijk reisvoorstel/offerte. Om één voorbeeld te noemen: vliegreis was zonder ruimbagage, aangegeven dat we graag een koffer meenemen (lijkt me overigens ook logisch) maar in prijsopgaaf waren de meerkosten hiervoor niet meegenomen. Toen we de reisvouchers ontvingen bleek één van onze namen verkeerd op het vliegticket te staan, niet conform paspoort (tikfout van hun kant, en reactie van hun kant was dat paspoort toch niet gecontroleerd zou worden (wel overigens)). Verder was de uitleg m.b.t. huurauto niet conform de uitleg die we van de autohuur organisatie zelf ontvingen. De huur van de rollatior hebben we uiteindelijk, na overleg met de organisatie, gecancelled. De factuur werd daar niet op aangepast. Bij 2e, laatste aanbetaling heb ik het huurbedrag van de rollator zelf in mindering gebracht. Daarop ontving ik een aanmaning om het volledige bedrag te betalen. Bij terugkomst werd het teveel betaalde bedrag aan servicekosten (op basis van werkelijk energie/waterverbruik) snel terugbetaald, dat was heel netjes. Maar paar weken later bleek dat ze dat bedrag per abuis nog een 2e keer hadden teruggestort. Wederom slordig. Al met al heb ik geen meerwaarde ondervonden van boeken via Buitengewoon Reizen. Wat wel goed is gegaan, is dat het bij KLM bekend was dat mijn moeder met een rolstoel zou reizen en assisentie nodig had. Echter, omdat de hele boeking zo chaotisch en slordig verliep, had ik daar geen vertrouwen in en heb ik ook zelf contact opgenomen met KLM om dit te checken. Verder bleek tijdens de vakantie dat we niet zelf de terugreis konden wijzigen (naar ander tijdstip) omdat we een boeking hadden via een reisorganisatie. Volgende keer boeken we de accomodatie als het kan zelf bij de eigenaren en vliegtickets ook zelf.

28 maart 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Beste Ciska, we hebben je een aantal keer geprobeerd te bereiken over deze review maar krijgen telkens geen gehoor. Graag zouden we er samen eens over bellen om de kou uit de lucht te halen. Zou je ons misschien willen bellen of mailen hierover?

Hartelijk dank in ieder geval voor de uitgebreide review. We betreuren het ten zeerste dat jullie ervaring met ons niet aan de verwachtingen voldeed. Uw feedback is erg waardevol voor ons en wij nemen uw opmerkingen serieus. We streven ernaar om onze dienstverlening continu te verbeteren en uw opmerkingen zijn hierbij waardevol.

We horen graag van jullie!

We hebben een fijne vakantie gehad

We hebben een fijne vakantie gehad !
Alles was goed geregeld en alles was goed toegankelijk voor een rolstoel!

17 oktober 2023

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Wat goed! En heel graag gedaan natuurlijk. Tot de volgende keer weer!

Buitengewoon matig

De communicatie met een medewerker die ons hielp verliep niet voorspoedig. In de mailwisselingen zaten vaak tegenstrijdige berichten in. Wij hadden juist een reisbureau voor gehandicapten in handen genomen, zodat wij ontlast zouden worden in het regelen en uitzoeken van dingen. Achteraf hadden we het beter zelf kunnen doen. We hadden het gevoel of we zelf veel moesten uitzoeken. Het reisbureau had als excuus dat zij enkel een tussenpersoon was. Dat zij daarom niet alles wisten.

Het begon al met dat wij in het eerste contact aangaven onze wensen uitgebreid te bespreken. Het liefste hadden wij op hun kantoor een gesprek willen aangaan. Dit is niet mogelijk? Wij moesten maar vragen bedenken en het per telefoon of mail vragen. Later lazen wij op de website dat er ook een videogesprek online mogelijk was. Dit werd ons niet aangegeven door de medewerker.

Hier volgen enkele voorbeelden:
1. Bij de stoelreservering van de vluchten werd wel voor de invalide persoon geboekt, echter werd er niet over nagedacht dat de echtgenoot/reisgenoot (valide persoon) ernaast moest zitten. Hier kwamen we per toeval achter toen we online inlogden bij de vluchtmaatschappij. Met een kort chatgesprek van de vluchtmaatschappij was het zo voor de valide persoon gratis geregeld.

2: Er werd uitdrukkelijk gezegd dat er geen ruimbagage bij zat. Volgens de medewerker van Buitengewoon Reizen heel normaal. Later, na inloggen bij de vliegmaatschappij bleek dat het wel was ingeboekt!

Laatste voorbeeld: de dag van vertrek werd voor ons standaard een ochtendvlucht gepland. Wij vroegen of er andere tijden en goedkopere tijden beschikbaar waren. Zij wist dit niet. Na simpelweg zelf op internet gekeken te hebben bleek er een middagvlucht te zijn dat ruim 100 euro goedkoper was. Wij hadden van het reisbureau verwacht om uitgebreid naar dit soort opties te kijken en dit met ons te bespreken of aan te bieden. Dat noemen wij "reis op maat".

Daarnaast kregen we ook een vragenformulier met daarop gegevens van een andere klant.

Positieve punten: ze zijn snel in het beantwoorden van vragen. Daarnaast vonden wij het gestuurde informatieboek over onze vakantiebestemming een leuke en handige attentie.

15 oktober 2023

Beste Leonie en Steven,

Allereerst bedankt voor jullie waardevolle feedback.

Wij vinden het vervelend dat jullie de communicatie als niet voorspoedig hebben ervaren.

Natuurlijk boeken jullie bij een reisbureau om op deze manier ontzorgt te worden.

Ook al zijn wij de bemiddelaar bij sommige leveranciers, we kunnen zeker alles uitzoeken.
Een videogesprek of bezoek aan onze winkel in Zwolle is zeker mogelijk, ook al begint het eerste contact via e-mail.

Tijdens het boekingsproces is al uitgebreid uitleg gegeven over o.a. de stoelreservering en ruimbagage.

In ieder geval fijn om te lezen dat jullie onze reactie als snel hebben ervaren en blij zijn met de gestuurde vakantie informatie/reisbescheiden.

Nogmaals onze oprechte excuses en we hopen jullie in de toekomst een betere ervaring te mogen geven!

Als je nog vragen of opmerkingen hebt, laat het mij dan gerust weten!

Groeten Paulien