Buitengewoon Reizen Reviews

TrustScore 4 uit 5

3,8

Perfect geregeld weer! Behulpzaam, goed hotel, lekker eten, vriendelijk personeel. Enige minpunt zijn de minder-valide kamers. Doucheplank tegen de muur is slechts 25cm breed, veel te smal voor iem... Toon meer

Casa Vacanze I Girasoli is heel rolstoelvriendelijk en heel rustig gelegen met zwembad en fitnessruimte! Voor wie graag rust van de rust geniet is dit een ideale plek, maar minder aanbevolen voor de... Toon meer

Hallo allemaal, wij als jarenlange klant, met altijd heel veel wensen kunnen niet achter blijven. Onze dochter afhankelijk van haar rolstoel en nog meerdere aanpassingen is dol op vakanties. Wij zijn... Toon meer

1. Touroperator
  2. Culturele rondleidingen
  3. Hotel
  4. Reisbureau

Buitengewoon Reizen is er voor iedereen! Wij zijn gespecialiseerd in reizen voor mensen met een mobiliteitsbeperking. Over de hele wereld bieden wij rolstoelaangepaste hotels, appartementen en villa’s aan. Daarnaast verzorgen wij je vlucht naar de bestemming, de assistentie op de luchthavens en op een groot aantal locaties ook hulpmiddelen en aangepaste transfers.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

2 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Geweldige vakantie

Geweldige vakantie, heel behulpzame schipper en matroos, leuke vaarroute en aanlegplaatsen, goede voorzieningen op het schip voor mensen met een beperking. Van tevoren dachten we aan een eenmalig reisje. Nu maken we alweer plannen voor volgend jaar :-)

18 augustus 2019

Hallo Foekje Pol,
Bedankt voor de mooie review, we staan voor jullie klaar:)

Super fijn reisbureau.

Super reisbureau. Je geeft je wensen door en ze gaan voor je zoeken tot het juiste is gevonden. Al vaker bij hun geboekt en we blijven dit ook zeker doen in de toekomst. Ga zo door Buitengewoon Reizen!!!!!

18 augustus 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Irene Dul:)

Team Buitengewoon Reizen

Nadat we al een keer een aangepaste…

Nadat we al een keer een aangepaste woning in Duitsland gehuurd hadden en erg tevreden waren, hebben we ook onze reis naar Japan via Buitengewoon Reizen afgesloten. Het contact vooraf was erg prettig en duidelijk en het was prima geregeld, de kamers en hotels waren allemaal rolstoelvriendelijk waardoor we een super ontspannen vakantie hebben gehad. Voor de volgende keer zullen we zeker weer gebruik maken van Buitengewoon Reizen.

12 augustus 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Ondanks de twee sterren weten we dat jullie een geweldige reis hebben gehad:)

Bedankt voor de mooie review!

Uitstekend!

Erg vriendelijk personeel met veel verstand van reizen met een beperking. Al meerdere malen gebruik gemaakt van dit reisbureau en dat blijf ik zeker doen!

8 augustus 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review, we staan in de toekomst weer voor je klaar Simon Schiks!

Team Buitengewoon Reizen

Weer een heerlijke vakantie gehad dankzij Buitengewoon Reizen.

Voor het 2de jaar hebben wij weer een zorgeloze vakantie gehad. En dit jaar op Tenerife. Alles werd voor ons geregeld door Buitengewoon Reizen. Ik heb niets zelf hoeven doen. Alles stond klaar. De service op beide luchthavens, de rolstoeltaxi heen en terug, de hulpmiddelen op de kamer. Nergens hoefde ik over na te denken ! Volgend jaar weer boeken wij onze complete vakantie bij Buitengewoon Reizen!

27 juli 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.
We staan in de toekomst weer voor je klaar:)

We zijn goed geholpen

We zijn goed geholpen. Alles was van top tot teen geregeld. We hebben een zorgeloze vakantie gehad. Het was onze eerste keer met de rolstoel, vonden dat beide erg spannend. Maar het was echt heerlijk!

19 juli 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee. 😊

Groetjes Buitengewoon Reizen

Perfect geregeld en goede service.

Perfect geregeld en goede service.
Alles waargemaakt wat ze hebben beloofd.
Aanrader.

2 juli 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Sarah Landstra! Daar zijn we erg blij mee :)

Berlijn

Top organisatie! Van a tot z wordt alles tot in de puntjes geregeld waar je ook heen wil.

2 juli 2019

Bedankt voor de review Lisette Telgenkamp! 🙂

Groetjes Buitengewoon Reizen

Fantastisch weekend gehad in Haus…

Fantastisch weekend gehad in Haus Moselschleife. Accomodatie was perfect en veel leuke dingen te doen in de buurt.

23 juni 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review over Haus Moselschleife Jeroen Bernsen!

Alles prima geregeld

Alles prima geregeld, aangepaste voorzieningen prima in orde en contact gaat makkelijk en snel.

17 juni 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Village de la Guyonniere

Zojuist terug van een perfecte vakantie in de Vendée.
Als gehandicapte in een rolstoel is dat niet evident, maar met de organisatie van Buitengewoon reizen verliep alles van een leien dakje.
Prachtige accomodatie en perfecte organisatie!

13 juni 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Bedankt voor de mooie review Jos Poelmans :) ! Daar zijn we erg blij mee.

Team Buitengewoon Reizen

Park Ehzerburg is een toplocatie.

Park Ehzerburg is een toplocatie.
Mooi in de natuur gelegen en, niet onbelangrijk, goed aangepaste huisjes voor mindervaliden.
Zelfs aan de kleine dingen zoals stopcontacten bij de wc's en makkelijk overrijdbare goten is over nagedacht.
De prijzen zijn met 6 personen niet hoog, maar als je met minder gaat wel. Dus als alleengaande mindervalide is het niet te doen.
Aanrader voor als je met meerdere personen en 1 of 2 mindervalide personen op stap gaat.

13 juni 2019

Antwoord van Buitengewoon Reizen

Beter laat dan nooit maar bedankt voor de review! Daar zijn we erg blij mee. 🙂

uitstekend geregeld

uitstekend geregeld; duidelijke informatie; persoonlijke benadering.

20 mei 2019

Hallo Paul Antkowiak,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor de mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Fantastisch hotel

Fantastisch hotel, met schitterende kamers, modern ingericht, mooie badkamer. Het ontbijtbuffet, is zeer uitgebreid, met veel eigen gemaakte producten uit de regio. Het personeel is ook erg behulpzaam en vriendelijk. verder uitgebreid info te krijgen voor uitspapjes in de regio. De kamer voor rolstoelers is zeer prakties, en alles is zeer rolstoelvriendelijk. We hebven erg genoten

15 mei 2019

Hallo Andries Vos,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee.

Groetjes 🙂

Omboeken

Januari 2019. Bij het inchecken voor de vlucht vanaf Bonaire naar Amsterdam krijg ik de melding dat 'vanwege technische problemen mijn comfortstoel in de economy class is vervallen'. Uiteraard kan ik een schadeformulier invullen voor het terugkrijgen van de extra kosten. Maar daar heb ik helemaal geen zin, want ik wil graag comfortabel slapen i.v.m. uitvoeringswerkzaamheden de dag na terugkomst op Schiphol. Ik probeer via contact met de KLM de comfortstoel weer terug te krijgen, echter zonder succes. Maar zie daar: één hulpmailtje naar Buitengewoon Reizen in Zwolle en binnen een uur is de terugboeking naar een comfortstoel een feit.
Service op afstand. Chapeau!

29 april 2019

Hallo Henk Logtenberg,

Een beetje aan de late kant maar bedankt voor deze review! Daar zijn we erg blij mee🙂

Een prachtig huisje!

Een prachtig huisje, vlak aan zee, waar je ook met de rolstoel vlakbij de zee kunt komen. De aanpassingen waren uitstekend. Automatische voordeur met code, hoog laag bedden, hooglaag keuken, opdraai eettafel, elektrische screens, verstelbare douchezit, hoog laag toilet, en hoog laag wasbak, echt luxe, alleen jammer dat je geen brood kan bestellen, daarvoor moet je naar grenaa, kan op je fiets!

29 april 2019

Hallo Marianne,

Een beetje aan de late kant maar bedankt voor deze review!

Groetjes, 🙂
Team Buitengewoon Reizen

wat was het een geweldige vakantie in …

wat was het een geweldige vakantie in Alcudia garden Aparthotel alles in de puntjes geregeld ook op het vliegveld goede begeleiding een erg mooie omgeving goed toegankelijk voor rolstoelers gaan zeker nog gebruik maken van Buitengewone reizen
was super groetjes van Joey en Marco ,Marian en Paula

17 april 2019

Hallo Paula van Beek,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee🙂

Marokko

Trip door Marokko ; Marrakech, Essaouira, Ouarzazate, Teloute, ...... met als kers op de taart een nachtje in de woestijn. Alles prima geregeld.
Superfijn guesthouse Handioasis in Marrakech.
Doet dromen van meer Marokko.

18 maart 2019

Hallo Kris Janssens,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor deze mooie review! Daar zijn we erg blij mee!

SÚPER VAKANTIE!!

Wij zijn via buitengewoon reizen naar Mallorca geweest en het het is ons SÚPER bevallen!
De paar kleine dingetjes die wat tegenvielen waren totaal niet aan buitengewoon reizen te wijten maar wèl door hen opgelost!
Álles was tot in de puntjes geregeld en onze volgende vakantie gaan wij óók weer via hen boeken

4 maart 2019

Hallo Ronald,

Prima geregeld

Prima geregeld, accomodatie was uitstekend en lag centraal. Agent van reeisburo kwam speciaal langs met aanbod aangepaste excursies.

19 februari 2019

Hallo Nynke Schukking,

Beter laat dan nooit maar bedankt voor deze review! Daar zijn we erg blij mee!